- 2 Aralık 2022
- 1.015
- 1.402
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #10.361
Benim yapacağım hastanede temmuza kadar sezaryen fiyatı 90 bindi diye hatırlıyorum şehir istanbulDoğum fiyatı alan oldu mu kızlar? Hangi il hangi hastane ne kadar dediler doğuma,bir sabitlesek aslında yorumları. Öğrendikçe yazsak
Sarılalımm ama göbüşler izin vermeyebilirrsarılalım mı acemi ?aynı durumlar bende de var , 3. trimester bize göz kırpıyor sanırım, gerçekten 2. tri. balayıymış
Yorum sabitleme yok sanırım canım ama isterseniz ilk açıklama kısmına yazabilirim yazdığınız doğum fiyatlarınıDoğum fiyatı alan oldu mu kızlar? Hangi il hangi hastane ne kadar dediler doğuma,bir sabitlesek aslında yorumları. Öğrendikçe yazsak
Aynen oyle kuzumm hepimizin ayrı hormonlarcanları sağolsunn hep iyi olsunlarrr
sarılalım mı acemi ?aynı durumlar bende de var , 3. trimester bize göz kırpıyor sanırım, gerçekten 2. tri. balayıymış
koş koş çabuk sarılalım
koş koş çabuk sarılalım
Bizaman sonra düzeliyor diye duydum ben kuzum ñededi doktor genişleme var diyinceKizlar bugün detaylı ultrasona gttim. Herşeyi güzel ama böbrek genişlemesi var dedi
Hastane ve fiyat yazalım bence en azından fikir olur herkese. Bana da İzmir'de Tınaztepe hastanesi 35 bin tl dedi sezeryanaYorum sabitleme yok sanırım canım ama isterseniz ilk açıklama kısmına yazabilirim yazdığınız doğum fiyatlarını
olabiliyor canım o çok önemli değil bildiğim kadarıylaKizlar bugün detaylı ultrasona gttim. Herşeyi güzel ama böbrek genişlemesi var dedi
Daha doktora göstermedimBizaman sonra düzeliyor diye duydum ben kuzum ñededi doktor genişleme var diyince
Hee çıktığın gibi gösterdin sandımDaha doktora göstermedim
Maalesef benim bebisim de de var. Dogumda belli olacakmış neden kaynaklandigiKizlar bugün detaylı ultrasona gttim. Herşeyi güzel ama böbrek genişlemesi var dedi
3.trimester daha zor olacak canım agirlasacagiz şimdiden böyleyiz neyse ki çoğu bitmiş azı kalmışGünaydın güzel anneleerr nasılsınızzpsikolojik midir nedir kendimde büyük farklılıklar hissediyorum.. sürekli yatmam lazım, nefes darlığı, burun tıkanıklığı, bel ağrısı katlanılmaz olduu heyheylerim de hep benimle en çok vücut ağrılarım arttı yatsam da rahat edemiyorum otursam da. Nedir bu 3. Trimester alameti midir gelip geçici bir dönem midir ikicisi olsun hüüğğğ
Kundaklamak iyi değil gerci benim kızıma bi deneyeyim dedim hic istemedi sıkıya gelmiyoduMerhaba sizce hazir kundaklardan almak mantikli mi yoksa muslin gibi bir kumas yeterli olur mu? Tesekkurler
Ahh kuzum geçmiş olsun bende de ishal kusma var 2 gündür. Doktora gittm dediki tavuk yada pasta yedinmi bu ara çok gelen var bu şikayetle dedi. Bi kaç hafta tavuk yeme hatta dedikızlar cansınız teşekkür ederim :) adet günüm geldiğinde hamile kaldığımdan beri o gün sancı yaşıyorum , bugün iyiyim çok şükür :) biraz da üşütmüşüm gaz ishal şikayetim vardı, dün gece baya panikledim noluyo diye ama bugün iyiyim :))
@wasntborntofollow kuzum bence alakası olabilir bu durum ile , çünkü böbreklerinde sorun olsa idrar ultrason tetkiklerinde çıkardı , hemencecik geçsin ağrıların inşallahh
Ben kum dökmüştüm. Ondan mı acaba redim.Maalesef benim bebisim de de var. Dogumda belli olacakmış neden kaynaklandigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?