- 18 Ekim 2023
- 192
- 342
- 23
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #12.401
Benim hamileliğimin 7-8. haftasından beri... Hiç kesilmedi. Rennie Duo ile yatıp kalkıyorum.Kızlar bu mide yanması bebeğin saçları çıktığı için olayı doğruysa ben rapunzel doğuracağım galiba
Ay gerçekten mii yaaaaBen bugün 2. kere detaylı ultrasona gittim. Sağlıksal bişi yoktu, önlem olsun diye görmek istedik. Ama neee??! Saçlar görünüyor, hem de 1 parmakyanmanın başka açıklaması olamazdı zaten dedim. Senin de öyle olacaktır acemi
Ay beter bir şeymiş ilaçsız olacak gibi değil zatenBenim hamileliğimin 7-8. haftasından beri... Hiç kesilmedi. Rennie Duo ile yatıp kalkıyorum.
Aynenn rapunzel doğuracağız inşallahhh acemimm teşekkür ederimAy gerçekten mii yaaaayerim ben onun saçlarını maşallahh annesiii
Bence zarardan zıyade kıyagifetleri çektiriyor diyolar ya. Belki çekip küçücük kalabılırler diye denilmiş olabılor oWasnt benim kurutma makinemde bebek hijyen diye bir program var onu kullanacağım nasipse, bir zararı olacağını düşünmüyorum yaa
Hahahah çok derler bunu ama ben inanmıyorum pekkKızlar bu mide yanması bebeğin saçları çıktığı için olayı doğruysa ben rapunzel doğuracağım galiba
öyle düşünüp dayanma gücü bulalım diye söyleniyor benceHahahah çok derler bunu ama ben inanmıyorum pekk
Evettt yoksa işin içinden çıkamayızöyle düşünüp dayanma gücü bulalım diye söyleniyor bence
Banada 32. haftaya girince al dediler riske atma bence canım onu bitince değil diye biliyorumBen 18 nisanda 32. Haftam doluyormus canım. 32. Hafta bitinceymis
Sonra da 5 hafta nasıl dayanacam. Ama dayansam iyi olur.
Hem yaz dönemine denk geliyor 3 çocukta evde.
+1Şaka gibi 8-10 hafta bişi kalmış 14 kilo ile yola devam.
2 saatte 10 tekme demişti bi kere doktor ama ben hiç saymadım, saat başı gibi hissetmeye çalışıyorum. Hareket etmezse müzik filan dayıyorumKizlar bebek hareketlerinin sayıyormusunuz benim bebis baştan beri sakin bir bebek nasil sayıca hareketlerini
Ben hiç saymıyorum her bebek aynı değil ki ama gün içinde mutlaka hareketlerini takip ediyorumKizlar bebek hareketlerinin sayıyormusunuz benim bebis baştan beri sakin bir bebek nasil sayıca hareketlerini
Benim ki durte dürte kaldiriyorum2 saatte 10 tekme demişti bi kere doktor ama ben hiç saymadım, saat başı gibi hissetmeye çalışıyorum. Hareket etmezse müzik filan dayıyorum.
Benim bebekte başından beri sakin bir bebekti ama bu aralar sanki sürekli hareketlerini hissediyorum yani sabah kahvaltıdan sonra akşam yemekten sonra hareketli. Tekme felan atıyor ama öyle çok kuvvetli değil mesela canımı acıtmıyor.Kizlar bebek hareketlerinin sayıyormusunuz benim bebis baştan beri sakin bir bebek nasil sayıca hareketlerini
2 saatte bir 10 tekme mi olması gerek2 saatte 10 tekme demişti bi kere doktor ama ben hiç saymadım, saat başı gibi hissetmeye çalışıyorum. Hareket etmezse müzik filan dayıyorum.
Aynen doktor öyle dedi 2 saat içinde toplamda 10 tekme2 saatte bir 10 tekme mi olması gerek
Oyyy yazıkBenım bebişte dha hareketliydi özellikle geceleri tekmelerle uyanıyordum. Bende dedim ki kendı kendıme acaba acıktığı içinmı uyanıyor süreklı uyutmuyor beniben biraz erken yemek yiyordum gece boyu meğersem evlatcım acıkıyormus şimdi bişey yiyip yatıyorum eskisi kadar deiill . Bunarada 27. Haftamızdayıx bizde 24. Haftada 700 grm 30 cm dik. Bende +8 kg ile yola devam ama nrrem aldı 8 kıloyu bılmıyorum görünürde sadece karnım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?