- 14 Ekim 2023
- 720
- 698
- 23
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #10.641
Bu ben olabilirimNormal canım benimde hala bulantılarım oluyor aksam yemekten sonra sindiremiyorum cok sisiyorum dün ac yattım biraz iyi geldi daha dinc uyandım, ben 2. Trimesteri bile yasayamadım ki bulantıdanne ara 3 basladı haberim yok ben artık kalan hafta gözüyle bakıyorum trimesteri falan geçtim
Bende vurmamıştı canım ama normalde sırt ağrısı yaşıyordum zaten belkğ senin de öyledir denk gelmiştir sadeceKızlar günaydın. Dün tetanoz aşısı olmuştum. Gece sırt ve bel ağrısından hiç uyuyamadım. Sol tarafa da yatamadım doğal olarakSırta vuruyor mu bunun ağrısı böyle
Benimde öyle canım ama sadece sol bacak kemiğim agriyorKızlar 2 gündür gece uyurken bacak ağrısı yaşıyorum, sanki saatlerce yürümüşüm de bacaklarım yorulmuş gibi. Uykumu vs çok etkiliyor yaşayan var mı benzer bir şey? İnternette huzursuz bacak sendromu diyor
Başka bir doktora daha mı görünsen?? Belki yine doğuma kadar netleşmeyecek belki de stresinden kurtulacaksın. Her şeyin hayırlısı canım benim şükredecek çok şey var. Kendini hırpalama dualarımız sizinleKızlar bugün randevum vardı. Bebisimi gördüm 960 gram olmuş. Sol böbrek hariç herseyi iyi dedi doktorum. Ama sol böbrek çok yüksek ihtimalle çürük yani fonksiyonu yok dedi. Çok üzüldüm yine çok ağladım.
Çocuk nefrolojisi doğumdan 1 gün sonra gormeliymis. .sizden ricam mübarek ramazan ayı geliyor dua ederken benim oğluma da dua edin ne olur. Sağlıkla sıhhatli yavrularimiza zamanında kavusup güzelce buyutmemizi nasip etsin Rabbım inşallah
Ya ahahahaha çok güldüm valla ben de öylebenim midem isyan ediyor artık ben anca öyle kalkıyorum
Huzursuz bacak sendromundan çok çeken biri olarak, bacaklarının bel hizasından aşağıda durmasından rahatsız oluyor musun mesela sandalyede, koltukta otururken yukarı toplama isteği geliyor mu? Çok ağrıdığı zaman baskı yapmak rahatlatıyor mu? Durduğun yerde sürekli ayak, bacak sallama alışkanlığın var mı? Eğer bunlar sürekli olmuyorsa iki gündür oluyorsa kan dolaşımı etkilendiği içindir canım masaj ve havaya dikmek iyi geliyor varsa diz altı varis çorabı kullanabilirsin doktorun bir şey demezseeKızlar 2 gündür gece uyurken bacak ağrısı yaşıyorum, sanki saatlerce yürümüşüm de bacaklarım yorulmuş gibi. Uykumu vs çok etkiliyor yaşayan var mı benzer bir şey? İnternette huzursuz bacak sendromu diyor
İlk doz mu canım öyleyse bende de olmustu ama 2. De olmadı agrıKızlar günaydın. Dün tetanoz aşısı olmuştum. Gece sırt ve bel ağrısından hiç uyuyamadım. Sol tarafa da yatamadım doğal olarakSırta vuruyor mu bunun ağrısı böyle
Geldi mi 3. Trimesterbenim midem isyan ediyor artık ben anca öyle kalkıyorum
Bende cuma günü oldum canım iğnenin vurulduğu yer hariç hiç ağrım olmadı.Kızlar günaydın. Dün tetanoz aşısı olmuştum. Gece sırt ve bel ağrısından hiç uyuyamadım. Sol tarafa da yatamadım doğal olarakSırta vuruyor mu bunun ağrısı böyle
havva hiiç o güzel canını sıkma, bebeklerimiz çok güçlü arkadaşım , için rahat edecekse farklı bir doktora daha git istersen, Rabbim sağlıkla kolaylıkla vaktinde kavuştursunKızlar bugün randevum vardı. Bebisimi gördüm 960 gram olmuş. Sol böbrek hariç herseyi iyi dedi doktorum. Ama sol böbrek çok yüksek ihtimalle çürük yani fonksiyonu yok dedi. Çok üzüldüm yine çok ağladım.
Çocuk nefrolojisi doğumdan 1 gün sonra gormeliymis. .sizden ricam mübarek ramazan ayı geliyor dua ederken benim oğluma da dua edin ne olur. Sağlıkla sıhhatli yavrularimiza zamanında kavusup güzelce buyutmemizi nasip etsin Rabbım inşallah
magnezyum kullanıyor musun canım?Kızlar 2 gündür gece uyurken bacak ağrısı yaşıyorum, sanki saatlerce yürümüşüm de bacaklarım yorulmuş gibi. Uykumu vs çok etkiliyor yaşayan var mı benzer bir şey? İnternette huzursuz bacak sendromu diyor
Havvacım moralini yüksek tut, bebişler her şeyi hissediyorKızlar bugün randevum vardı. Bebisimi gördüm 960 gram olmuş. Sol böbrek hariç herseyi iyi dedi doktorum. Ama sol böbrek çok yüksek ihtimalle çürük yani fonksiyonu yok dedi. Çok üzüldüm yine çok ağladım.
geldii geldiiii hoşgeldiiiiiiGeldi mi 3. Trimester
Canım benim teyzemin cocugu da dogdugunda böbrekle ilgili sıkıntılar yaşadı seninkine cok benzer, bi takım tedavilerle iki böbreğide saglıklı suan 16 yasında delikanlı kendisi, hem gerçekten bebeklerimiz gelişen süreçlere çok güzel uyum sağlıyor, inşallah doğduğunda sağlıkla süreci tedavi edilecek merak etme içini ferah tutKızlar bugün randevum vardı. Bebisimi gördüm 960 gram olmuş. Sol böbrek hariç herseyi iyi dedi doktorum. Ama sol böbrek çok yüksek ihtimalle çürük yani fonksiyonu yok dedi. Çok üzüldüm yine çok ağladım.
Bebeklerimizeee yaklaşıyoruzzz Allahın izniyleeegeldii geldiiii hoşgeldiiiiii
MonimoniHamileyken birden ağlayanlar bana sanki gerçekci gelmezdi aman bu da derdimama gerçekten durduk yere özellikle yemek yerken aklıma dizilerin duygusal sahneleri geliyo bi anda ağzım doluyken hıckırarak aglamak istiyorum sonra dur komik olma diyip kendimi tutuyorum geçende arabada bu şarkıda ağladım tektim allahtan asyayla ilyasın veda sahnesi aklıma geldi alın siz de aglarsınız belkim jdjdjdjdjdj
Ya dediklerini düşündüm ama hiç dikkat etmemişim bu zamana kadar, bacak sallama alışkanlığım bazen oluyor. Evet iki gündür sanırım kan dolaşımı etkilendiği için olabilir, bugünden sonra dediklerini dikkatli takip edicem, sana da geçmiş olsun canımHuzursuz bacak sendromundan çok çeken biri olarak, bacaklarının bel hizasından aşağıda durmasından rahatsız oluyor musun mesela sandalyede, koltukta otururken yukarı toplama isteği geliyor mu? Çok ağrıdığı zaman baskı yapmak rahatlatıyor mu? Durduğun yerde sürekli ayak, bacak sallama alışkanlığın var mı? Eğer bunlar sürekli olmuyorsa iki gündür oluyorsa kan dolaşımı etkilendiği içindir canım masaj ve havaya dikmek iyi geliyor varsa diz altı varis çorabı kullanabilirsin doktorun bir şey demezseegeçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?