- 14 Ekim 2023
- 720
- 699
- 23
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #11.801
Ay eline emeğine maşallah kııızAy bende kızım için kanaviçe tablosu etmistimm almira yazarak ve kedi etmiştimçok güzel olmuş maşaallahhh oğlumada bende şimdiden başlayayim bariii bak kızımda video çekmiştim normal resmi bulamadım
Eki Görüntüle 3402855
Sağol bebeğimmAy eline emeğine maşallah kııız
Son ayları kalkamıcazevett benimde sırt üstü yatınca nefesim gelmiyor ciğerlerime :))
Ay canim haklısın. Ben judo Türkiye 3. süyüm. Bazen çok sert hareketler hissettigimde ahanda bana çekmiş diyorumAy umarım öyle olur ama bence karateci kungfucu olma ihtimalleri daha yüksekmidem tekme manyağı oldu
Gittim canım, bebeğin duruşundan ve hareketli olmasından dolayı damarlara baskı yapıyor bu yüzden hemoroid sorunu oluyor ve gebelik sonuna kadar büyük ihtimalle devam edecek dedi. Bitkisel bir krem verdi birde sindirimi kolaylaştıracak bir toz önerdi, Mayıs sonu gibi sezeryan olacak yada Haziran başı, 70 gün daha dayanacagim inşallahS Spagetti Bolonezz canım naptın bu arada doktora gittin mi nasıl oldun?
Ayy neyse en azından sebebi belli olmuşGittim canım, bebeğin duruşundan ve hareketli olmasından dolayı damarlara baskı yapıyor bu yüzden hemoroid sorunu oluyor ve gebelik sonuna kadar büyük ihtimalle devam edecek dedi. Bitkisel bir krem verdi birde sindirimi kolaylaştıracak bir toz önerdi, Mayıs sonu gibi sezeryan olacak yada Haziran başı, 70 gün daha dayanacagim inşallah
Ooo havva seninle mevzuya gidilir beAy canim haklısın. Ben judo Türkiye 3. süyüm. Bazen çok sert hareketler hissettigimde ahanda bana çekmiş diyorum
Spagetti çok geçmiş olssunnGittim canım, bebeğin duruşundan ve hareketli olmasından dolayı damarlara baskı yapıyor bu yüzden hemoroid sorunu oluyor ve gebelik sonuna kadar büyük ihtimalle devam edecek dedi. Bitkisel bir krem verdi birde sindirimi kolaylaştıracak bir toz önerdi, Mayıs sonu gibi sezeryan olacak yada Haziran başı, 70 gün daha dayanacagim inşallah
OhaaaaAy canim haklısın. Ben judo Türkiye 3. süyüm. Bazen çok sert hareketler hissettigimde ahanda bana çekmiş diyorum
Ben deeeeeAy böyle konuşuyorsunuz doğum Mayıs haziran okuyorum yazdıklarınızı heycandan kalp kriz geçirecek gibi oluyorum çok güzel ya hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Amiiiiiinnnn :)Ay böyle konuşuyorsunuz doğum Mayıs haziran okuyorum yazdıklarınızı heycandan kalp kriz geçirecek gibi oluyorum çok güzel ya hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
hiç geçmiyor gibi ama çok hızlı geçiyor gibi bir süreç bu hamilelikBen deeeeemayıs dediğin ne ki, yarın değil öbür gün amiiinn
Evet inanılmaz bir kafası ve zaman algısı var hamişliğinhiç geçmiyor gibi ama çok hızlı geçiyor gibi bir süreç bu hamilelik
ve mary bence zamanı geldiğinde bebeklerimizi emzirirken bir gece yarısı şey diyeceğiz :Evet inanılmaz bir kafası ve zaman algısı var hamişliğin
Bence de korksun canım.Ohaaaaooo eşin sizden korksun hahahaha
doğru düzgün durursa dövmem de havvaBence de korksun canım.
Zaten kayinvalidem nişanlıyken oglumu dövme diyordu
Valla 3. Oğlum doğacak allahin izniyle.doğru düzgün durursa dövmem de havva
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?