2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
mide yanması çok kötü çok çok dik uyumaya çalışmaktan boynum kırıldı gerçi otururken de oluyor dün ağlayacaktım neredeyse.. ilk trimesterın mide yanması hikayeymiş yemek borum alev alev çözümü olan nolur yazsın (ilaç ve süt hariç)

Leblebi ye canım midedeki asiti alıp götürüyor inşallah faydası olur

Benimde nedensiz midem yanıyoorr süt içtim geçmedii su bile içemiyorum daha çok yakıyor çünkü

Benim genelde öğle saatlerinde yanma oluyor. Maden suyu rahatlatıyor acemi

Ben de trendyoldan giona mağazasından aldım 4 takım orası da çok ucuz.3 lü takımı 180 tl ye aldım mesela
sanırım giremiyorlar burcu , özellerde bu imkan var sadece bildiğim kadarıyla
Sadece fotoğrafçıyı alıyorlar devlette.ama tabi hastanedine göre değişir mi bilmiyorum.benim demk geldiklerimin hepsi fotoğrafçısını sokmuştu ankarada

Bakayım o mağazaya da canım teşekkür ederim

Acemimm artık yanmaları beynimde bitirmeye çalışıyorum çünkü ilaç bile fayda etmiyor, 100 ml rennie şurup 2 gün idare ediyor, yarım saat sonra aynı. Buz yemeye başladım ben iyi geliyor ama hiç bişi kalıcı çözüm değil
Benimde nedensiz midem yanıyoorr süt içtim geçmedii su bile içemiyorum daha çok yakıyor çünkü
Aa suyun mide yaktığını düşünüyordum doğruymuş bakk

Yakarrr helekii baharatlı brisey yediğin zaman hemen üstüne içersende yakar benim biraz geçti olmadı maden suyu içicem

Hele sen nerlerdesiin sesin çıkmadı hiç
Sorma kuzumm gece meme krizi yaşadı sabaha karşı gerçi sürekli ağlamak sabah kalktı bos yere ağlamak ensonda sinirlerim bozuldu bende ağladım hiç uyutmadı psikolojim yerlerdeydi anlıcağın iştee öğlen uyut falan derken evi giristim busefer eşimin işe gitmesini bekledim sonra yemek yedir içir kızıma ben hicbirsey yiyemedim istahım sıfır maden suyu içersem iştahımı açar çok üşeniyorum birşey yapmaya bilmiyorum yani pek havamda değildim havadan mı güneştenmi içim daralıyordu akşam oldu kendime geldim

Bu bence her hamile insana oluyordur ya bende de var bazen bu korku, bence doğru zamanlar olabilir canım ya da 31-32 filan

Bu bence her hamile insana oluyordur ya bende de var bazen bu korku, bence doğru zamanlar olabilir canım ya da 31-32 filan
Önceden afedersiniz ama açık saçık rüyalar görüyordum şimdi de bunlar herkese oluyorsa iyi bende bi anormallik mi var acaba dedim.bayramdan sonra zaten 30-31 olacağım o zaman hazırlarım artık

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…