2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Çok geçmiş olsun canım benim

Ben çıtçıtlı bodyleri kısa kollu aldım sadece sıcak olursa onunla durur,soğuk olursa üstüne zıbın hırka vs giydiririm dedim.iki tane kısa şortlu takım aldım onun dışında hepsi ince ama uzun şeyler.
5-6 tane müslin,3 tane penye,3 tane peluş,3 tane triko,2 tane pazen,2 tane nohut battaniyesi var.ama yarısı ablamdan felan aldıklarım hepsini sıfır almadım.bebeğime de yeter sonraki kardeşlerine de pusete set aldım ben de ama battaniyeleri o kadar uzun yıllar kullanıyorlar ki indirimli buldukça alıyorum ben.yolculuğa gideeken bile 10 yaşındaki kızım büyük bebeklik battaniyesini alır üstğne örmek için düşün yani ama tavsiyem 50-60 cm olanlardan almayın yıkayınca iyice küçülüyor büyüklerden alın

Kızlar 24+2deyim banyodan çıktıktan 1 saat sonra sol göğüsüm birden sızladı bikaç damla sıvı geldi aranızda yasayan oldu mu korkttum erken doğum belirtiis felan değildir demi hala hafif bi sızlama var

Canım buranin rekortmeni benim sanırım 24e +13.5 kg ile girdim ama yapabilcek bişey yok kıstıgımda vicdanım sizliyor ve surda 3.5 ay daha var bidaha yasayamıcaz bu günleri ye gitsin diyorum

Normalmis canım bu haftalarda sıvı gelebilirmis gögüsten endiselenme

Vala canım bende dokuluyorum çok kötüyüm

Kızlar bebeğinin hareketlerini nadir hissedebilenler var mı? Tekme falan hissetmiyorum. Sadece bazen bir kıpırtı gibi, seyirme gibi oluyor

benimde aşağı yukarı bu kadar yenidoğan var ama daha fazla almayayım dedim moni bilemedim de :))

geçmiş olsun rümeysa iyi olmanıza sevindim

Kızlar bebeğinin hareketlerini nadir hissedebilenler var mı? Tekme falan hissetmiyorum. Sadece bazen bir kıpırtı gibi, seyirme gibi oluyor
sanırım bu kişiden kişiye değişebilen bir şey canım , ama kıpırtı seyirme varsa oda hissetmek sayılıyor strese girme hiç :) bebek güçlendikçe tekmeler daha net hissediliyor sanırım , ultrasonda 1 kg geçince daha çok anlaşılıyormuş

Merhaba canım,
Benim kızda şuana kadar hiç tekme atmadı ama akşamları genelde yatınca hareketlenmeye başlıyor yer değiştiriyor felan galiba mesela videoya alabiliyorum o hareketlerini gözüküyor. Dediğm gibi hiç tekme atmadı.

Günaydın kızlar:) uzun zamandır girmiyordum dün bütün mesajları okudum. Bütün bebişler iyi maşallah
Ben de şeker yüklemesi yaptırdım hayatımda ilk defa şekerim yüksek çıktı. Şimdi 3-4 gündür dikkat ediyorum ama yine de sabah aç olan hep 100’ün üzerinde çıkıyor doktor 100’ün altına inmesi lazım dedi ama ne yapacağımı bilmiyorum

Kızlar biraz özel bir soru soracağım bana kızmayın lütfen internette yeterli bilgi bulamadım.hamileliğin herhangi bir aşamasında cinsel hayat sorun oluyor mu? Yani bebeğe bir zararı oluyor mu? Eşim birşey okumuş internette bir haftadır başımın etini yedi bebeğe bişi olur tehlikeliymiş vs diye.sizde durumlar ne diye haddim olmayan bi soru sorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…