2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Allah bir daha yaşatmasın inşallah canım depremi hiçbir yere. Ben de adanadayim. Çok kötü yaşadık biz de. Sen hangi sehirdeydin

hahahah benide alın grubaaa :)

Sen kac haftaliksin canim bende takmamayi bi ogrenebilsem

kızlar bugün pek giremedim buraya, şeker yüklememiz yapıldı , kontrole gittik bebeğin gelişimi iyi çok şükür :) Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldırsın hepimize
Gözün aydın canım maşallahhh:) darısı bizim de başımıza, ben de 2 hafta sonra detaylıya giricem inşallah her şey iyi haberlerini alırım ben de :)

Gözün aydın canım maşallahhh:) darısı bizim de başımıza, ben de 2 hafta sonra detaylıya giricem inşallah her şey iyi haberlerini alırım ben de :)
amiiin canım Allah hayırlı sağlıklı haberler aldırsın bize de haber et mutlaka :)

kızlar 6-8 hafta sonrası bu tarz oyun halılarının hem bacak gelişimi hem de hareket kabiliyeti üzerinde etkisi olduğunu okudum , hareket halinde olan bebek gazını kolayca çıkarabiliyormuş artı olarak . Almayı düşünen yada alan var mı? Düşüncelerinizi merak ettim , kararsızım alıp almama konusunda

Kuzenim bana hediye olarak almış ama daha getirmedi. O yüzden ne çeşit marka aldı henüz bilmiyorum. Onun da bir oğlu var çok iyi oluyor dedi. Demek ki lazım bişi, benim hiç aklıma gelmemişti.

Kızlar merhaba gecen hafta cumartesi günü seker yüklemem vardı bebeğin kişosu 832 gram ölçüldü bu hafta 869 gram ölçtü bir haftada hiç kilo almamıs doktora sordum pozisyonu bile değeri değiştirir hiç bir sorun yok dedi kafam karıştı 25 haftalık hamileyim bu arada bebek bir hafta önde

İlk bebegimde kullandım ve kesinlikle faydalı, hem kendi gelişimi için bireysel el ayak koordinasyonu için hemde gaz için çok faydalı. Kesinlikle öneririm

Kuzenim bana hediye olarak almış ama daha getirmedi. O yüzden ne çeşit marka aldı henüz bilmiyorum. Onun da bir oğlu var çok iyi oluyor dedi. Demek ki lazım bişi, benim hiç aklıma gelmemişti.

İlk bebegimde kullandım ve kesinlikle faydalı, hem kendi gelişimi için bireysel el ayak koordinasyonu için hemde gaz için çok faydalı. Kesinlikle öneririm
Teşekkür ederim kızlar bende ekliyorum o halde listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…