2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Bu ben olabilirim

Kızlar günaydın. Dün tetanoz aşısı olmuştum. Gece sırt ve bel ağrısından hiç uyuyamadım. Sol tarafa da yatamadım doğal olarak Sırta vuruyor mu bunun ağrısı böyle

Kızlar günaydın. Dün tetanoz aşısı olmuştum. Gece sırt ve bel ağrısından hiç uyuyamadım. Sol tarafa da yatamadım doğal olarak Sırta vuruyor mu bunun ağrısı böyle
Bende vurmamıştı canım ama normalde sırt ağrısı yaşıyordum zaten belkğ senin de öyledir denk gelmiştir sadece

Benimde öyle canım ama sadece sol bacak kemiğim agriyor

Başka bir doktora daha mı görünsen?? Belki yine doğuma kadar netleşmeyecek belki de stresinden kurtulacaksın. Her şeyin hayırlısı canım benim şükredecek çok şey var. Kendini hırpalama dualarımız sizinle

Huzursuz bacak sendromundan çok çeken biri olarak, bacaklarının bel hizasından aşağıda durmasından rahatsız oluyor musun mesela sandalyede, koltukta otururken yukarı toplama isteği geliyor mu? Çok ağrıdığı zaman baskı yapmak rahatlatıyor mu? Durduğun yerde sürekli ayak, bacak sallama alışkanlığın var mı? Eğer bunlar sürekli olmuyorsa iki gündür oluyorsa kan dolaşımı etkilendiği içindir canım masaj ve havaya dikmek iyi geliyor varsa diz altı varis çorabı kullanabilirsin doktorun bir şey demezsee geçmiş olsun

Bende cuma günü oldum canım iğnenin vurulduğu yer hariç hiç ağrım olmadı.

Hamileyken birden ağlayanlar bana sanki gerçekci gelmezdi aman bu da derdim ama gerçekten durduk yere özellikle yemek yerken aklıma dizilerin duygusal sahneleri geliyo bi anda ağzım doluyken hıckırarak aglamak istiyorum sonra dur komik olma diyip kendimi tutuyorum geçende arabada bu şarkıda ağladım tektim allahtan asyayla ilyasın veda sahnesi aklıma geldi alın siz de aglarsınız belkim jdjdjdjdjdj

havva hiiç o güzel canını sıkma, bebeklerimiz çok güçlü arkadaşım , için rahat edecekse farklı bir doktora daha git istersen, Rabbim sağlıkla kolaylıkla vaktinde kavuştursun

Havvacım moralini yüksek tut, bebişler her şeyi hissediyor Allah dermansız dert vermesin, bir doktora daha görünmekte fayda vardır belki. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

Canım benim teyzemin cocugu da dogdugunda böbrekle ilgili sıkıntılar yaşadı seninkine cok benzer, bi takım tedavilerle iki böbreğide saglıklı suan 16 yasında delikanlı kendisi, hem gerçekten bebeklerimiz gelişen süreçlere çok güzel uyum sağlıyor, inşallah doğduğunda sağlıkla süreci tedavi edilecek merak etme içini ferah tut

Monimoni
Dün bende survivor izliyordum normalde Merveyi hiç sevem kız kafasını yere vurdu şişti sonra bayıldı kız bayıldı diye ben bir üzüldüm gözlerimden yaş geldi

Ya dediklerini düşündüm ama hiç dikkat etmemişim bu zamana kadar, bacak sallama alışkanlığım bazen oluyor. Evet iki gündür sanırım kan dolaşımı etkilendiği için olabilir, bugünden sonra dediklerini dikkatli takip edicem, sana da geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…