2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Merhabaaa :)

ben gümüş kapak ve göğüs pedi aldım , kalkan almadım eğer ihtiyaç duyarsam alırım diye düşündüm .

Emzirme sütyeni ve hamile/lohusa külodu 1 beden büyük aldım .

Sağlıcakla alın kucağınıza :) burada mayısta doğum yapacak bir çok annemiz var nasipse , hepimiz kolaylıkla sağlıkla kucaklayalım inşallahh

Merhabaaa göğüs pedi ve gümüş kapak aldım ben de
Göğüsler elbette şişecek ama ben sırt ölçüme göre aldım, spor sütyeni gibi olanlardan 3lü set aldım önden çıtçıtlı, daha sonra ihtiyaca göre alırım diye ama aslında bir atlet bağımlısı olarak direkt kaplı emzirme atleti alıp rahat etmek istiyorum
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin minik kuzuu

Çalışan anneler 32. Haftada çalışabilir izni yada rapor alacağız nasipse unutmayın randevularınızı ayarlayın
Ben 18 nisanda 32. Haftam doluyormus canım. 32. Hafta bitinceymis
Sonra da 5 hafta nasıl dayanacam. Ama dayansam iyi olur.
Hem yaz dönemine denk geliyor 3 çocukta evde.

Al benden de o kadar :) çalışabildiğim kadar çalışıp iznimi doğum sonrasına bırakmak istiyorum nasipse
Ben şuan bile bütün gün otururken çok zorlanıyorum ya 26.haftada. 37’ye kadar nasıl durucam hiç bilmiyorum. Boyum kısa üst beden de ona uygun olarak kısa göğsümün altındaki kemik acayip ağrıyor erkenden baskı yaptığı için sırt ağrısı da aynı şekilde

Valla ben de aynıyım 28. haftadayım masa başı işim. Sürekli oturmak çok sıkıntı bi de ödem sorunum var ayaklarım sürekli şiş akşama kadar oturmaktan. Erken ayrılma şansım olsa düzenli yürüyüş yapmak istiyorum çalışırken zor oluyo yine çıkıyorum ama çok düzenli değil

Evet tüm gün oturmak bazen çok zor oluyor gerçekten unknown Allah yardımcımız olsun sağlıcakla vaktinde gelsin yavrularımız

Kızlar bu mide yanması bebeğin saçları çıktığı için olayı doğruysa ben rapunzel doğuracağım galiba
Ben bugün 2. kere detaylı ultrasona gittim. Sağlıksal bişi yoktu, önlem olsun diye görmek istedik. Ama neee??! Saçlar görünüyor, hem de 1 parmak yanmanın başka açıklaması olamazdı zaten dedim. Senin de öyle olacaktır acemi

32+4 de benim randevum kuzum. Verirler heralde
Verirler canım merak etme. Tarih aralığı giriyorlar ya hakkın yenmez.
Ben maliyeciyim, gelir uzmanıyım. Çok yoğun çalışıyoruz. Ama yine de doğumdan sonra kullanmak mantıklı. Rabbım güç kuvvet verir inşallah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…