- 15 Kasım 2023
- 1.782
- 2.501
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #10.401
Dur dur deme ben burda çok mutluyum bu haftaları uzatamıyor muyuzzzz3 Trimestere geldin geliyosunn acemooooo hazırlıklı ol
Ben bir tane hazırlardan aldım, mesirin söylediğinden denemelikk, ama müslinde sıkılığını kendimiz ayarlayabiliriz daha kullanışlı olur gibi geliyor. Biraz büyüyünce de fermuarlı uyku tulumlarından alırızMerhaba sizce hazir kundaklardan almak mantikli mi yoksa muslin gibi bir kumas yeterli olur mu? Tesekkurler
Ben de +9la devammKızlar 6.aydayım ve yaklaşık 8 - 9 kilo almışım bana çok fazla geldi . Bundan sonra çok çok az almam lazım mümkün mü bilmiyorum. Sizler kaç kilo aldınız?
Hahahahahaha mümkün değeeelllllDur dur deme ben burda çok mutluyum bu haftaları uzatamıyor muyuzzzz
Tabii ki öyleee senin daha çok alman lazım. Hiç çatlağın oldu mu benim ergenlikten kalma çatlaklarım var bacaklarımda falan, sürekli kilo al ver durumunda olduğum için zaten esnemişti derim ama bu kiloları ömrümde görmemiştim ben de11baslangic kilosu onemli olan diye kendimi avutuyorum
Oluyo kuzum eğerki yağında varsa ben az çok var göbeğimde bende doğum hatırası diye diye geziyorumTabii ki öyleee senin daha çok alman lazım. Hiç çatlağın oldu mu benim ergenlikten kalma çatlaklarım var bacaklarımda falan, sürekli kilo al ver durumunda olduğum için zaten esnemişti derim ama bu kiloları ömrümde görmemiştim ben desadece göğüs altlarında oldu işte
Aynı durumdayım bende diyete girersin kaçgundür akşamları çorba ve bol kivircıklı ton balıklı karışık salata yapıyorum bi doyuruyo beniKızlar 6.aydayım ve yaklaşık 8 - 9 kilo almışım bana çok fazla geldi . Bundan sonra çok çok az almam lazım mümkün mü bilmiyorum. Sizler kaç kilo aldınız?
Ahahhahahah yokuş aşağı inerken pandalar gibi yuvarlanırızzHahahahahaha mümkün değeeelllllpenguen gibi yürüyüşlere hazır olalım
Göbeğimi sürekli yağlıyorum daha bir şey yok ama olursa da dediğin gibi kızımın göbüşüme bıraktığı hatıra olur ne güzelllOluyo kuzum eğerki yağında varsa ben az çok var göbeğimde bende doğum hatırası diye diye geziyorum
Amann hiç rahatsız olmuyorum ben en iyi kremi sürdüm işe yaramadı kızımda bundada artık kaşintı oldumu bebe yağı sürüyorum iyi geliyo kuzummGöbeğimi sürekli yağlıyorum daha bir şey yok ama olursa da dediğin gibi kızımın göbüşüme bıraktığı hatıra olur ne güzelll
Ama ne gülüyolar öyle yürüyünceAhahhahahah yokuş aşağı inerken pandalar gibi yuvarlanırızz
İiyiiyiim çok şükür tatlışım , günlerim tekme atıyor mu ah attı , ay yok atmıyor bu kadar uyunur mu minvalinde geçiyorGunoo aşkoo napıyosun nasıl gidiyoreee
bende öyle hayal ettim sanırım kış aylarında nasipse 7-8 aylık olacağızz ohhh tam ısırmalık zamanlar :)) tulumun üstünden ısrırız artık lajsdfkljBen bir tane hazırlardan aldım, mesirin söylediğinden denemelikk, ama müslinde sıkılığını kendimiz ayarlayabiliriz daha kullanışlı olur gibi geliyor. Biraz büyüyünce de fermuarlı uyku tulumlarından alırız
Kızzz jouuu ton balığı yemeeeeAynı durumdayım bende diyete girersin kaçgundür akşamları çorba ve bol kivircıklı ton balıklı karışık salata yapıyorum bi doyuruyo beni
Kaç kilo ile başlamıştın canım bende şimdi mesajını okuyunca tartıldım 7 kilo ile yola devam ediyorum 24. Haftadayizhayatımda ilk defa böyle kilolar görüyorum 51 ile başladım şuan 58 im ama nerde bu kilolar hiç bilmiyorum göbüşüm var sanki sadece galiba yayiliyorlar her yere kalıcı olmazlar umarım geçici bir süreç diye kafama takmamaya çalışıyorum son aylar nolcak hiç bilmiyorum ben bı 15 kiloyu göze aldım zayıf hamile kalanlar daha çok alıyormuş çünkü
Benim de bugün 22+1 sabah aç karnına tartıldım 3.800 almışım. Masabaşı çalışıyorum pek hareket edemiyorum o yüzden yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Sabah kahvaltısına pek önem vermezdim şimdi sadece beslenmeme sabah 1 yumurta ve kahvaltılıkları ekledim hafta da 3-4 gün de yarım avokado ekliyorum. Bir de ekstra olarak günde bir porsiyon meyve ekledim. 49.5 la hamile kalmıştım. Umarım 10 kg’ı geçmem diyorum çünkü boyum kısaKızlar 6.aydayım ve yaklaşık 8 - 9 kilo almışım bana çok fazla geldi . Bundan sonra çok çok az almam lazım mümkün mü bilmiyorum. Sizler kaç kilo aldınız?
Amin canım inşallahBilemiyorum canım. Ama 2 ayrı doktor da bana ailelerimizde böbrek hastası olup olmadığını sordu. Ben de araştırdım yok kimsede şükür. Tikanikliktan kaynaklanabilirmis bir ihtimalm ama içimizi ferah tutalım eken Doğum gibi birseye sebep olmuyormuş. Doğumdan sonra çocuk urolojisine muayene ettirmem gerekiyormuş. Rabbım yavrularimiza saglik sıhhat versin inşallah.
Yok kuzum benim de ergenlikten kalma gogsumun ustunde biraz vardi catlak yeni olusmadi cok sukur benim kilom asagi yukari hep ayniydi 10 senedirTabii ki öyleee senin daha çok alman lazım. Hiç çatlağın oldu mu benim ergenlikten kalma çatlaklarım var bacaklarımda falan, sürekli kilo al ver durumunda olduğum için zaten esnemişti derim ama bu kiloları ömrümde görmemiştim ben desadece göğüs altlarında oldu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?