2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Benim insta, tiktok keşfetime filan erken doğan bebekler çıkıyor bunlar da etkiliyor bence bizi eğer karşına çıkıyorsa senin de
Ayyy gerçekten insta keşfetim beni yormaya başladı ya hastane çantası hazırlıyorlar ya doğuma gidiyorlar, anne bebekten başka tek bir şey yok

Dediğin gibi az sık ya da çok ne yapsak yanıyor. Güzel sık sağlıklı saçları olur inşallah yavrularımızın, çok inanmıyorum ama öyle derler
her ihtimale karşılık kel kızlara özel bandana da alalım wasntcığım biiiz :))) saçı olmazsa bandanası olur fındıklarııın

Ayyy gerçekten insta keşfetim beni yormaya başladı ya hastane çantası hazırlıyorlar ya doğuma gidiyorlar, anne bebekten başka tek bir şey yok
hahahah benim keşfette aynı ha bide emziren kadınlarla dolu , o kadar çok emzirme danışmanı takip ediyorum ki hahahaha :))))

döndüüüü yavrular elifim artıkkk :)) hazırlanıyorlar , hıçkırık başladı mı sizde bu arada ya? hani böyle ritmik atımlar oluyormuş tık tık diye
Evet yaa şaka gibi gerçektennn Allahım sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride göstersin İnşallah
Hıçkırık olayını ayırt edemiyorum ya

her ihtimale karşılık kel kızlara özel bandana da alalım wasntcığım biiiz :))) saçı olmazsa bandanası olur fındıklarııın
Ben bayaaa bir kelmişim halamız da sarışın o yüzden pek beklentim yok ahahaha ay o bandanalar öyle tatlı ki kendimi kaybediyorum bütün kıyafetlerine deli oluyorum sağlıkla gelsinler yine ağzım sulandı

Yaa di mi onlardan da almak lazım ayakkabı ve toka nerdeyse almadımm. Gelecek ay artık kart beni sal diyorr
Ay umarım öyle olur ama bence karateci kungfucu olma ihtimalleri daha yüksek midem tekme manyağı oldu
Ahahhaah ay analıque gerçekten hamile kaldık kalalı neler yaşıyoruz benimki hep aşağılara vuruyor, senin mideye tekme atıyorsa bi anda boğazın yanıyordurr di mii?

Naptın bu gece benim başım döndü kusamadım

Bu da aldığım foto çekimi için. Laura şapkalar beni benden alıyor . Diğeri de on parça olan ilk giyeceği takım. Yine Laura şapkalı
Ya bunlar neee??? Zevklerimiz benziyor bende bir vintage hastalığı var özellikle dantelli çiçek desenli şeylere karşı koyamıyorum güzel günlerde giysinler hepsiiii

Ejderha gibi alev çıkarıcam diye korkuyorum hayatımda böyle bir şey yaşamadım ben midede bir şey yok zaten mideden boğaza kadar acı su

Aynenn 30 olması lazımm
Ya bunlar neee??? Zevklerimiz benziyor bende bir vintage hastalığı var özellikle dantelli çiçek desenli şeylere karşı koyamıyorum güzel günlerde giysinler hepsiiii
Yaaa çok teşekkür ederimm ben de bayılıyorum hatta vintage çekim yaptırmak istiyorum doğduktan sonra amiiiiin

Valla ben haftanın 1 günü en az aşağıda idrar torbasina baskı yapıyor sanki bu gece de böyle canım normal diyorlar

Valla ben haftanın 1 günü en az aşağıda idrar torbasina baskı yapıyor sanki bu gece de böyle canım normal diyorlar
AşAğıda hissetmeme rağmen bebek yukardaymış. Her şeyi normal ama kilosu bir tık az dedi. Oruç tutma, dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…