2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Çok güzeller rabbim kullanmayı nasip etsin sağlıkla hayırlı olsun canım

Rabbim şifa versin gerek kalmaz ilaca inşallah

sezeryan doğuranlara sorum olacak. Benim bu ara dikişlerim acıyor. Sizdede varmı böyle sızlamalar yoksa anormal bir durummu bilemedim. Zaten ilk dikişlerim çok iyi değildi acaba ondanmı

Sükür ki guzel gecti bizim kontrol canim doktorum normal dedi sekere yedigim seyleri sayinca ama ben kendi istegimle diyetisyene de gittim bugun listemi aldim eger ki tam uyabilirsem ayda 4kgye kadar verebilirmisim ya Allahh diyorum yarindan itibaren senin nasil gecti canim

Reactions: Jou
Kızlar bugün olumsuz bir haberle geldim.. şeker yüklemesi yaptırdım yüksek şekerim çıktı 221 o kadar zor bir gün geçirdim ki herkes sağlıklı olsun bebeğine hayırla kavuşsun inşallah
mevsimcim çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda kalıcı şifalar versin

çok güzel unknown , sağlıkla kullanın inşallahh

Teşekkür ederim. İnsülin mi kullanıyorsun diyet yaptın mı düşmedi mi
Diyet yaptım ama sabah aç karnına olanlar düşmedi, doktor dahiliye yönlendirdi orada doktorla konuştum, bana hiçbir zarar olmadığını söyledi. Ben de düştü yükseldi stresi yaşamamak için insülin kullanmayı kabul ettim. Önce düşük düzeyde başlıyor zaten normale dönünce o düzeyden devam ediyorsun. Benim hayatımda hiç şeker problemim olmamıştı ama hamilelikte çıkıyormuş, doğumdan sonra da geçiyormuş o yüzden kendimizi üzmeyelim

Günaydınnnn herkese bi sorum var da bebişin kıyafetlerini yavaştan yıkamak istiyorum, kurutma makinesi önerilmiyormuş.
Sebebini asla anlamadım, halbuki kurutmaya atmayınca çamaşır benim için yarı yıkanmış gibi bişi oluyor. O tozlar yapışan kıl veya saçlar kurutmada çıkıyor çünkü. Evimde toz bu yüzden nerdeyse yok. Bebek kıyafetlerine nasıl bi zararı olabilir kiii

Reactions: Jou
Kızlar bugün olumsuz bir haberle geldim.. şeker yüklemesi yaptırdım yüksek şekerim çıktı 221 o kadar zor bir gün geçirdim ki herkes sağlıklı olsun bebeğine hayırla kavuşsun inşallah
Çok geçmiş olsun canım keşke olmasaydı ama bak çok şükür bir çaresi var sen kendini kollarsan, doktorların diyetisyenin sözünden çıkmazsan ne olabilir ki?? Çoğu gitti azı kaldı hayırlısıyla sağlıkla hepimiz kucağımıza alacağız bebişlerimizi inşallah

Kız varya gerçekten bir şey oldu sandım Rumeysa… ya kayınvalidenler de gelemeseydi.. o ihtimali düşünüp kendini rahatlat ama seni çok iyi anlıyorum ben de aynı durumdayım canım eminim o dönem gözümüz bebişten başkasını görmeyecek zaten bebek harici işler bir şekilde hallolsun yeterr bize de bebişimizle geçireceğimiz bol bol zaman kalsın

Ooo süpermiş kızzzz bende kendimce yapıyorum diyeti
Benimkide öyle dedi hicbirşeyin yok deyip gönderdi benii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…