- 14 Ekim 2023
- 720
- 699
- 23
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #10.201
Nazlı bi bebiş olacak galibaaEşimi çağırıyorum sessizce gel diye o da noldu noldu diye geldiği için bütün herşey kaçıyor bende artık çağırmıyorum
Beni doktorum aynı hastanede prof. perinatologa yönlendirdi.Kızlar detaylı ultrasonlarınız nasıldı, doktor nelere baktı, 2 boyutlu usg ile mi bakıldı yoksa 4 boyutlu mu, kendi kadın doğum doktorunuz mu baktı yoksa ayrı perinatologa mı gittiniz bir de ne kadar sürdü çok aklıma takıldı bu konu benim çünkü ben kendi doktoruma gittim normal süreler içinde bakıldı aşırı uzun sürmedi ayrı bir doktora da gitmeli miyim
Yaa benim böyle bakılmadı, o yüzden içime sinmedi en başından beri doktorum bebeğin sağlıklı olduğunu söylüyor ama sizinki kadar detaylı bakmadı asla o yüzden içime sinmediBeni doktorum aynı hastanede prof. perinatologa yönlendirdi.
2 boyutlu ve 4 boyutlu baktı. Hemşire ile birlikte ilerlediler belki 50 maddelik bir listeye tik ata ata gittiler gibi düşünün. Doktorun atladığını hemşire hatırlattı. Ama baya detaylıydı raporumu da atayim. İçinize sinmediyse mutlaka gidin. Bu normal ultrason muayenesi gibi olmamalı pozisyonlar uygun olduğu için yarım saat, 35 dk gibi sürdü benimki. Ama bebek yüzünü göstermezse, arkasını dönerse daha uzun sürüyormuş
Valla benim kız hiiiçç tekme atmadı bakma bende endişeliyimde yapacak birşeyim yok napim kontrolümü bekliyorumNazlı bi bebiş olacak galibaaben 18 hafta sonlarında iken gece vakti eşime elini koy demiştim şansımıza oğlum sağlam tekme atmıştı ikimiz de şok olmuştuk ben sonra duygulanıp ağlamıştım
Dediğim gibi içinize sinmediyse mutlaka gidin perinatologa. Bir şey olduğundan değil de içiniz rahatlasınYaa benim böyle bakılmadı, o yüzden içime sinmedi en başından beri doktorum bebeğin sağlıklı olduğunu söylüyor ama sizinki kadar detaylı bakmadı asla o yüzden içime sinmedi
Benimde doktorum aynı hastanede perinatoga gönderdi. 4 boyutlu renkli cihaz ile baktı. Hatta cd bile verdi bize tüm detayıyla birde rapor yazdı verdi bir kaç sayfa gayet sağlıklı geçmiş olsun dedi gönderdi. 35 dk felan sürdü ama benim kız uyuduğu için kafa ölçüsünü alamıyordu az kalsın sen bir yürü gel dedi yine uyanmadı sonra karnımı sallaya sallaya kafasını dönderttik doktor onunda ölçüsünü alabildi.Kızlar detaylı ultrasonlarınız nasıldı, doktor nelere baktı, 2 boyutlu usg ile mi bakıldı yoksa 4 boyutlu mu, kendi kadın doğum doktorunuz mu baktı yoksa ayrı perinatologa mı gittiniz bir de ne kadar sürdü çok aklıma takıldı bu konu benim çünkü ben kendi doktoruma gittim normal süreler içinde bakıldı aşırı uzun sürmedi ayrı bir doktora da gitmeli miyim
tabiki iyi bir haber zaten böyle hissediliyorValla benim kız hiiiçç tekme atmadı bakma bende endişeliyimde yapacak birşeyim yok napim kontrolümü bekliyorum
Detaylıda herşey iyi dedi doktor birşey yoktur diye düşünüyorum.
İşte bu 3 gündür ben uzanınca atıyor pıt pıt birşeyler elimi koydum dün akşam sol tarafıma elimle bile hissettim. Bu iyi bir haber mi
Teşekkür ederim bencede mantıklı olan detaylı bakılması içimizin rahat olması açısındanDediğim gibi içinize sinmediyse mutlaka gidin perinatologa. Bir şey olduğundan değil de içiniz rahatlasınben de 2 farklı doktorla takip ediyorum ikisi de bir sorun görmediklerini ama uzmanlığı riskli gebelik olan birinin bakmasının farklı olduğunu söyledi, başka bir göz daha görsün dedi kısaca
Maşallah canım, sağlıklı olmasına çok sevindimBenimde doktorum aynı hastanede perinatoga gönderdi. 4 boyutlu renkli cihaz ile baktı. Hatta cd bile verdi bize tüm detayıyla birde rapor yazdı verdi bir kaç sayfa gayet sağlıklı geçmiş olsun dedi gönderdi. 35 dk felan sürdü ama benim kız uyuduğu için kafa ölçüsünü alamıyordu az kalsın sen bir yürü gel dedi yine uyanmadı sonra karnımı sallaya sallaya kafasını dönderttik doktor onunda ölçüsünü alabildi.
Bunu nasıl farkettin canım ? doktor mu söyledi , hani ultrasonlar kısa kısa ya o arada bunu tespit etmek kolay değil gibi , birde parmak emme hareketini sıkça yaptıklarını okumuştum belki ona denk geliyorsundur :)Kizlar daha önce ultrasyonda bebeğim ellerini açmasına rağmen son bir aydır girdiğimiz iki ultrasyonda da bebeğim ellerini açmıyor.Yumruk yapıyor.21 haftalık gebeyim böyle bi durum yaşayan var mı?
depend markasının bir paketinde 10 adet var acemim , ben 1 paket depend alsam yeter diye düşündüm ama tecrübeli annelerimiz ne der bilemedimKızlar selaaam herkes iyidir umarımkülot şeklinde olan lohusa pedinden kaç tane lazım olur sizce?? Ne zaman pede geçeriz
ben perinatologa gittim, yaklaşık 45-50 dk sürdü diyelim ama benim minnakım çok saklandı , sürekli doktor dürttü pozisyon değiştirsin diye :) ama doktorun seni yönlendirirdi sanırım farklı bir durum olsa. Bir de siyah beyaz ekranla baktılar normalKızlar detaylı ultrasonlarınız nasıldı, doktor nelere baktı, 2 boyutlu usg ile mi bakıldı yoksa 4 boyutlu mu, kendi kadın doğum doktorunuz mu baktı yoksa ayrı perinatologa mı gittiniz bir de ne kadar sürdü çok aklıma takıldı bu konu benim çünkü ben kendi doktoruma gittim normal süreler içinde bakıldı aşırı uzun sürmedi ayrı bir doktora da gitmeli miyim
Ben de böyle düşünüyorum aslında doktorum kesinlikle bir şey olsa yönlendirirdi kendisi çok tecrübeli bir doktor zatenben perinatologa gittim, yaklaşık 45-50 dk sürdü diyelim ama benim minnakım çok saklandı , sürekli doktor dürttü pozisyon değiştirsin diye :) ama doktorun seni yönlendirirdi sanırım farklı bir durum olsa. Bir de siyah beyaz ekranla baktılar normal
tabiki iyi bir haber zaten böyle hissediliyor
Allah razı olsun teşekkür ederim sağlıkla kucağımıza alalım İnşallah hepimizMaşallah canım, sağlıklı olmasına çok sevindim
Aynen ama 10 yıldan sonra kızımız olsun isterdik eşim çok istiyordu kızı olsun kısmet artık sağlıkla gelsinler deHürrem sultan olmuşsun sen
Aynen valla hayırlısıyla gelselerdi deBide senin de oğlan aynıyız yanii boyna aşagılarda kafası top gibi sertleşiyo bi tarafa
Benimde devlet hastanesinde oldu çok kısa sürdü 10 dk falan ama ondan önce perinatoloji ye gittim orada uzun sürdü ikisinde de herşey normal çıktı çok şükürKızlar detaylı ultrasonlarınız nasıldı, doktor nelere baktı, 2 boyutlu usg ile mi bakıldı yoksa 4 boyutlu mu, kendi kadın doğum doktorunuz mu baktı yoksa ayrı perinatologa mı gittiniz bir de ne kadar sürdü çok aklıma takıldı bu konu benim çünkü ben kendi doktoruma gittim normal süreler içinde bakıldı aşırı uzun sürmedi ayrı bir doktora da gitmeli miyim
Tabiki herkes ister iki evladın tadına bakmayı ama işte yeterki sağlıklı olsunlar gerisi boş.Aynen ama 10 yıldan sonra kızımız olsun isterdik eşim çok istiyordu kızı olsun kısmet artık sağlıkla gelsinler de
He vallahiii ramazandan sonra şıp diye gelcek bakkAynen valla hayırlısıyla gelselerdi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?