2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Doğum fiyatı alan oldu mu kızlar? Hangi il hangi hastane ne kadar dediler doğuma,bir sabitlesek aslında yorumları. Öğrendikçe yazsak
Benim yapacağım hastanede temmuza kadar sezaryen fiyatı 90 bindi diye hatırlıyorum şehir istanbul

Doğum fiyatı alan oldu mu kızlar? Hangi il hangi hastane ne kadar dediler doğuma,bir sabitlesek aslında yorumları. Öğrendikçe yazsak
Yorum sabitleme yok sanırım canım ama isterseniz ilk açıklama kısmına yazabilirim yazdığınız doğum fiyatlarını

3.trimester daha zor olacak canım agirlasacagiz şimdiden böyleyiz neyse ki çoğu bitmiş azı kalmış

Merhaba sizce hazir kundaklardan almak mantikli mi yoksa muslin gibi bir kumas yeterli olur mu? Tesekkurler
Kundaklamak iyi değil gerci benim kızıma bi deneyeyim dedim hic istemedi sıkıya gelmiyodu senin bebe nasıl olur bilmem ama müslin en ihtiyaç onla bile kundaklayabilirsin istersen

Ahh kuzum geçmiş olsun bende de ishal kusma var 2 gündür. Doktora gittm dediki tavuk yada pasta yedinmi bu ara çok gelen var bu şikayetle dedi. Bi kaç hafta tavuk yeme hatta dedi

Bizim bi akrabanın karnında bebeği öldü oda bizle aynı haftalardaydı. Yüksek tansiyonu vardı önemsemedi sonradan farkettiler az daha kendini zehirliyormuş. Aramızda tansiyonu olan varsa lütfen dikkat etsin ihmal etmesin her hafta gitsin gerekirse muayenelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…