2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ben bayaaa bir kelmişim halamız da sarışın o yüzden pek beklentim yok ahahaha ay o bandanalar öyle tatlı ki kendimi kaybediyorum bütün kıyafetlerine deli oluyorum sağlıkla gelsinler yine ağzım sulandı
dimiii insan kendini kaybediyor yahuuu , ayyy sağlıkla giydirelim inşallahhhh

benim kartım da isyanlarda , banka sürekli limitiniz yetmiyor mu haydi şu kadar yükseltelim diye mesaj gönderiyor

Joum iki yastıkla dik bir şekilde neredeyse oturarak sol tarafıma dönerek uyumaya çalıştım sabaha karşı kalktığımda geçmişti normal yattım sonra
ben hep sol tarafa yattım sağ tarafta cok aşırıyanıyodu öksür öksür mahvoldum kızz kulağım agrıdı sola yatmaktan

Elim ayağım titredi bir an öyle şeyler söylemeyin wasnt aramızda 5 gün varmış sürpriz yapan olmazsa bayrak bende
Evettt ikimizinki de kız, kızlar daha da çabuk geliyor diyorlar bakalımm sağlıkla zamanında gelsinler öncelik sende şu an Gruptan bildiğim kadarıyla sadece Beste bebeğini doğurmuş, o da zaten 6 haftadır hastanedeydi inşallah bebişi sağlıkla taburcu olur

Ayyy çok heyecanlı amin inşallahhh minik kızlarımız olucak yaaa kendi minik versiyonumuzu büyütücez, arkamızdan anasına bak kızını al diyecekler
aaa Beste doğum yaptı mıı ben kaçırmışım umarım çok iyilerdirrr

Aa bende bilmiyordum bestenin doğum yaptığını
Gerçekten doğumu oldu mu

Oda sağ salim kucağında çıkacak inşallah hastaneden :) sağlıkla

AşAğıda hissetmeme rağmen bebek yukardaymış. Her şeyi normal ama kilosu bir tık az dedi. Oruç tutma, dedi
Geçen akşam acile gittim karnımın alt kısmında bıçak saplamasi vardı baya geçmedi nst cekildi sancı yok denildi ultrason baktı kilosu suyu kalp atımı iyi denildi bişey çıkmadı çok şükür bağırsaklara bağladım bende o ağrıyı kabızlık çekiyorum basurumda var bence ondandır oruç tutuyorum şimdilik ara ara tutmicam içim rahat eder en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…