- 6 Ocak 2024
- 2.980
- 3.949
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #10.621
Yakın bir arkadaşım aynısını yaşadı. Bebişi çok sağlıklı doğdu ve yaşıyor. Böbreğin tek olmasına üzülme Rabbim ona göre vücudunu geliştiriyor. İnşallah sağlıkla gelirKızlar bugün randevum vardı. Bebisimi gördüm 960 gram olmuş. Sol böbrek hariç herseyi iyi dedi doktorum. Ama sol böbrek çok yüksek ihtimalle çürük yani fonksiyonu yok dedi. Çok üzüldüm yine çok ağladım.
Çocuk nefrolojisi doğumdan 1 gün sonra gormeliymis. .sizden ricam mübarek ramazan ayı geliyor dua ederken benim oğluma da dua edin ne olur. Sağlıkla sıhhatli yavrularimiza zamanında kavusup güzelce buyutmemizi nasip etsin Rabbım inşallah
Bende aynı sizin gibiyim ama elden birşey gelmiyor ki şuanBen 83le hamile kaldim 93kiloyum suan. Yuksek kiloyla hamile kalmama ragmen 10kilo aldim simdiden. 100ü gececek gibiyim. Aklim fikrim kiloda 2 öğün beslenmeme ragmen gidisat bu sekilde malasef cok uzuluyorum bende kendime
Çok Geçmiş olsun canim sağ salim alırsın inşallah yavrunu kucağınaKızlar bugün randevum vardı. Bebisimi gördüm 960 gram olmuş. Sol böbrek hariç herseyi iyi dedi doktorum. Ama sol böbrek çok yüksek ihtimalle çürük yani fonksiyonu yok dedi. Çok üzüldüm yine çok ağladım.
Çocuk nefrolojisi doğumdan 1 gün sonra gormeliymis. .sizden ricam mübarek ramazan ayı geliyor dua ederken benim oğluma da dua edin ne olur. Sağlıkla sıhhatli yavrularimiza zamanında kavusup güzelce buyutmemizi nasip etsin Rabbım inşallah
Ya bende grup olmuşum. Ihlamur içtim . Bir de ılık su içiyorum yudum yudum yanıma koydum boğazımı yumuşak tutuyor. Yani bol sıvı almak en güzeli.Kızlar ben grip oldum yaa. Her yerim dökülüyor. Burnum akıyor sürekli. Tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı?
Bende öyleyim canım soda limon nane limon portakal bol c vitamini yapacak başka bişey yok malesef canımKızlar ben grip oldum yaa. Her yerim dökülüyor. Burnum akıyor sürekli. Tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı?
Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok geçmiş olsun. Rabbim bol bol sağlık, göz aydınlığı versin yavrucaklarimizaKızlar bugün randevum vardı. Bebisimi gördüm 960 gram olmuş. Sol böbrek hariç herseyi iyi dedi doktorum. Ama sol böbrek çok yüksek ihtimalle çürük yani fonksiyonu yok dedi. Çok üzüldüm yine çok ağladım.
Allahim saglikla sihhatle kucaginiza almayi nasip etsin insallahKızlar bugün randevum vardı. Bebisimi gördüm 960 gram olmuş. Sol böbrek hariç herseyi iyi dedi doktorum. Ama sol böbrek çok yüksek ihtimalle çürük yani fonksiyonu yok dedi. Çok üzüldüm yine çok ağladım.
Gebelik diyeti uygulanabilir ama hic canim istemiyorBende aynı sizin gibiyim ama elden birşey gelmiyor ki şuan
Ben ferro sanol kullanıyorum canım.Arkadaşlar gebelikte hangi demir ilacını kullanıyorsunuz?
Günaydın ElifArkdaşalar günaydın,
Bu aralar akşamları yediklerimi sindiremiyorum akşamda yemek bitsin diye yedim midem çok kötüydü gece kalkıp ilaç içeyim dedim içmemle kusmam bir oldu sizce normal mi ya 6. Ayda kusmak.
Yaa dimi gerçekten mide artık sindirmiyor. Gece kalktım yatakta deli gibi oturuyorum 2:30 da Allahım 6 da uyancam hazırlancam işe gidicem bide kustum mu gece gece halı siliyorum sinirlerim zıpladıGünaydın Elifnormal ya bence çünkü bebişlerimiz büyüyor mideye baskı artıyor. Akşamları ben çok hafif geçiştirmeye başladım, acıkınca uyuyabiliyorum çünkü midem aşırı şişiyor ve yanıyor. Geçen kıyma kavururken kokudan kafayı yedim, geçti sanmıştım halbuki . 3. trimester bomba gibi geliyorr
Normal canım benimde hala bulantılarım oluyor aksam yemekten sonra sindiremiyorum cok sisiyorum dün ac yattım biraz iyi geldi daha dinc uyandım, ben 2. Trimesteri bile yasayamadım ki bulantıdanYaa dimi gerçekten mide artık sindirmiyor. Gece kalktım yatakta deli gibi oturuyorum 2:30 da Allahım 6 da uyancam hazırlancam işe gidicem bide kustum mu gece gece halı siliyorum sinirlerim zıpladı
Günaydın Elifnormal ya bence çünkü bebişlerimiz büyüyor mideye baskı artıyor. Akşamları ben çok hafif geçiştirmeye başladım, acıkınca uyuyabiliyorum çünkü midem aşırı şişiyor ve yanıyor. Geçen kıyma kavururken kokudan kafayı yedim, geçti sanmıştım halbuki . 3. trimester bomba gibi geliyorr
Yaa o zaman benimde midem biraz boş yatmam lazım zaten doktorumda demişti midenin 3te 2si boş kalkıcaksın masadan demişti ama nerdeeNormal canım benimde hala bulantılarım oluyor aksam yemekten sonra sindiremiyorum cok sisiyorum dün ac yattım biraz iyi geldi daha dinc uyandım, ben 2. Trimesteri bile yasayamadım ki bulantıdanne ara 3 basladı haberim yok ben artık kalan hafta gözüyle bakıyorum trimesteri falan geçtim
benim midem isyan ediyor artık ben anca öyle kalkıyorumYaa o zaman benimde midem biraz boş yatmam lazım zaten doktorumda demişti midenin 3te 2si boş kalkıcaksın masadan demişti ama nerdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?