- 15 Kasım 2023
- 1.782
- 2.501
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #11.701
mide yanması çok kötü çok çokBebek ters olunca normalmiş o hareketler canım.ben de doktora sormuştum çıkacak gibi oluyor diyebaşı aşağı gelince de midede hissedeceksin o hareketleri ve yanma bulantı olacakmış.hangisi daha kötü bilemedim
Ay benim anahtarlık hoşuma giderdi anahtarlığım olsa bile eklerdim gördükçe hatırlamak içinBen bu üç ürünü beğendim çokhem anı kalsın hemde kullanılacak şeyler olsa diyorum . Nisan da yaptırmayı planlıyorum nasip olursa
Ben kendim yapmayı düşünüyorum şimdiden başlayıp ufak ufak, punch anahtarlık veya magnetKızlar doğumda eve ziyarete gelen misafirleriniz için hediyelik yaptırmayı planlıyor musunuz beğendiğiniz şeyler var mı ?
Leblebi ye canım midedeki asiti alıp götürüyor inşallah faydası olurmide yanması çok kötü çok çokdik uyumaya çalışmaktan boynum kırıldı gerçi otururken de oluyor dün ağlayacaktım neredeyse.. ilk trimesterın mide yanması hikayeymiş yemek borum alev alev çözümü olan nolur yazsın (ilaç ve süt hariç)
Tek çözüm Gaviscon ilaç.mide yanması çok kötü çok çokdik uyumaya çalışmaktan boynum kırıldı gerçi otururken de oluyor dün ağlayacaktım neredeyse.. ilk trimesterın mide yanması hikayeymiş yemek borum alev alev çözümü olan nolur yazsın (ilaç ve süt hariç)
Adıyla yaşasın kuzuşummAmiin çok teşekkür ederimevet kuzenim Alin koyduğu için çok sevmeme rağmen düşünmüyorduk ama meğer eşim de eskiden beri Alin istermiş. Herkes de bi isim bi kişiye ait değil vsvs deyince Alin’e karar verdik
Benimde nedensiz midem yanıyoorr süt içtim geçmedii su bile içemiyorum daha çok yakıyor çünkümide yanması çok kötü çok çokdik uyumaya çalışmaktan boynum kırıldı gerçi otururken de oluyor dün ağlayacaktım neredeyse.. ilk trimesterın mide yanması hikayeymiş yemek borum alev alev çözümü olan nolur yazsın (ilaç ve süt hariç)
Benim genelde öğle saatlerinde yanma oluyor. Maden suyu rahatlatıyor acemimide yanması çok kötü çok çokdik uyumaya çalışmaktan boynum kırıldı gerçi otururken de oluyor dün ağlayacaktım neredeyse.. ilk trimesterın mide yanması hikayeymiş yemek borum alev alev çözümü olan nolur yazsın (ilaç ve süt hariç)
Ben de trendyoldan giona mağazasından aldım 4 takım orası da çok ucuz.3 lü takımı 180 tl ye aldım meselaGecelik buldum kızlar doğumda hastanede kullanabileceğim, sanırım alacağım sizlerle de link paylaşayım, renkleri de mevcut fiyat da makul geldi bana
Miss Dünya Lissa Pudra Hamile ve Lohusa Gecelik Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sadece fotoğrafçıyı alıyorlar devlette.ama tabi hastanedine göre değişir mi bilmiyorum.benim demk geldiklerimin hepsi fotoğrafçısını sokmuştu ankaradasanırım giremiyorlar burcu , özellerde bu imkan var sadece bildiğim kadarıyla
Ayyy öyle yeteneklerin varsa mükemmel olur bence seyyahBen kendim yapmayı düşünüyorum şimdiden başlayıp ufak ufak, punch anahtarlık veya magnet
Hele sen nerlerdesiin sesin çıkmadı hiçBenimde nedensiz midem yanıyoorr süt içtim geçmedii su bile içemiyorum daha çok yakıyor çünkü
Bakayım o mağazaya da canım teşekkür ederimBen de trendyoldan giona mağazasından aldım 4 takım orası da çok ucuz.3 lü takımı 180 tl ye aldım mesela
Sadece fotoğrafçıyı alıyorlar devlette.ama tabi hastanedine göre değişir mi bilmiyorum.benim demk geldiklerimin hepsi fotoğrafçısını sokmuştu ankarada
Acemimm artık yanmaları beynimde bitirmeye çalışıyorum çünkü ilaç bile fayda etmiyor, 100 ml rennie şurup 2 gün idare ediyor, yarım saat sonra aynı. Buz yemeye başladım ben iyi geliyor ama hiç bişi kalıcı çözüm değilmide yanması çok kötü çok çokdik uyumaya çalışmaktan boynum kırıldı gerçi otururken de oluyor dün ağlayacaktım neredeyse.. ilk trimesterın mide yanması hikayeymiş yemek borum alev alev çözümü olan nolur yazsın (ilaç ve süt hariç)
Aa suyun mide yaktığını düşünüyordum doğruymuş bakkBenimde nedensiz midem yanıyoorr süt içtim geçmedii su bile içemiyorum daha çok yakıyor çünkü
Kendi çapımda yapıyorum kuzumAyyy öyle yeteneklerin varsa mükemmel olur bence seyyah
Yakarrr helekii baharatlı brisey yediğin zaman hemen üstüne içersende yakarAcemimm artık yanmaları beynimde bitirmeye çalışıyorum çünkü ilaç bile fayda etmiyor, 100 ml rennie şurup 2 gün idare ediyor, yarım saat sonra aynı. Buz yemeye başladım ben iyi geliyor ama hiç bişi kalıcı çözüm değil
Aa suyun mide yaktığını düşünüyordum doğruymuş bakk
Sorma kuzumm gece meme krizi yaşadı sabaha karşı gerçi sürekli ağlamak sabah kalktı bos yere ağlamak ensonda sinirlerim bozuldu bende ağladım hiç uyutmadı psikolojim yerlerdeydi anlıcağın iştee öğlen uyut falan derken evi giristim busefer eşimin işe gitmesini bekledim sonra yemek yedir içir kızıma ben hicbirsey yiyemedim istahım sıfır maden suyu içersem iştahımı açar çok üşeniyorum birşey yapmaya bilmiyorum yani pek havamda değildim havadan mı güneştenmi içim daralıyordu akşam oldu kendime geldimHele sen nerlerdesiin sesin çıkmadı hiç
Bu bence her hamile insana oluyordur ya bende de var bazen bu korku, bence doğru zamanlar olabilir canım ya da 31-32 filanRüyamda erken doğum yapıyordum çok korkunçtu kızlar.psikolojim alt üst bu ara sürekli ya erken doğarsa diye korkuyorum halbuli hiç bir sıkıntı da yok.
Hastane çantasını 30 da hazırlamayı düşünüyorum ben çok mu erken olur
Önceden afedersiniz ama açık saçık rüyalar görüyordum şimdi de bunlarBu bence her hamile insana oluyordur ya bende de var bazen bu korku, bence doğru zamanlar olabilir canım ya da 31-32 filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?