- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #11.681
Çokk güüzell adıyla yaşasın Alin'ciğimm , güncelliyorum listede ismi :)Amiin çok teşekkür ederimevet kuzenim Alin koyduğu için çok sevmeme rağmen düşünmüyorduk ama meğer eşim de eskiden beri Alin istermiş. Herkes de bi isim bi kişiye ait değil vsvs deyince Alin’e karar verdik
Çok tatlı bir isim, kızım olsa koymak isteyeceğim isimlerdenAmiin çok teşekkür ederimevet kuzenim Alin koyduğu için çok sevmeme rağmen düşünmüyorduk ama meğer eşim de eskiden beri Alin istermiş. Herkes de bi isim bi kişiye ait değil vsvs deyince Alin’e karar verdik
Çok teşekkür ederimm canımm YaseminnÇokk güüzell adıyla yaşasın Alin'ciğimm , güncelliyorum listede ismi :)
Çok tatlı bir isim, kızım olsa koymak isteyeceğim isimlerdenadıyla yaşasın inşallah
Benim doğum yapacağım hastanede epiduralli sezaryen 95 bin tl imiş. Allahtan sigortam var yoksa yanmışım :)ee tabi öylee :)) ay para da para yanii 20ler 30 binler havada uçuşuyor özelde doğum diyince
Çok güzel Sağlıkla kullanmayı nasip etsin rabbim bende bayramdan sonra çantamı hazırlamayı düşünüyorum bakalımmerhabaa :) ben pierre cardinden aldım odayı , henüz gelmedi ama görüntüsü şöyle;
Eki Görüntüle 3402432
sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallahh :)
aman Allahhh bu nediiiirBenim doğum yapacağım hastanede epiduralli sezaryen 95 bin tl imiş. Allahtan sigortam var yoksa yanmışım :)
amiiin gerçekcim , evet hepimiz bayramdan sonra başlayacağız gibi sanki :) bayramdan sonra heyecan başlıyor desenizeeeeÇok güzel Sağlıkla kullanmayı nasip etsin rabbim bende bayramdan sonra çantamı hazırlamayı düşünüyorum bakalım
Evet İstanbul’da. Kapıdan girip 95 versem kalp krizi geçirme garantiliaman Allahhh bu nediiiirdelirmiş bunlar yahu . İstanbulda mı hastane?
Ya zorunda kalınsa sağlık tabi de özel hastane piyasasına göre pahalı beee ciddenEvet İstanbul’da. Kapıdan girip 95 versem kalp krizi geçirme garantili
Yapmayı planliyorum ama bakalım uygun biseyler yapmayı planlıyorum bayramdan sonraya bıraktım herşeyiBen bu üç ürünü beğendim çokhem anı kalsın hemde kullanılacak şeyler olsa diyorum . Nisan da yaptırmayı planlıyorum nasip olursa
bende öyle düşündüm , inşallah gönlümüze göre buluruz :) yaptırırsan paylaşır mısın bizimle de gerçek? fikir seçenek olsunYapmayı planliyorum ama bakalım uygun biseyler yapmayı planlıyorum bayramdan sonraya bıraktım herşeyi
Kesinlikle anahtarlık ve mum çok güzel fikir, kullanılır çöp olmazBen bu üç ürünü beğendim çokhem anı kalsın hemde kullanılacak şeyler olsa diyorum . Nisan da yaptırmayı planlıyorum nasip olursa
Bunlara bayıldım wasnt hatta bir tanesi için fiyat aldım 40 tl adet fiyatı verdi çok geldi vazgeçtim o yüzden görseli ekliyorum bu mesajaKesinlikle anahtarlık ve mum çok güzel fikir, kullanılır çöp olmazdiğerinin ne olduğunu bilemedim ? Ben de mum yaptırmayı düşünüyorum şöyle bişi tabii daha bebeğe uyarlanmış şekilde
Evett bu model de çok güzel maalesef ben anlamadım burda fiyatlar uçmuş durumda isimli çikolatanın tanesine 15 tl dediler, hastane odası süsleme 9000 ( ekstralar hariç, en basit modelBunlara bayıldım wasnt hatta bir tanesi için fiyat aldım 40 tl adet fiyatı verdi çok geldi vazgeçtim o yüzden görseli ekliyorum bu mesajayukardaki mesajımda fotoğrafta gördüğün kırmızı mum 23 tl anahtarlık 19 tl diğer magnet 23 tl
Yok buzdolabı magneti o canım , oda 23 tl fiyat aldım. toka ve ayna çok düşündüm ama maliyetli geldi onlardaEvett bu model de çok güzel maalesef ben anlamadım burda fiyatlar uçmuş durumda isimli çikolatanın tanesine 15 tl dediler, hastane odası süsleme 9000 ( ekstralar hariç, en basit model). Kesinlikle o kırmızı mum çok daha uygun onu da düşünebilirim aslında fiyatı baya iyiymiş ben bulamamıştım o civarda
Diğeri toka mı bu arada? Zehra yazan
Kuzenim de açacak yaptırmıştı fiyatları da uygun bildiğim kadarıylaYok buzdolabı magneti o canım , oda 23 tl fiyat aldım. toka ve ayna çok düşündüm ama maliyetli geldi onlardauygun bulabilirsem yine düşünürüm ama
Tabi paylaşırımbende öyle düşündüm , inşallah gönlümüze göre buluruz :) yaptırırsan paylaşır mısın bizimle de gerçek? fikir seçenek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?