- 15 Kasım 2023
- 1.782
- 2.501
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #11.761
Ayyy gerçekten insta keşfetim beni yormaya başladıBenim insta, tiktok keşfetime filan erken doğan bebekler çıkıyor bunlar da etkiliyor bence bizi eğer karşına çıkıyorsa senin de
her ihtimale karşılık kel kızlara özel bandana da alalım wasntcığım biiiz :))) saçı olmazsa bandanası olur fındıklarııınDediğin gibi az sık ya da çok ne yapsak yanıyor. Güzel sık sağlıklı saçları olur inşallah yavrularımızın, çok inanmıyorum ama öyle derler
hahahah benim keşfette aynı ha bide emziren kadınlarla dolu , o kadar çok emzirme danışmanı takip ediyorum ki hahahaha :))))Ayyy gerçekten insta keşfetim beni yormaya başladıya hastane çantası hazırlıyorlar ya doğuma gidiyorlar, anne bebekten başka tek bir şey yok
Ay umarım öyle olur ama bence karateci kungfucu olma ihtimalleri daha yüksekDediğin gibi az sık ya da çok ne yapsak yanıyor. Güzel sık sağlıklı saçları olur inşallah yavrularımızın, çok inanmıyorum ama öyle derler
Evet yaa şaka gibi gerçektennn Allahım sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride göstersin İnşallahdöndüüüü yavrular elifim artıkkk :)) hazırlanıyorlar , hıçkırık başladı mı sizde bu arada ya? hani böyle ritmik atımlar oluyormuş tık tık diye
Ben bayaaa bir kelmişim halamız da sarışın o yüzden pek beklentim yok ahahahaher ihtimale karşılık kel kızlara özel bandana da alalım wasntcığım biiiz :))) saçı olmazsa bandanası olur fındıklarııın
Ahahahah o da var evet başlarda hamilelik testi yapanlar, cinsiyet tahmin edenler vardı doğumdan sonra da gaz çıkaranlar uyutanlar başlarhahahah benim keşfette aynı ha bide emziren kadınlarla dolu , o kadar çok emzirme danışmanı takip ediyorum ki hahahaha :))))
Yaa di mi onlardan da almak lazımher ihtimale karşılık kel kızlara özel bandana da alalım wasntcığım biiiz :))) saçı olmazsa bandanası olur fındıklarııın
Ahahhaah ay analıque gerçekten hamile kaldık kalalı neler yaşıyoruzAy umarım öyle olur ama bence karateci kungfucu olma ihtimalleri daha yüksekmidem tekme manyağı oldu
Sagol canımmAy maşallah bunlar da pek tatlıymışşsağlıkla giysin büyüsün Defne İlay saç bandının şirinliğii
Naptın bu gece benim başım döndü kusamadımKızzz gerçekten mi, kabızlık mı mide yanmasını ikisinden birini seçicez o zaman
Keşke alabilsem
evett aynen durduk yere de yanıyor dümdüz yatınca da felaket
Bunu deneyeceğimm işe yararsa o kadar rahatlarım kii
O zaman benimde öyle olabilir, bikac gündür ben de öyle hissediyorumYaseminn
Bende aynı yerlerde hissediyorum ya yanlarımda yada göbek deliğimin oralarda çünkü doktorum banada baş aşağı pozisyon demişti.
Anooovvvv kizzz gümbür gümbür geliyosunn heee ilk senin doğum olcak galibaaaGünaydın JouuuEvett sabah uygulama 29. hafta gösterdi kalan 11 hafta diyorr ay şaka gibi
Benden önceAnooovvvv kizzz gümbür gümbür geliyosunn heee ilk senin doğum olcak galibaaa
30mu kızz o
Ya bunlar neee???Bu da aldığım foto çekimi için. Laura şapkalar beni benden alıyor. Diğeri de on parça olan ilk giyeceği takım. Yine Laura şapkalı
Ejderha gibi alev çıkarıcam diye korkuyorumYaa di mi onlardan da almak lazımayakkabı ve toka nerdeyse almadımm. Gelecek ay artık kart beni sal diyorr
Ahahhaah ay analıque gerçekten hamile kaldık kalalı neler yaşıyoruzbenimki hep aşağılara vuruyor, senin mideye tekme atıyorsa bi anda boğazın yanıyordurr di mii?
Aynenn 30 olması lazımm30mu kızz o
Yaaa çok teşekkür ederimmYa bunlar neee???Zevklerimiz benziyor bende bir vintage hastalığı var özellikle dantelli çiçek desenli şeylere karşı koyamıyorum güzel günlerde giysinler hepsiiii
amiiiin kuzuuuuuum :)Evet yaa şaka gibi gerçektennn Allahım sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride göstersin İnşallah
Hıçkırık olayını ayırt edemiyorum ya
Joum iki yastıkla dik bir şekilde neredeyse oturarak sol tarafıma dönerek uyumaya çalıştım sabaha karşı kalktığımda geçmişti normal yattım sonraNaptın bu gece benim başım döndü kusamadım
Valla ben haftanın 1 günü en az aşağıda idrar torbasina baskı yapıyor sanki bu gece de böyle canım normal diyorlar
AşAğıda hissetmeme rağmen bebek yukardaymış. Her şeyi normal ama kilosu bir tık az dedi. Oruç tutma, dediValla ben haftanın 1 günü en az aşağıda idrar torbasina baskı yapıyor sanki bu gece de böyle canım normal diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?