2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Genel yorumlar hep 30 dan önce yapın diyorlar ağırlaşıyoruz insanın hali olmuyor diye söylüyorlar yıka ütüle yerleştir falan bi hafta ayırdım kafamda ben
evet bende çalıştığım için bayram iznini ayırdım kafamda :) 31 filan oluyorum ideal sanki , inşallah sağlıkla nasip olsun

Kızlar selam nasıl bebişler ve sizde durumlar beşik ve bebek odasını falan nerelerden nasıl modeller aldınız?
merhabaa :) ben pierre cardinden aldım odayı , henüz gelmedi ama görüntüsü şöyle;

sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallahh :)

Kızlar selam nasıl bebişler ve sizde durumlar beşik ve bebek odasını falan nerelerden nasıl modeller aldınız?

Bunlardan aldım canım, ekstra raf, şifonyer vsvs en azından 10 yaşına kadar rahat rahat kullanır diye. Hem bebekliğe hem büyüklüğe uygun. Bi de altta ayrıca yatağı var..

kızla kıyafetleri kaçıncı hafta yıkayalım çantaları kaçıncı hafta yapalım sizce?
Ben odasını kursunlar öyle baslıcam canım o da muhtemelen mart sonu nisan bası olur yani bayramdan sonra hazırlıcam nasipse cantamı, kıyafetlerini üstüne bi bez örterim tozlanmaz

Gerçekten çok tatlı bir kadın çok yoğun olsa bile odasına girince seni çok güzel rahatlatıyor, tecrübesi ile de güven veriyor onda düşünüyorum evet
ayyy onun doğumlrında bebekle babaların karşılaşmalarına filan ağlıyorum ben , doğumdaki o rahatlatıcı sesi çok güzel :)

Yaseminn güle güle büyüsün odasında Sena

canım wasnnttt :)) teşekkür ederim, sizin odaya da bayıldımmm sağlıkla büyütelim yavrularımızı inşallahhhh :) bu arada siz isim belirleyebildiniz mi güzel kızınıza?

Ben odasını kursunlar öyle baslıcam canım o da muhtemelen mart sonu nisan bası olur yani bayramdan sonra hazırlıcam nasipse cantamı, kıyafetlerini üstüne bi bez örterim tozlanmaz
hepimiz aynı haftalarda başlıcaz nasipse o zaman :) ayyy sağlıkla inşallahh moniii heyecanlanıyorum

canım wasnnttt :)) teşekkür ederim, sizin odaya da bayıldımmm sağlıkla büyütelim yavrularımızı inşallahhhh :) bu arada siz isim belirleyebildiniz mi güzel kızınıza?
Amiin çok teşekkür ederim evet kuzenim Alin koyduğu için çok sevmeme rağmen düşünmüyorduk ama meğer eşim de eskiden beri Alin istermiş. Herkes de bi isim bi kişiye ait değil vsvs deyince Alin’e karar verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…