- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #12.381
Ahh bu bebeklerr hiç acımıyorlar analarınaEvet benimde oluyor din gece afedersiniz tam rahime sıkışmıştı sanki ayağı üst üste o kadar şiddetli tekmeler attı ki ağrıyor du biraz ayağımı yukarıya dogrulttum iyi geldi
Merhabaaa :)Merhaba , kızlar hem göğüs kalkanı hem de pedi gümüş kapak vs bunlardan hangisini ya da hepsini aldınız mı ?
Emzirme sütyeni alırken kendi bedeninizin ne kadar büyüğünü aldınız ya da tam mi aldınız ayni şekilde külot da :) artık kendime de bir şeyler almam gerekiyor tavsiyelerinize ihtiyacım var ben büyük ihtimalle Mayıs annesi oluyorum doktorum erken almamız lazım seni dedi , plesenta damarı bebek çıkışını kapattığı için sezeryan olacağım.
Hayaller rapor hayatlar çalışabilir izni olacak benim muhtemelenÇalışan anneler 32. Haftada çalışabilir izni yada rapor alacağız nasipse unutmayınrandevularınızı ayarlayın
Giriyor, bazen çişim gelinceKasıklarınızada ağrı sancı giriyor mu arada
MerhabaaaMerhaba , kızlar hem göğüs kalkanı hem de pedi gümüş kapak vs bunlardan hangisini ya da hepsini aldınız mı ?
Emzirme sütyeni alırken kendi bedeninizin ne kadar büyüğünü aldınız ya da tam mi aldınız ayni şekilde külot da :) artık kendime de bir şeyler almam gerekiyor tavsiyelerinize ihtiyacım var ben büyük ihtimalle Mayıs annesi oluyorum doktorum erken almamız lazım seni dedi , plesenta damarı bebek çıkışını kapattığı için sezeryan olacağım.
Ben de öyleHayaller rapor hayatlar çalışabilir izni olacak benim muhtemelenSonrasında kullanmak için 1 ay daha zorlayacağım bakalım
Ben 18 nisanda 32. Haftam doluyormus canım. 32. Hafta bitinceymisÇalışan anneler 32. Haftada çalışabilir izni yada rapor alacağız nasipse unutmayınrandevularınızı ayarlayın
Al benden de o kadar :) çalışabildiğim kadar çalışıp iznimi doğum sonrasına bırakmak istiyorum nasipseHayaller rapor hayatlar çalışabilir izni olacak benim muhtemelenSonrasında kullanmak için 1 ay daha zorlayacağım bakalım
aaa 32. hafta bitince mi alınıyormuşşşBen 18 nisanda 32. Haftam doluyormus canım. 32. Hafta bitinceymis
Sonra da 5 hafta nasıl dayanacam. Ama dayansam iyi olur.
Hem yaz dönemine denk geliyor 3 çocukta evde.
Ben şuan bile bütün gün otururken çok zorlanıyorum ya 26.haftada. 37’ye kadar nasıl durucam hiç bilmiyorum. Boyum kısa üst beden de ona uygun olarak kısaAl benden de o kadar :) çalışabildiğim kadar çalışıp iznimi doğum sonrasına bırakmak istiyorum nasipse
Valla ben de aynıyım 28. haftadayım masa başı işim. Sürekli oturmak çok sıkıntı bi de ödem sorunum var ayaklarım sürekli şiş akşama kadar oturmaktan. Erken ayrılma şansım olsa düzenli yürüyüş yapmak istiyorum çalışırken zor oluyo yine çıkıyorum ama çok düzenli değilBen şuan bile bütün gün otururken çok zorlanıyorum ya 26.haftada. 37’ye kadar nasıl durucam hiç bilmiyorum. Boyum kısa üst beden de ona uygun olarak kısagöğsümün altındaki kemik acayip ağrıyor erkenden baskı yaptığı için sırt ağrısı da aynı şekilde
Ben onu bizim özlük servisine bi sorayım.aaa 32. hafta bitince mi alınıyormuşşş
Evet tüm gün oturmak bazen çok zor oluyor gerçekten unknownBen şuan bile bütün gün otururken çok zorlanıyorum ya 26.haftada. 37’ye kadar nasıl durucam hiç bilmiyorum. Boyum kısa üst beden de ona uygun olarak kısagöğsümün altındaki kemik acayip ağrıyor erkenden baskı yaptığı için sırt ağrısı da aynı şekilde
32+4 de benim randevum kuzum. Verirler heraldeBen onu bizim özlük servisine bi sorayım.
Ama öyle biliyorum canım.
Çünkü son muayenemde geldiğinde çalışa ilim raporu da vereceğiz dedi
Ben bugün 2. kere detaylı ultrasona gittim. Sağlıksal bişi yoktu, önlem olsun diye görmek istedik. Ama neee??! Saçlar görünüyor, hem de 1 parmakKızlar bu mide yanması bebeğin saçları çıktığı için olayı doğruysa ben rapunzel doğuracağım galiba
Bana tam 32+0'da gel dediaaa 32. hafta bitince mi alınıyormuşşş
Verirler canım merak etme. Tarih aralığı giriyorlar ya hakkın yenmez.32+4 de benim randevum kuzum. Verirler heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?