2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Yakın bir arkadaşım aynısını yaşadı. Bebişi çok sağlıklı doğdu ve yaşıyor. Böbreğin tek olmasına üzülme Rabbim ona göre vücudunu geliştiriyor. İnşallah sağlıkla gelir

Ben 83le hamile kaldim 93kiloyum suan. Yuksek kiloyla hamile kalmama ragmen 10kilo aldim simdiden. 100ü gececek gibiyim. Aklim fikrim kiloda 2 öğün beslenmeme ragmen gidisat bu sekilde malasef cok uzuluyorum bende kendime
Bende aynı sizin gibiyim ama elden birşey gelmiyor ki şuan

Çok Geçmiş olsun canim sağ salim alırsın inşallah yavrunu kucağına

Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok geçmiş olsun. Rabbim bol bol sağlık, göz aydınlığı versin yavrucaklarimiza

Allahim saglikla sihhatle kucaginiza almayi nasip etsin insallah kim ne derse desin uzuleceginizi biliyorum ama benim rahmetli dedem 86 yasinda vefat etti ve 80yasinda doktora gittiginde tesadufen tek bobrekle dogdugunu ogrendi tas bile dusurmedi oyle soyleyeyim… gercekten rabbimin hikmeti cok buyuk… her seyin en guzeli sizin, bebeginizin olsun

Arkadaşlar gebelikte hangi demir ilacını kullanıyorsunuz?

Reactions: Jou
Arkdaşalar günaydın,
Bu aralar akşamları yediklerimi sindiremiyorum akşamda yemek bitsin diye yedim midem çok kötüydü gece kalkıp ilaç içeyim dedim içmemle kusmam bir oldu sizce normal mi ya 6. Ayda kusmak.

Arkdaşalar günaydın,
Bu aralar akşamları yediklerimi sindiremiyorum akşamda yemek bitsin diye yedim midem çok kötüydü gece kalkıp ilaç içeyim dedim içmemle kusmam bir oldu sizce normal mi ya 6. Ayda kusmak.
Günaydın Elif normal ya bence çünkü bebişlerimiz büyüyor mideye baskı artıyor. Akşamları ben çok hafif geçiştirmeye başladım, acıkınca uyuyabiliyorum çünkü midem aşırı şişiyor ve yanıyor. Geçen kıyma kavururken kokudan kafayı yedim, geçti sanmıştım halbuki . 3. trimester bomba gibi geliyorr

Yaa dimi gerçekten mide artık sindirmiyor. Gece kalktım yatakta deli gibi oturuyorum 2:30 da Allahım 6 da uyancam hazırlancam işe gidicem bide kustum mu gece gece halı siliyorum sinirlerim zıpladı

Yaa dimi gerçekten mide artık sindirmiyor. Gece kalktım yatakta deli gibi oturuyorum 2:30 da Allahım 6 da uyancam hazırlancam işe gidicem bide kustum mu gece gece halı siliyorum sinirlerim zıpladı
Normal canım benimde hala bulantılarım oluyor aksam yemekten sonra sindiremiyorum cok sisiyorum dün ac yattım biraz iyi geldi daha dinc uyandım, ben 2. Trimesteri bile yasayamadım ki bulantıdan ne ara 3 basladı haberim yok ben artık kalan hafta gözüyle bakıyorum trimesteri falan geçtim

Kemik ağrısı olan var mı acaba benim iki üç gündür sol baldirimdan diz üstüne kadar inen bir ağrı oluyor yürüyünce falan hafifliyor normal mi acaba

Yaa o zaman benimde midem biraz boş yatmam lazım zaten doktorumda demişti midenin 3te 2si boş kalkıcaksın masadan demişti ama nerdee

Kızlar 2 gündür gece uyurken bacak ağrısı yaşıyorum, sanki saatlerce yürümüşüm de bacaklarım yorulmuş gibi. Uykumu vs çok etkiliyor yaşayan var mı benzer bir şey? İnternette huzursuz bacak sendromu diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…