2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kız aynı benimki benim bebek kız seninkinin cinsiyeti ne.
Muayaneye gittiğimiz her zaman uyuyor mesela düşün.

Bu bebişe zaman vere hele benim ömrümden Ömür götürecek sürekli bir endişesi gibi diken üstündeyim sanki bugün karnımı elliyorum yumuşak anlamadım ya
Karnın yumuşaksa suyun iyi demektir.
Kız bende normalde tavuktan felan tiksiniyordum bugün birazda olsa yiyebildim bak bendede şüphe oldu şimdi nedem tiksintim geçti diye

Karnın yumuşaksa suyun iyi demektir.
Kız bende normalde tavuktan felan tiksiniyordum bugün birazda olsa yiyebildim bak bendede şüphe oldu şimdi nedem tiksintim geçti diye
Allah seni kız sende benden fena çıktın ben de turşu görmeye dayanamiyordum şu an baya yiyorum yani

Arkadaşlar galiba rekor ben de.
25. Haftadayim 77 ile hamile kaldım şimdi 90 kiloyum. Ama ben tüm hamileliklerimde çok kilo aliyorum

25. Haftadayim 77 ile hamile kaldım şimdi 90 kiloyum. Ama ben tüm hamileliklerimde çok kilo aliyorum
Ben 84 ile kaldım şuan 91 kiloyum. Hayatımda normalde 63-67den yukarı çıkmazdım evlenince bana birşeyler oldu 1 senede bu hale geldim. Tabi kürtaj felan oldum ondan dolayı birazda doktor sporu felan yasakladı normalde çok hareketli biriydim.

Sağlıkla doğurabilir da kilo verilir inşallah. Emzirme dönemi bitince sıkı bir diyetle hallederiz inşallah. Açıkçası ben çok üzülmüyorum sonuçta herkesin bünyesi farklı. Hem 3. Dogumum hem bir tane de kürtajim var benim de canim

Kızlar size yakınım hemen hemen. Ben de depremden hemen sonra hem şehrimi, hem büyük bi holdingteki çok sevdiğim prestijli işimi bırakıp evlendim. Hiç bişi istediğim gibi olmadı. Herşeyin bi gün içinde değişmesini, evde oturmayı, evliliği kaldıramadım ve 78 kilo oldum. Yapacak bişi yok üzülmüyoruz, doğumdan sonra haziran anneleri ketojenik diyetle zayıflıyor grubu açarız

Sizinde yaşadıklarınız kolay değil Allahım bir daha kimseye yaşatmasın
Zaten bu gidişle o grup açılacak

Oyy Maşallah
Kürtaj içinde çok geçmiş olsun.
Kilo verilir yeterki sağlıkla gelsinlerrr

Benimde hep öyle canım kramp giriyor karnımın alt kısmına bıçak saplamasi oluyor gibegimin üstüne kasıklarım ağrıyor sürekli acile gidiyorum bebek iyi sıkıntı yok diyorlar bende biraktum kendi haline kanama şiddetli bir ağrı olmadığı sürece acile gitmem herşey Allah'tan canım sıkıntı yapma sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…