- 18 Mart 2023
- 2.301
- 1.449
- 63
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #10.581
Mesir macunuu hemen hemen bende aldımmm bunlarııKızlar aldıklarımı şöyle bir liste yaptım. Eksik var mı bakmak adına size de fikir olsun
Eki Görüntüle 3396284
Oooo valla bitirmişsin mesirrrKızlar aldıklarımı şöyle bir liste yaptım. Eksik var mı bakmak adına size de fikir olsun
Eki Görüntüle 3396284
MinnieKids 5 Li Bandana Seti Fiyatı, Yorumları - TrendyolCicili bicili bandana bone önerisi varsa link alabilirim ya
Allah sağlıkla kullandırsın kuzumMesir macunuu hemen hemen bende aldımmm bunlarıı
AcemimOooo valla bitirmişsin mesirrrben listemin %50sindeyim daha
Gerçeğim korkma bebişlerimiz 7 kat deri artı kesenin içinde sandığımızdan daha güvendeler. Bebeklere fiziksel olarak bir darbeyle kolay kolay bişey olmadığını biliyorum Allah’ın izniyle. Bu haftalarda en önemli takip etmemiz gereken şey suyumuz. Hem hareket de hissediyormuşsun içini ferah tutKizlar dün akşam yemek tepsisini kaldırırken tezgaha çarptı karnımın alt kısmına şiddetli çarptı vajinanın tam üstü sabaha kadar uyumadım bebekde hareketsizdi akşam üstünden beri o korkuyla uyuduğum zaman da kabuslar gördüm sabah ezanindan önce uyandım dua açtım biraz dinledim bebek hareketlendi sizce sorun var mıdır içim içimi yiyor bebek hareketlerini belli ediyor arada bilmiyorum
hiç korkma canım hareketleri de var diyorsun, bebek 7 kat derinin altında bir sıvının içinde, Rabbim korusun evlatlarımızıKizlar dün akşam yemek tepsisini kaldırırken tezgaha çarptı karnımın alt kısmına şiddetli çarptı vajinanın tam üstü sabaha kadar uyumadım bebekde hareketsizdi akşam üstünden beri o korkuyla uyuduğum zaman da kabuslar gördüm sabah ezanindan önce uyandım dua açtım biraz dinledim bebek hareketlendi sizce sorun var mıdır içim içimi yiyor bebek hareketlerini belli ediyor arada bilmiyorum
Sagol canım biliyorum ama yine de annen nsan endişeleniyor çok sağol canımGerçeğim korkma bebişlerimiz 7 kat deri artı kesenin içinde sandığımızdan daha güvendeler. Bebeklere fiziksel olarak bir darbeyle kolay kolay bişey olmadığını biliyorum Allah’ın izniyle. Bu haftalarda en önemli takip etmemiz gereken şey suyumuz. Hem hareket de hissediyormuşsun içini ferah tut
Aminnn sağol canımhiç korkma canım hareketleri de var diyorsun, bebek 7 kat derinin altında bir sıvının içinde, Rabbim korusun evlatlarımızı
Hahahahah en iyisini yapmışsın eninde sonunda alınacaklarAcemimseçimden sonra herşeye zam gelirse düşüncesiyle kredi kartımı patlatarak aldım herşeyi
Bende +7 kilo aldım ama görünüşte sadece göbeğim çıkmış.dogumdan önce çok zayiftim şuan ideal kilomdan biraz fazlayim.takmiyorum ama çokta yemiyorum mide yanmasından dolayı.Kızlar 6.aydayım ve yaklaşık 8 - 9 kilo almışım bana çok fazla geldi . Bundan sonra çok çok az almam lazım mümkün mü bilmiyorum. Sizler kaç kilo aldınız?
Evet her gğn aynıyım arada olan bitşey deil hamıleşıktem onced eolurdu ama bazen şimdi hiç uyuyamıyorumOLur öyle arada hergunmü böylesin ki
birseyden rahatsız oluyosun demekki istersen hamile yastığı all rahat uyursun onlaEvet her gğn aynıyım arada olan bitşey deil hamıleşıktem onced eolurdu ama bazen şimdi hiç uyuyamıyorum
Kiloda ağırlık yapıyor bide bende aldım dogru düzgün yediğim yok halime şaşırdımBen 10,5 kilo almışım ya, geceleri de pek uyuyamıyorum birkaç gündür,. Sanırım başladı zorlukları artık yavaştan
Nasılsın canımDemiri düşük olanlar demir ilaçlarını baya açken ve c vitaminiyle almak gerekiyor. Başka bir ilaç ya da takviyeyle almamalısınız. C vitamini olarak portakal suyu falan kullanabilirsiniz
Az önce doktorum bebeğimin ölçümlerini aldı 900 gram olmuş teyzesi öyle mutlu oldum ki kilo almış bayaNasılsın canım
Oy çok şükür canım vallah ne zaman buraya girsem aklimdasinizAz önce doktorum bebeğimin ölçümlerini aldı 900 gram olmuş teyzesi öyle mutlu oldum ki kilo almış baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?