- 14 Ekim 2023
- 720
- 699
- 23
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #10.681
Çok geçmiş olsun canım benimKızlar ben dün gece ilk kez, saat başı uyandım sırt, bel ve vücut ağrısından. 02:40 - 03:40 - 04:40 hep böyle. Dedim ki kendi kendime "Allah'ım doğum sancısı böyle bir şey herhalde." Gripten mi hamilelikten mi anlamadım. Bugün doktora gittim sabah erkenden hemen. Bebek kanala inmemiş çok şükür ki her şey yolunda. Serum aldım daha iyiyim şimdi. Dikkat edin kendinize. Hastaneye gelen hastaların çoğusu benimle aynı şikayetlerden geliyorlar. Salgın var sanırım. Kalabalık ortamlara girmeyin, girerseniz maske takın...
Ben çıtçıtlı bodyleri kısa kollu aldım sadece sıcak olursa onunla durur,soğuk olursa üstüne zıbın hırka vs giydiririm dedim.iki tane kısa şortlu takım aldım onun dışında hepsi ince ama uzun şeyler.Kızlar bazılarımızın mayıs sonu gibi dogumu, ben önceleri haziran diye şartladığım için yazlık şeylere ağırlık vermiştim ama kıyafet olarak ne düşünüyorsunuz kollu tulumlar mı yogunluk atlet tarzı tulumlar mı ya da kaçar tane yeter bilemedim hiç
5-6 tane müslin,3 tane penye,3 tane peluş,3 tane triko,2 tane pazen,2 tane nohut battaniyesi var.ama yarısı ablamdan felan aldıklarım hepsini sıfır almadım.bebeğime de yeter sonraki kardeşlerine deBebeğine alışveriş yapanlarKaç tane müslin aldınız?
Zara home’dan 50x50 3’lü set almıştım
Bir tane şundan aldım Link
Bir tane de müslin değil ama şöyle çift katlı battaniye aldım Deux lapins
Müslin çok lazım olur diyorlar ama bilemedim çok da gereksiz şey alıp doldurmak istemiyorum siz nasıl yaptınız? Puset örtüsü ve minderi almıştım ayrıca orada kullanmayacağım yani ona göre düşünebiliriz
Canım buranin rekortmeni benim sanırım 24e +13.5 kg ile girdim ama yapabilcek bişey yok kıstıgımda vicdanım sizliyor ve surda 3.5 ay daha var bidaha yasayamıcaz bu günleri ye gitsin diyorumKızlar kaç kilo aldınız ben +10 ile devam ediyorum tartıya çıkmak istemiyorum 32 beden kot pantolon giyerdim hiçbir kıyafetim olmuyor sürekli postlar görüyorum 6/7 kilo ile doğuma gidenler var bunalıma girdim resmen sizde durumlar nasıl
Normalmis canım bu haftalarda sıvı gelebilirmis gögüsten endiselenmeKızlar 24+2deyim banyodan çıktıktan 1 saat sonra sol göğüsüm birden sızladı bikaç damla sıvı geldi aranızda yasayan oldu mu korkttum erken doğum belirtiis felan değildir demi hala hafif bi sızlama var
Çok güzel bi histi ama korkttum bian muhtemelen sıcak su etki ettiNormalmis canım bu haftalarda sıvı gelebilirmis gögüsten endiselenme
Olabilir gevsemistir belki canımÇok güzel bi histi ama korkttum bian muhtemelen sıcak su etki etti
Vala canım bende dokuluyorum çok kötüyümKızlar ben dün gece ilk kez, saat başı uyandım sırt, bel ve vücut ağrısından. 02:40 - 03:40 - 04:40 hep böyle. Dedim ki kendi kendime "Allah'ım doğum sancısı böyle bir şey herhalde." Gripten mi hamilelikten mi anlamadım. Bugün doktora gittim sabah erkenden hemen. Bebek kanala inmemiş çok şükür ki her şey yolunda. Serum aldım daha iyiyim şimdi. Dikkat edin kendinize. Hastaneye gelen hastaların çoğusu benimle aynı şikayetlerden geliyorlar. Salgın var sanırım. Kalabalık ortamlara girmeyin, girerseniz maske takın...
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Magnezyum - Multivitamin - Kan ilacı içtim çok şükür çok daha iyiyim. Sen de bunları kullan doktorlar veriyorlar hamilelere zaten...Vala canım bende dokuluyorum çok kötüyüm
Benim de oluyorKemik ağrısı olan var mı acaba benim iki üç gündür sol baldirimdan diz üstüne kadar inen bir ağrı oluyor yürüyünce falan hafifliyor normal mi acaba
benimde aşağı yukarı bu kadar yenidoğan var ama daha fazla almayayım dedim moni bilemedim de :))Benim iki takım yenidogan var canım az ama dimi onlardan haric üc tane alt patikli var iki sortlu tulum 5 tane kolsuz zıbın üc elbise iki yine kapri gibi sort var ilave ne alayım bilemedim cok doldurmak istemiyorum, zıbın alırım sanırım kollu ve yarım kollu iki üc tane de alt eklerim, ztn lekelenecegi icin yıkamazsak kalıcı olurmus mecbur yıkıcaz cok bekletme sansımız yok yıkar yıkar giydiririz dedim
geçmiş olsun rümeysa iyi olmanıza sevindimKızlar ben dün gece ilk kez, saat başı uyandım sırt, bel ve vücut ağrısından. 02:40 - 03:40 - 04:40 hep böyle. Dedim ki kendi kendime "Allah'ım doğum sancısı böyle bir şey herhalde." Gripten mi hamilelikten mi anlamadım. Bugün doktora gittim sabah erkenden hemen. Bebek kanala inmemiş çok şükür ki her şey yolunda. Serum aldım daha iyiyim şimdi. Dikkat edin kendinize. Hastaneye gelen hastaların çoğusu benimle aynı şikayetlerden geliyorlar. Salgın var sanırım. Kalabalık ortamlara girmeyin, girerseniz maske takın...
sanırım bu kişiden kişiye değişebilen bir şey canım , ama kıpırtı seyirme varsa oda hissetmek sayılıyor strese girme hiç :) bebek güçlendikçe tekmeler daha net hissediliyor sanırım , ultrasonda 1 kg geçince daha çok anlaşılıyormuşKızlar bebeğinin hareketlerini nadir hissedebilenler var mı? Tekme falan hissetmiyorum. Sadece bazen bir kıpırtı gibi, seyirme gibi oluyor
Merhaba canım,Kızlar bebeğinin hareketlerini nadir hissedebilenler var mı? Tekme falan hissetmiyorum. Sadece bazen bir kıpırtı gibi, seyirme gibi oluyor
Kullanıyorum canım bakalım etkisini ne zaman gosterecek illet gibi birşey buGeçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Magnezyum - Multivitamin - Kan ilacı içtim çok şükür çok daha iyiyim. Sen de bunları kullan doktorlar veriyorlar hamilelere zaten...
geçmiş olsunKullanıyorum canım bakalım etkisini ne zaman gosterecek illet gibi birşey bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?