- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #12.221
Çok sevinirim halloBugün bunun için doktora gittim. Hamile olduğum için krem önermesini istedim madesol gibi bişeydi adı aldım kullanıp yorum yaparım
Çok normal çıkmış canım korkma Allah'ın izniyle. Olmazsa devlet randevusunu erkene çekersin için rahat etsin
Gule güle büyüsün odasında oyyyşşKızlar odamız geldibayramda yıka kurula yerleştir işlerini yapacağım nasipse. En son bittiğinde paylaşırım sizinle inşallah
Ayy güle güle kullansın büyüsün Sena’cığımızKızlar odamız geldibayramda yıka kurula yerleştir işlerini yapacağım nasipse. En son bittiğinde paylaşırım sizinle inşallah
Aaa maşallah JouKızlar dahiliye gittim dr diyo ne gebelik şekeri bu hicbirşeyin yok deyip gonderdi beni110dan fazla sı biraz yüksek olur seninki gayet iyi dedi bana baya şeyler dedi anlattı hicbirsey sayılmiyo dedi
Çok mutlu oldumm amaa tabiki formumu korumam gerek aldım aldığim kadar kilo yedim herşey genedr şukür oğlan benle kilo aldı ödemim olduğunu düşünüyorum 3 gündür 2.5 litre içiyorum suyu 500 gram vermişimAaa maşallah Jousevindim senin adına
Aminnnn jouuummmGule güle büyüsün odasında oyyyşş
Aminnn wasntcıığııımmmAyy güle güle kullansın büyüsün Sena’cığımızBizim takım daha nisan sonu gelecek. Karyola mayıs sonu
Süper haber kuzum çok sevindimKızlar dahiliye gittim dr diyo ne gebelik şekeri bu hicbirşeyin yok deyip gonderdi beni110dan fazla sı biraz yüksek olur seninki gayet iyi dedi bana baya şeyler dedi anlattı hicbirsey sayılmiyo dedi
Aa gerçekten öyleymişAminnnn jouuummm
Aminnn wasntcıığııımmmbizimde dolap ve şifonyer geldi henüz karyola yok meydanda . Bekliyoruz bu karyolalar niye böyle nazlı
Valla Jou senden bunu okuduğumdan beri su içiyorumÇok mutlu oldumm amaa tabiki formumu korumam gerek aldım aldığim kadar kilo yedim herşey genedr şukür oğlan benle kilo aldı ödemim olduğunu düşünüyorum 3 gündür 2.5 litre içiyorum suyu 500 gram vermişim
Aşağıdaki 60ve yukarısı olunca sancı diye biliyorum 100 küsür olan kısımıda kalp atışları diye ama emin değilimKızlar nstden anlayan bakabilir mi
Alt ksım sancı evet ama bu nat de sancı varmı onu bilemedimAşağıdaki 60ve yukarısı olunca sancı diye biliyorum 100 küsür olan kısımıda kalp atışları diye ama emin değilim
Hahahahaha yaaaaaValla Jou senden bunu okuduğumdan beri su içiyorum
Tabikii dikkat edicem aşkom tatlı ve hamur işler uzak artik formumu korumam gerekSüper haber kuzum çok sevindim
Aynen ben de 1,5 civarı falandı bugün 2,5u zorladım. Ama sadece 2 kere wcye gittim. Ya yeni ödem yükledim, ya da vücudum susuzmuş. Bakalım yarın da aynı devam edicemHahahahaha yaaaaakuzumm nekadar içiyordun peki ben 1 litre içip daha içemiyodum ama artık bitsin diye sabah ben 8de basliyorum 12ye kadar 1litre bitiriyorum sonra 2ciyede 5 şe kadar buçuguda 9za kadar ama akşama kadar wcdeyim
Hahaha bakalımmm bende bazen zorlanıyorum 2 litre içiyorum ama benim vucuduma göre şuan kiloma göre 2.8 litreymişAynen ben de 1,5 civarı falandı bugün 2,5u zorladım. Ama sadece 2 kere wcye gittim. Ya yeni ödem yükledim, ya da vücudum susuzmuş. Bakalım yarın da aynı devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?