2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Son olarakta ter kokmaya başladım yahu, duş alıyorum iki saat sonra oluyor mecbur sıkıyorum az da olsa deodorant ben hic kokmazdım valla hamilelikten

Kızlar 6.aydayım ve yaklaşık 8 - 9 kilo almışım bana çok fazla geldi . Bundan sonra çok çok az almam lazım mümkün mü bilmiyorum. Sizler kaç kilo aldınız?
Ben 23 haftalığım, hamile olduğumu öğrendiğimde 74 küsürdüm, biraz bulantılı geçti ilk zamanlarım yemeyi sevdiğim şeyleri yiyemez oldum, şuan bundan olsa gerek midem mi küçüldü bilmiyorum hala başladığım kiloya dönemedim, 71.80 çıktım az önce tartıda kahvaltımı da yapmıştım. Bebeğim alıyordur inşallah yediklerimden kiloyu, kendimi çok zorluyorum ama fazla yiyince tıkanıyorum, ya da kusuyorum o daha kötü

Ne güzell Benim ilk dozda hafif ağrım harici bişi olmadı. Umarım ikinci doz beni yıkmaz. 27. Haftaya giriyorum erteledim resmen yine korkudan
Ben de hiç oralı olmadım artık saglık ocagından azarlar gibi bi msj alınca dün gittim ilki etkilemediyse ikincisi hiççç bi şey yapmaz ben bildiğin korona aşısındaki gibi iki gün yattım, 2. Si hiçbir şey yapmadı

Ben prilama devam hala bırakmayı denedim, bulantıdan kusmaktan bi şey yiyemez oldum doktora sordum, devam et ztn zararsız bi ilac dedi öyle diyince ediyorum kullanmak istemezdim ama günlerim bu sefer cok kötü geciyor psikolojim etkileniyor

Ben de devam ediyorum, bazen içmeyeyim bi deneyeyim diyorum yok o gün akşam ne yersem kusuyorum. Ben de sordum doktorum sakıncası yok dedi yeter ki bebek beslensin canım diğer türlüsü daha zor. Yalnız değilsin ben de devam ediyorum hala, kendine stres yapma

Geçende kv gittik, kendi ameliyattan önce bi gecelik almıs giymemis sıfır bana dedi dogumda onu giy ne alaka yaaaa ben de kendi zevkime göre alıcam sagol dedim, bi de biz şehir dışında görevdeydik, ikide bir kardeşlerim sana gelmek istiyor falan dedi, öncesinde iki sene bu şehirdeydik kimse gelmedi, eşimde dedi anne iki sene burdaydık gelmediler hamileliğimi beklemişler bebek doğunca gelsinler dedi

Ben de öyle düsünüyorum canım diger türlü beslenemiyor, bizden alıyor

Eşinin sana destek olması çok iyi hareket

Eşinin sana destek olması çok iyi hareket
Hep olur sagolsun yoksa zor ben genelde anlatırım burda bazı şeyler sanmayın ki her seye rest cekiyorum mesela park beşiğin tülü var ona ısrarla ponpon dikicem dedi kv istemiyorum ama sen bilirsn dedim bunu dememe ragmen dikti ve beşiğin bütün ağırlığı gitti, yani gereksiz müdahale cok fazla ama ben napıcam mesela o tülü asmıcam anlasın bi de dolabın icine örtü serecekmiymişim, üstüne dantel örtsek miymiş pembe sonra kendi kendime dedimki onun ilk torunuysa benimde ilk cocugum niye kendi istediklerimi yapmayayım ki? Yani bu denli müdahale bana yrdımdan cok kendi isteklerini yaptırmak gibi geliyor o yüzden kendimi ön plana almayı biraz abartmıs olabilirim

Bi de ikide bir bi şey lazımsa alalım diyor yahu bu çocuğun ihtiyaçları belli kimseden bi talebim yok ama almak istiyorsan buyur al elini bağlayan mı var? Bi daha derse ihtiyaçlar belli istediğini alabilirsin dicem hala zor tutuyorum kendimi

canım iyi olmanıza çok sevindim :)) ben bayramdan sonra yıkatmayı düşündüm halı ve koltukları

helal olsun eşine :)

Ay zaten genetikte varsa yapıcak bir şey yok diyorlar ama çatlak yağı + çatlak kremi + nivea sıkılaştırıcı kombosu yapıyorum gerisi kısmet aslında düzenli kilo alman iyi çünkü bebek asıl bundan sonra büyüycek ve karnımız birden hızlı büyürse çatlak olur gibi geliyor zamana yaymak daha iyi

Sever misin kullanır mısın bilmiyorum ama şu kaymayan koltuk örtüleri mükemmel bir olay, arkası sünger gibi olanlar. Halılar için de öyle örtü almayı düşünüyorum yani yaşam alanı illaki kirleniyor erken de olsa geç de olsa sonuç belli kılıf ve örtüleri yıkamak daha kolay geliyor ne biliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…