2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kizlar dün akşam yemek tepsisini kaldırırken tezgaha çarptı karnımın alt kısmına şiddetli çarptı vajinanın tam üstü sabaha kadar uyumadım bebekde hareketsizdi akşam üstünden beri o korkuyla uyuduğum zaman da kabuslar gördüm sabah ezanindan önce uyandım dua açtım biraz dinledim bebek hareketlendi sizce sorun var mıdır içim içimi yiyor bebek hareketlerini belli ediyor arada bilmiyorum

Gerçeğim korkma bebişlerimiz 7 kat deri artı kesenin içinde sandığımızdan daha güvendeler. Bebeklere fiziksel olarak bir darbeyle kolay kolay bişey olmadığını biliyorum Allah’ın izniyle. Bu haftalarda en önemli takip etmemiz gereken şey suyumuz. Hem hareket de hissediyormuşsun içini ferah tut

hiç korkma canım hareketleri de var diyorsun, bebek 7 kat derinin altında bir sıvının içinde, Rabbim korusun evlatlarımızı

Sagol canım biliyorum ama yine de annen nsan endişeleniyor çok sağol canım

Kızlar 6.aydayım ve yaklaşık 8 - 9 kilo almışım bana çok fazla geldi . Bundan sonra çok çok az almam lazım mümkün mü bilmiyorum. Sizler kaç kilo aldınız?
Bende +7 kilo aldım ama görünüşte sadece göbeğim çıkmış.dogumdan önce çok zayiftim şuan ideal kilomdan biraz fazlayim.takmiyorum ama çokta yemiyorum mide yanmasından dolayı.

Demiri düşük olanlar demir ilaçlarını baya açken ve c vitaminiyle almak gerekiyor. Başka bir ilaç ya da takviyeyle almamalısınız. C vitamini olarak portakal suyu falan kullanabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…