2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Arkadaşlar lütfen cevap verir misiniz bir şey sormak istiyorum regl 6 7 gün kala aşırı uyku halsizlik ve mide bulantısı yaşadınız mı çatlatma iğnesi oldum ben test için beklemedeyim ama bugün uyu uyan uyu uyan ve iştahım iğne vurulduğumda çok açıldı suan yok ve midem bulanıyor ve çok uykum var tüm gün uyumama rağmen erken belirti
Olur mu ya sevgili anneler cevaplarsanız sevinirim

Ben 5 kilo aldım. İnşallah son 3 ayda da 5 kilo alıp en fazla 10 kiloyla doğurmak istiyorum. Çünkü fazla kilo da insana hantallık veriyor ağırlaştırıyor. Sağlıklı olan gebelikte 9-13 kilo almak

Ben 5 kilo aldım. İnşallah son 3 ayda da 5 kilo alıp en fazla 10 kiloyla doğurmak istiyorum. Çünkü fazla kilo da insana hantallık veriyor ağırlaştırıyor. Sağlıklı olan gebelikte 9-13 kilo almak
Ben de gebelik diyeti ve sporuna başlayıp en fazla 75 kilo ile doğuma girmek istiyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Merhaba sizce hazir kundaklardan almak mantikli mi yoksa muslin gibi bir kumas yeterli olur mu? Tesekkurler
Merhaba ben bir tane hazır kundak aldım şu cırt cırtlı olanlardan , hiç tecrübem yok ama işe yarayacak gibi duruyor :)

Merhabaa, öncelikle inşallah sağlıkla nasip olur :) bende çatlatma iğnesi vurulduğumda bu tarz şeyler yaşamıştım yan etki gibi de olabilir , benim hamileliğimin en etkin belirtisi kasıklarıma bıçak batar gibi olmasıydı, bu belirti ile test yapıp öğrenmiştim 4 gün kala , ama herkesin vücudu ve tepkisi farklı tabi :)

Kızlar 6.aydayım ve yaklaşık 8 - 9 kilo almışım bana çok fazla geldi . Bundan sonra çok çok az almam lazım mümkün mü bilmiyorum. Sizler kaç kilo aldınız?
bende +8 kg ile devam ediyorum , şekerim tansiyonum düzgün çıkıyor , aslında beslenmeme de çok dikkat ediyorum ama ben hareket etmiyorum malesef günde 10 saat çalışıyorum masabaşında, akşamları da çok fazla halim olmuyor, doktorunuz izin veriyorsa yürüyüşle destekleyebilirsiniz kg alımınıızı, ayrıca kafanıza da takmayın derim , sonuçta buda bir süreç ve geçecek , her ikiniz de sağlıklıysanız gerisi hallolur :)

Ben kum dökmüştüm. Ondan mı acaba redim.
Bilemiyorum canım. Ama 2 ayrı doktor da bana ailelerimizde böbrek hastası olup olmadığını sordu. Ben de araştırdım yok kimsede şükür. Tikanikliktan kaynaklanabilirmis bir ihtimalm ama içimizi ferah tutalım eken Doğum gibi birseye sebep olmuyormuş. Doğumdan sonra çocuk urolojisine muayene ettirmem gerekiyormuş. Rabbım yavrularimiza saglik sıhhat versin inşallah.

Kızlar 6.aydayım ve yaklaşık 8 - 9 kilo almışım bana çok fazla geldi . Bundan sonra çok çok az almam lazım mümkün mü bilmiyorum. Sizler kaç kilo aldınız?
Kaç kilo ile başlamıştın canım bende şimdi mesajını okuyunca tartıldım 7 kilo ile yola devam ediyorum 24. Haftadayiz hayatımda ilk defa böyle kilolar görüyorum 51 ile başladım şuan 58 im ama nerde bu kilolar hiç bilmiyorum göbüşüm var sanki sadece galiba yayiliyorlar her yere kalıcı olmazlar umarım geçici bir süreç diye kafama takmamaya çalışıyorum son aylar nolcak hiç bilmiyorum ben bı 15 kiloyu göze aldım zayıf hamile kalanlar daha çok alıyormuş çünkü

bende hemeroid de başladı joum minik minik kanıyor bazen , analık is loading
Yasemincim bende de var gebelikten önce de vardı şimdi de ara ara kendini gösterip normale geçiyor eğer kanaman ve ağrın varsa çok rahatsız ediyirsa pamukla zeytinyağı sür pamuğu oraya koy öyle yat o çok rahatlatıyor

canım mevsim aslında bi kere kanadı oda çok fazla değildi, o günden beri baharat vs tüketmemeye özen gösteriyorum , sanki daha iyiyim bugünlerde , ama zeytinyağı önerin için teşekkürler gerekirse kullanacağım :)

Şekerde aynı şekilde dikkat edilmesi gerekenakrabanızın başı sağolsun

3 Trimestere geldin geliyosunn acemooooo hazırlıklı ol

Kız naber seni görünce egzersiz geliyo hahahaha hala başlamadım.bakseninki devammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…