- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #10.381
Ben de gebelik diyeti ve sporuna başlayıp en fazla 75 kilo ile doğuma girmek istiyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Ben 5 kilo aldım. İnşallah son 3 ayda da 5 kilo alıp en fazla 10 kiloyla doğurmak istiyorum. Çünkü fazla kilo da insana hantallık veriyor ağırlaştırıyor. Sağlıklı olan gebelikte 9-13 kilo almak
Merhaba ben bir tane hazır kundak aldım şu cırt cırtlı olanlardan , hiç tecrübem yok ama işe yarayacak gibi duruyor :)Merhaba sizce hazir kundaklardan almak mantikli mi yoksa muslin gibi bir kumas yeterli olur mu? Tesekkurler
Merhabaa, öncelikle inşallah sağlıkla nasip olur :) bende çatlatma iğnesi vurulduğumda bu tarz şeyler yaşamıştım yan etki gibi de olabilir , benim hamileliğimin en etkin belirtisi kasıklarıma bıçak batar gibi olmasıydı, bu belirti ile test yapıp öğrenmiştim 4 gün kala , ama herkesin vücudu ve tepkisi farklı tabi :)Arkadaşlar lütfen cevap verir misiniz bir şey sormak istiyorum regl 6 7 gün kala aşırı uyku halsizlik ve mide bulantısı yaşadınız mı çatlatma iğnesi oldum ben test için beklemedeyim ama bugün uyu uyan uyu uyan ve iştahım iğne vurulduğumda çok açıldı suan yok ve midem bulanıyor ve çok uykum var tüm gün uyumama rağmen erken belirti
Olur mu ya sevgili anneler cevaplarsanız sevinirim
bende +8 kg ile devam ediyorum , şekerim tansiyonum düzgün çıkıyor , aslında beslenmeme de çok dikkat ediyorum ama ben hareket etmiyorum malesefKızlar 6.aydayım ve yaklaşık 8 - 9 kilo almışım bana çok fazla geldi . Bundan sonra çok çok az almam lazım mümkün mü bilmiyorum. Sizler kaç kilo aldınız?
Bilemiyorum canım. Ama 2 ayrı doktor da bana ailelerimizde böbrek hastası olup olmadığını sordu. Ben de araştırdım yok kimsede şükür. Tikanikliktan kaynaklanabilirmis bir ihtimalm ama içimizi ferah tutalım eken Doğum gibi birseye sebep olmuyormuş. Doğumdan sonra çocuk urolojisine muayene ettirmem gerekiyormuş. Rabbım yavrularimiza saglik sıhhat versin inşallah.Ben kum dökmüştüm. Ondan mı acaba redim.
Kaç kilo ile başlamıştın canım bende şimdi mesajını okuyunca tartıldım 7 kilo ile yola devam ediyorum 24. HaftadayizKızlar 6.aydayım ve yaklaşık 8 - 9 kilo almışım bana çok fazla geldi . Bundan sonra çok çok az almam lazım mümkün mü bilmiyorum. Sizler kaç kilo aldınız?
Yasemincim bende de var gebelikten önce de vardı şimdi de ara ara kendini gösterip normale geçiyor eğer kanaman ve ağrın varsa çok rahatsız ediyirsa pamukla zeytinyağı sür pamuğu oraya koy öyle yat o çok rahatlatıyorbende hemeroid de başladı joum minik minik kanıyor bazen , analık is loading
canım mevsimYasemincim bende de var gebelikten önce de vardı şimdi de ara ara kendini gösterip normale geçiyor eğer kanaman ve ağrın varsa çok rahatsız ediyirsa pamukla zeytinyağı sür pamuğu oraya koy öyle yat o çok rahatlatıyor
Şekerde aynı şekilde dikkat edilmesi gerekenBizim bi akrabanın karnında bebeği öldü oda bizle aynı haftalardaydı. Yüksek tansiyonu vardı önemsemedi sonradan farkettiler az daha kendini zehirliyormuş. Aramızda tansiyonu olan varsa lütfen dikkat etsin ihmal etmesin her hafta gitsin gerekirse muayenelere
3 Trimestere geldin geliyosunn acemooooo hazırlıklı olGünaydın güzel anneleerr nasılsınızzpsikolojik midir nedir kendimde büyük farklılıklar hissediyorum.. sürekli yatmam lazım, nefes darlığı, burun tıkanıklığı, bel ağrısı katlanılmaz olduu heyheylerim de hep benimle en çok vücut ağrılarım arttı yatsam da rahat edemiyorum otursam da. Nedir bu 3. Trimester alameti midir gelip geçici bir dönem midir ikicisi olsun hüüğğğ
günaydın şekeriim3 Trimestere geldin geliyosunn acemooooo hazırlıklı ol
Gunoo aşkoo napıyosun nasıl gidiyoreeegünaydın şekeriim
11Kızlar 6.aydayım ve yaklaşık 8 - 9 kilo almışım bana çok fazla geldi . Bundan sonra çok çok az almam lazım mümkün mü bilmiyorum. Sizler kaç kilo aldınız?
Kız naber seni görünce egzersiz geliyo hahahaha hala başlamadım.bakYasemincim bende de var gebelikten önce de vardı şimdi de ara ara kendini gösterip normale geçiyor eğer kanaman ve ağrın varsa çok rahatsız ediyirsa pamukla zeytinyağı sür pamuğu oraya koy öyle yat o çok rahatlatıyor
Ayyyy ben bitiyor diye de üzülmeye başladım hamileliği özlersem bi bebe daha yapcaz mecburrr3.trimester daha zor olacak canım agirlasacagiz şimdiden böyleyiz neyse ki çoğu bitmiş azı kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?