- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #11.661
ee tabi öylee :)) ay para da para yanii 20ler 30 binler havada uçuşuyor özelde doğum diyinceSaçma gereçten parayı veren düdüğü çalar diyorlar yanibende hiç duymadımda aklıma takıldı sağol canım
evet bende çalıştığım için bayram iznini ayırdım kafamda :) 31 filan oluyorum ideal sanki , inşallah sağlıkla nasip olsunGenel yorumlar hep 30 dan önce yapın diyorlar ağırlaşıyoruz insanın hali olmuyor diye söylüyorlar yıka ütüle yerleştir falan bi hafta ayırdım kafamda ben
doğumu sergül hocada mı düşünüyorsun seyyah ? çok tatlı kadın yaaKesinlikke canım son dakikaya bırakmamak da lazım dediğin vakitler olabilir
merhabaa :) ben pierre cardinden aldım odayı , henüz gelmedi ama görüntüsü şöyle;Kızlar selam nasıl bebişler ve sizde durumlarbeşik ve bebek odasını falan nerelerden nasıl modeller aldınız?
Teşekkür ederimMolfixin kalıbı bir tık büyük ama öyle aman aman büyük gelmez merak etmeyin
Gerçekten çok tatlı bir kadın çok yoğun olsa bile odasına girince seni çok güzel rahatlatıyor, tecrübesi ile de güven veriyor onda düşünüyorum evetdoğumu sergül hocada mı düşünüyorsun seyyah ? çok tatlı kadın yaa
Çoook güzel Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin bu odadamerhabaa :) ben pierre cardinden aldım odayı , henüz gelmedi ama görüntüsü şöyle;
Eki Görüntüle 3402432
sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallahh :)
Kızlar selam nasıl bebişler ve sizde durumlarbeşik ve bebek odasını falan nerelerden nasıl modeller aldınız?
Yaseminn güle güle büyüsün odasında Senamerhabaa :) ben pierre cardinden aldım odayı , henüz gelmedi ama görüntüsü şöyle;
Eki Görüntüle 3402432
sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallahh :)
Ben odasını kursunlar öyle baslıcam canım o da muhtemelen mart sonu nisan bası olur yani bayramdan sonra hazırlıcam nasipse cantamı, kıyafetlerini üstüne bi bez örterim tozlanmazkızla kıyafetleri kaçıncı hafta yıkayalım çantaları kaçıncı hafta yapalım sizce?
ayyy onun doğumlrında bebekle babaların karşılaşmalarına filan ağlıyorum ben , doğumdaki o rahatlatıcı sesi çok güzel :)Gerçekten çok tatlı bir kadın çok yoğun olsa bile odasına girince seni çok güzel rahatlatıyor, tecrübesi ile de güven veriyor onda düşünüyorum evet
Hahahah ben de az ağlamadım o videolaraayyy onun doğumlrında bebekle babaların karşılaşmalarına filan ağlıyorum ben , doğumdaki o rahatlatıcı sesi çok güzel :)
aminnn canım cümlemizeÇoook güzel Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin bu odada
Baby Romantic Büyüyen Bebek Karyolası (Ebeveyn Karyolalı) (80x180 cm)
Teleskopik korkuluk zamanı geldiğinde rahatlıkla sökülerek, çocuk yatağına dönüştürülebilir. Karyola, bebeklik dönemi için 80x130 cm olup 0-3 yaş, çocukluk döneminde ise 3-10 yaş aralığına kadar kullanılabilecek 80x180 cm kadar büyüyebilen özelliğine sahip karyola 80 kg taşıma kapasitesine...cilek.com
Baby Romantic 2 Kapılı Pencereli Dolap
Baby Romantic 2 Kapılı Pencereli Dolap, şık ve zarif tasarımıyla kız çocuk odalarına renk katan ürünler arasında yerini alır. Işıklı askılık modeli kıyafet seçimini kolaylaştırırken, çok sayıda raf bölmeleri düzen sağlayıcı olarak ön plana çıkar. Kırılmalara karşı dayanıklı temperli cam, güvenli...cilek.com
Bunlardan aldım canım, ekstra raf, şifonyer vsvsen azından 10 yaşına kadar rahat rahat kullanır diye. Hem bebekliğe hem büyüklüğe uygun. Bi de altta ayrıca yatağı var..
Yaseminn güle güle büyüsün odasında Sena
hepimiz aynı haftalarda başlıcaz nasipse o zaman :) ayyy sağlıkla inşallahh moniii heyecanlanıyorumBen odasını kursunlar öyle baslıcam canım o da muhtemelen mart sonu nisan bası olur yani bayramdan sonra hazırlıcam nasipse cantamı, kıyafetlerini üstüne bi bez örterim tozlanmaz
sarıldım sana kocaman o zamanHahahah ben de az ağlamadım o videolara
Ben de canımm en güzeliyle nasip olsun hepimizehepimiz aynı haftalarda başlıcaz nasipse o zaman :) ayyy sağlıkla inşallahh moniii heyecanlanıyorum
Amiin çok teşekkür ederimcanım wasnnttt :)) teşekkür ederim, sizin odaya da bayıldımmm sağlıkla büyütelim yavrularımızı inşallahhhh :) bu arada siz isim belirleyebildiniz mi güzel kızınıza?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?