2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ramazanda tutmaya başlıcam ben. Sırf oruç tutmak için önden izin aldım
Bu davranışınız güzel birşey ama doktorunuza sormadan böyle birşey yapmanızı önermem. Çünkü burda 1-2 saatlik açlık değil 15-16 saat aç kalıcaksınız ve bebeklerimizin artık gelişmesi hızlanmaya başlıyor.

Tutanlar varmış ve şöyle bir şey keşfettim kendimde. Doyurucu bir şekilde yediğim zaman saatlerce hiçbir şey yiyemiyorum zatenn. Tokluk uzun süre devam ediyor. Tabiki kendimi kötü hissedersem tutmayacağım

Selam aleyküm canım nasıl oldun iyisindir inşallah aklıma takıldı rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bebeğini ve bebeklerimizi sağ saglim kucağımiza almayı nasip etsin

İki gündür var bendede
Bendede var o canım sanırım artık büyüdükleri için oluyor. Bazen nefes bile alamıyorum ya masa başı çalışıyorum ben oturdukça baskı yapıyor resmen evde dışarda her yerde hamile kıyafeti giyiyorum bol bol yoksa boğuluyorum.

Vallqh canım az bir idrarım olsa o bile qgri yapiyor artık tedirgin oluyorum ama yapicak bir şey yok

Vallqh canım az bir idrarım olsa o bile qgri yapiyor artık tedirgin oluyorum ama yapicak bir şey yok
Heh evet bak az önce abdest almak için wcye girdim çıktım namazı kıldım ettim eşimle dışarı çıkıcaktım 10 dk sonra bir daha geldi gittim az birşey yaptım çıktım ama sanki böyle hiç gitmemiş gibiydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…