2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Canım benim de sulu akıntı oluyor 1 hafta daha çok yoğunlaştı bugün gittim doktora acile sorun yok dedi çok şükür

Sulu akıntı hepimizde oluyor canım hiç durmazsa acile başvurmak lazım sanırım, bende sulu akıntıdan korkmuştum doktorum olabilir demişti

Ay canim aklimdaydin bende sana yazicaktim sertlesmeyi sordunmu diye teşekkür ederim bilgilendirdigin icin iyi olmaniza sevindm
Rica ederim canım benim benim de sürekli aklımdaydı vallahi söyledim hatta oradayken de gene bir sertlik oluştu dedi bebek şu an gelişme aşamasında kemikleri geliştiği için kendi topladığı için senin karnına taş kesiliyor dedim hocam bazıları kasılma falan diyordu da hayır kasılma böyle olmaz kasılma Ağrı hisseder insan kasıklarda şeylerde sertleşme olduğu zaman benim öyle bir sorunum yok

Banada aynisini demisti acildeki doktor

Kizlarrr gittim doktora herşey yolunda

Boy 25 kilo 455 miş 21 .5 haftalığızz
Sizlerinki nasıldı hiç benim gibi detayları anlatmiyonuz beee anca hersey yolunda deyip çekip gidiyonuz
Çok şükür canım Ben en son gittiğimde 380 Gr boy hatırlamıyorum bir hafta sonra detaylı ultrason var orada herşeyi çıkar

Reactions: Jou
Sizce tekrar girmeli miyim? Ultrasonda bebeğimi doğru düzgün seçemedim bile makine mi eskiydi bilmiyorum

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…