- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #11.781
dimiii insan kendini kaybediyor yahuuu , ayyy sağlıkla giydirelim inşallahhhhBen bayaaa bir kelmişim halamız da sarışın o yüzden pek beklentim yok ahahahaay o bandanalar öyle tatlı ki kendimi kaybediyorum bütün kıyafetlerine deli oluyorum sağlıkla gelsinler yine ağzım sulandı
benim kartım da isyanlarda , banka sürekli limitiniz yetmiyor mu haydi şu kadar yükseltelim diye mesaj gönderiyorYaa di mi onlardan da almak lazımayakkabı ve toka nerdeyse almadımm. Gelecek ay artık kart beni sal diyorr
Ahahhaah ay analıque gerçekten hamile kaldık kalalı neler yaşıyoruzbenimki hep aşağılara vuruyor, senin mideye tekme atıyorsa bi anda boğazın yanıyordurr di mii?
doğumdan sonra tutarız nasipse , zaten dinimizde zorlama yok, hamileler ve lohusalar sonra tutsa da olur demiş yaradanımız :)AşAğıda hissetmeme rağmen bebek yukardaymış. Her şeyi normal ama kilosu bir tık az dedi. Oruç tutma, dedi
Elim ayağım titredi bir an öyle şeyler söylemeyin30mu kızz o
ben hep sol tarafa yattım sağ tarafta cok aşırıyanıyodu öksür öksür mahvoldum kızz kulağım agrıdı sola yatmaktanJoum iki yastıkla dik bir şekilde neredeyse oturarak sol tarafıma dönerek uyumaya çalıştım sabaha karşı kalktığımda geçmişti normal yattım sonra
Ayyyben hep sol tarafa yattım sağ tarafta cok aşırıyanıyodu öksür öksür mahvoldum kızz kulağım agrıdı sola yatmaktan
Evettt ikimizinki de kız, kızlar daha da çabuk geliyor diyorlar bakalımm sağlıkla zamanında gelsinlerElim ayağım titredi bir an öyle şeyler söylemeyinwasnt aramızda 5 gün varmış sürpriz yapan olmazsa bayrak bende
Ayyy çok heyecanlı amin inşallahhhEvettt ikimizinki de kız, kızlar daha da çabuk geliyor diyorlar bakalımm sağlıkla zamanında gelsinleröncelik sende şu an Gruptan bildiğim kadarıyla sadece Beste bebeğini doğurmuş, o da zaten 6 haftadır hastanedeydi inşallah bebişi sağlıkla taburcu olur
Evetttt ben sırt ustü yatsam enfesim kesiliyo bebenin ağırlığındanAyyyvalla ben de uyandığımda sırt üstü buldum kendimi. Hep aynı yere yatmak çok zor
Büyük ihtimal canoO zaman benimde öyle olabilir, bikac gündür ben de öyle hissediyorum
Aa bende bilmiyordum bestenin doğum yaptığınıEvettt ikimizinki de kız, kızlar daha da çabuk geliyor diyorlar bakalımm sağlıkla zamanında gelsinleröncelik sende şu an Gruptan bildiğim kadarıyla sadece Beste bebeğini doğurmuş, o da zaten 6 haftadır hastanedeydi inşallah bebişi sağlıkla taburcu olur
Oda sağ salim kucağında çıkacak inşallah hastaneden :) sağlıklaEvettt ikimizinki de kız, kızlar daha da çabuk geliyor diyorlar bakalımm sağlıkla zamanında gelsinleröncelik sende şu an Gruptan bildiğim kadarıyla sadece Beste bebeğini doğurmuş, o da zaten 6 haftadır hastanedeydi inşallah bebişi sağlıkla taburcu olur
evett benimde sırt üstü yatınca nefesim gelmiyor ciğerlerime :))Evetttt ben sırt ustü yatsam enfesim kesiliyo bebenin ağırlığından
Evett hatta konusu da var bdv de.Aa bende bilmiyordum bestenin doğum yaptığını
Gerçekten doğumu oldu mu
Evet okudum gördüm mesajlarını. Allahın izniyle bebeği sapa sağlam çıkacak ordan benim abimde çok erken doğmuş ve şuan 30 yaşında tosun gibiEvett hatta konusu da var bdv de.
Geçen akşam acile gittim karnımın alt kısmında bıçak saplamasi vardı baya geçmedi nst cekildi sancı yok denildi ultrason baktı kilosu suyu kalp atımı iyi denildi bişey çıkmadı çok şükür bağırsaklara bağladım bende o ağrıyı kabızlık çekiyorum basurumda var bence ondandır oruç tutuyorum şimdilik ara ara tutmicam içim rahat eder en azındanAşAğıda hissetmeme rağmen bebek yukardaymış. Her şeyi normal ama kilosu bir tık az dedi. Oruç tutma, dedi
Aynısı hahahaAyyy gerçekten insta keşfetim beni yormaya başladıya hastane çantası hazırlıyorlar ya doğuma gidiyorlar, anne bebekten başka tek bir şey yok
Evett Aybars düşündük canımOğlunun ismi Aybars mi. Çok güzel.
Benim de 2. Oğlumun ismi Aybars Batu
Ömürleri güzel olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?