- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #10.241
Amiiiin :)Evet oda oluyo. Kaburgalarımın bitiş yerleri de batıyoonun dışında bi rahatsızlık yok çok şükür günler geçmiyo gibi bi an önce gelse minnaklar vaktinde tabiki
mevsim ben kaçırmışım senin mesajını şimdi gördüm , senin belirtilerin bana kansızlık gibi geldi ya en son kan tahlili ne zaman aldılar senden canım? demir yada kan ilacı tüketiyor musun?Yazdım canım Dr a bir kaç tane test istedi ben ilcedeyim Dr merkezde burda yaptircam şansıma iki gündür sistemde bir sıkıntı varmış tahlili veremedim henüz sabah yine gittim geldim gelmemiş
Ay 10 tane yeter gibi ya, bir set var trendyolda, göğüs pediyle süt saklama poşeti de var ama ondan mı alsam bilemedim. Süt saklama poşetinde marka önemli mi sonuçta süte direkt temas eden bir şeydepend markasının bir paketinde 10 adet var acemim , ben 1 paket depend alsam yeter diye düşündüm ama tecrübeli annelerimiz ne der bilemedim
Merhaba, cumartesi günü bende gittim periontologa detaylı için. Doktorum kendi çalıştığı hastanedeki periontologa yönlendirdi ama ben dışarıdan farklı bir periontologa gittim. Ağırlıklı 4 boyutlu ultrasonla baktı. Kalbini beynini tüm iç dış organlarını ayrıntılı ve dikkatli inceledi. İçiniz rahat etmediyse mutlaka farklı bir periontologa görünün bence.Kızlar detaylı ultrasonlarınız nasıldı, doktor nelere baktı, 2 boyutlu usg ile mi bakıldı yoksa 4 boyutlu mu, kendi kadın doğum doktorunuz mu baktı yoksa ayrı perinatologa mı gittiniz bir de ne kadar sürdü çok aklıma takıldı bu konu benim çünkü ben kendi doktoruma gittim normal süreler içinde bakıldı aşırı uzun sürmedi ayrı bir doktora da gitmeli miyim
ya bende almadım henüz ama sanki iyi bir şey alsak iyi olur dediğin gibi sütle direk temasta , buzlukta kalacak bir deAy 10 tane yeter gibi ya, bir set var trendyolda, göğüs pediyle süt saklama poşeti de var ama ondan mı alsam bilemedim. Süt saklama poşetinde marka önemli mi sonuçta süte direkt temas eden bir şey
Evet ya sen pompa almış mıydınnn unuttumya bende almadım henüz ama sanki iyi bir şey alsak iyi olur dediğin gibi sütle direk temasta , buzlukta kalacak bir de
Aldım güzelim ama içeriğinde poşet yoktu, lansinoh aldım elektrikli tekliEvet ya sen pompa almış mıydınnn unuttumpompaların kendi markasının poşeti de oluyor galibaa
Heh tamam ben de onu görmüştüm, lansinoh poşetlerinden alırsan direkt poşete sağabiliyormuşsun sanırımm pratik olur ben de bir bakayımAldım güzelim ama içeriğinde poşet yoktu, lansinoh aldım elektrikli tekli
Magnezyum kullanıyor musunuzKızlar kasık ağrısı yaşayan var mı? Özellikle uykuda sağa sola dönerken ve ilk uyandığımda, çatalayacakmış gibi bi ağrı oluyor...
Bende de oluyor bazen ama genelde tuvaletim varsa… tuvaletten sonra geciyor. Magnezyum kullan canim ben gunde 2 tane aliyorum yine yetmiyor kramplar basladiKızlar kasık ağrısı yaşayan var mı? Özellikle uykuda sağa sola dönerken ve ilk uyandığımda, çatalayacakmış gibi bi ağrı oluyor...
Pınarın dünyası bazen benimde sancılarım oluyor acaba bende mi istesem doktorumdan ya kontrolümde taa haftaya cumayaBende de oluyor bazen ama genelde tuvaletim varsa… tuvaletten sonra geciyor. Magnezyum kullan canim ben gunde 2 tane aliyorum yine yetmiyor kramplar basladi
İste tabi magnezyum onemli hamileliktePınarın dünyası bazen benimde sancılarım oluyor acaba bende mi istesem doktorumdan ya kontrolümde taa haftaya cumaya
Ben de de oluyor magnezyum da kullanıyorum yine oluyor canimMagnezyum kullanıyor musunuz
Evet Cihan İnan. Ben çok memnun kaldım, kısa sürmesine rağmen herşeye baktı eli hızlıydı. Kendi bakarken bize de anlattı burası kalbi, burası midesi diye. İlk gebeliğimdeki perinatalog çok kabaymış sonradan anladım..Merhaba optimed de detaylıdan memnun kaldınız mı? Cihan bey mi gelmişti acaba? Bende detaylıya gireceğimde bir kaç hastaneden fiyat aldım kararsız kaldım araştırıyorum
Ne kadar süre bakıyor peki. Fiyat için aradığımda söylediler cihan bey olduğunu ama nette pek yorum göremedim o yüzden kararsız kaldımEvet Cihan İnan. Ben çok memnun kaldım, kısa sürmesine rağmen herşeye baktı eli hızlıydı. Kendi bakarken bize de anlattı burası kalbi, burası midesi diye. İlk gebeliğimdeki perinatalog çok kabaymış sonradan anladım..
Bana da doktorum yapmamayı uygun gördü ilk gebeliğinde şeker sorunum olmadığı için açlık ve tokluk şekerim normal cikti, hiç gerek yok boşuna dediKizlar benim doktorum seker yukleme testine gerek yok ilk gebeliginde de normal gelmisti dedi. İlk gebeligime gore simdi daha kiloluyum yaptirsam mi kararsiz kaldim. Normal aclik kani ver ama tok bi sekilde ver kani dedi
Ben de bundan aldım canım doğar doğmaz koydun dimi ekstra yan yatırdın mı kafa şekli için yoksa sadece bu sağladı mı onuDu sana atayim hangisini aldığımı hem daha iyi uyuyodu tospağamm kafası şeklu çok güzel ooldu simdi oğluşuma kısmet2 sene önce 300dü
Sevi Bebe Anne Yanı Bebek Reflü Yatağı Yeşil - ebebek
Sevi Bebe Anne Yanı Bebek Reflü Yatağı Yeşil uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?