2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
oyy yaa benimki de karnim ac olunca o kadar hareketsiz ki. Yemek yerken can geliyo cocuguma tepinmeye basliyo
Benimki de öyle biliyor musun sevdiğim bir şey yerken hemen tekme geliyor, sen de sevdin dimi seni gidi seniiii diyorum

Güzel haberlerini bekliyoruz canımm

Son düzenleme:
Hayaller rapor hayatlar çalışabilir izni olacak benim muhtemelen Sonrasında kullanmak için 1 ay daha zorlayacağım bakalım
Niye kendinizi zorluyorsunuz? Hamileliğin tadı en güzel evde alınıyor. Eşiniz baksın biraz da eve siz kendinizi düşünün

canım lilyum teşekkür ederiim :) tahlil sonuçların çıktı mı ? sana da geçmiş olsun

Ay sana da geçmiş olsun bazılarımızı daha kötü etkileyebiliyor demek ki beni de rahatsız etmişti iki üç gün

Benimki de öyle biliyor musun sevdiğim bir şey yerken hemen tekme geliyor, sen de sevdin dimi seni gibi seniiii diyorum

Güzel haberlerini bekliyoruz canımm
yaaa bu bende de var , hatta şöyle mesela sofra kuruluyor ya kokular gelmeye başlıyor , içerde benimki de mesaiye başlıyor, yemeyecek misin anne ? haydi anne al bi ısırık? hadi amaaa tarzı tekme ve yumruklar

Ayakların ve bacakların şişmesini istemiyorsanız varis çorabı giyinin. Ama bu çorabı sabah kalkar kalkmaz giymeniz ve gün içinde çıkartmamanız gerekiyor. Tabi abdest vs hariç

Niye kendinizi zorluyorsunuz? Hamileliğin tadı en güzel evde alınıyor. Eşiniz baksın biraz da eve siz kendinizi düşünün
aaa sizde çalışıyorsunuz bildiğim kadarıyla ? :) yani eşin bakıp bakmaması ile ilgili bir durum değil , zaten rapora ayrıldığınızda rapor ücreti alınıyor ama ne kadar geç çıkarsak o kadar işe geç döner, doğum sonrası bebeğimizle daha çok vakit ayırırız diye öyle konuştuk canım

yaaa bu bende de var , hatta şöyle mesela sofra kuruluyor ya kokular gelmeye başlıyor , içerde benimki de mesaiye başlıyor, yemeyecek misin anne ? haydi anne al bi ısırık? hadi amaaa tarzı tekme ve yumruklar
Ahahahaha ay ohaa ben de uyduruyorum sanıyordum gerçekten oluyormuş bu hahaha çok tatlılar yaaa şimdi gel de yeme

Çiçek kadınlar neden 32.haftada ayrılmayıp kendinize zulmediyorsunuz. Bırakın eşleriniz düşünsün maddiyatı da yaaa! Biz hem hamile hem çalışan hem de ev hanımı oluyoruz ama bu yükü bedenimiz daha ne kadar taşıyabilecek

Benim de hedefim 10 kg Dı. 6 kg aldım
Günaydınnnn güzel anneler :) dün soğuk algınlığı nedeniyle tüm gün yattım buralara pek giremedim bugün daha iyiyiz çok şükür , aman kendimize dikkat edelim havalar çok aldatıyor :)
C vitamini kullan, faydası oluyor
26+0 da yaptırdım. 75 gr lıkır sıvı içtim. İçmeden önce, içtikten 1 saat ve 2 saat sonra bakıldı

Borcu olanlar vardır belki. Ben 32 de ayrılacağım. Eylül de de ücretsiz izin düşünüyorum inşallah

Çalışmayı seviyorum, kendi ayaklarımın üzerinde durmayı seviyorum, eşim tek başına hiç bir şey düşünmek zorunda değil, hayat müşterekliği de böyle bir şey değil zaten Toplumsal olarak bize biçilmiş rolleri sizin tamamiyle kabul etmiş ve uyguluyor vaziyette olmanız herkesin öyle olmasını gerektirmez.
Okuduğum şeylere inanamadım, gerçek mi diye tekrar baktım.
Ayrıca sağlığım elveriyorsa, doktorum uygun buluyorsa çalışmamamız için siz bize sebep gösterin? neyiseda

Çiçek kadınlar neden 32.haftada ayrılmayıp kendinize zulmediyorsunuz. Bırakın eşleriniz düşünsün maddiyatı da yaaa! Biz hem hamile hem çalışan hem de ev hanımı oluyoruz ama bu yükü bedenimiz daha ne kadar taşıya
Ben de çalışıyordum hem de yarım gün öğretmenlik. Ama baktım ki ne kendime ne evime ne de annelik duygularıma odaklanabiliyorum o yüzden 26.haftada ücretsiz izne ayrıldım. 1 ay ücretsiz izin sonrasında ücretli izne geçececiğim 32.haftada. Valla eşim pek gönüllü değildi ama onlara bazen hatırlatmak lazım bu evi geçindirmek asıl onların sorumluluğu

Benim doktorum gerek yok dedi,açlık tokluk şekerim normal çıktı.seker yüklemesi yapmak istemiyorum kararsizim

Ev işlerini eşinizle yardımlaşarak götürebiliyor musunuz? Ben büyük temizlik dışında kendim yaptığım için zorlanıyorum açıkçası. Eve ve kendime odaklanamıyorum. Bu yüzden bebeğe hiç odaklanamıyorum. Yürüyüşe bile çıkamıyordum. Valla enerjiniz yetiyorsa tabi bir şey diyemem

Hayat müşterekliği hamilelik ve bebek bakımında değişir. 9 ay boyunca hamilelik sıkıntıları mide bulantıları hormon dalgalanmalarını biz çekiyoruz. Bebek doğunca uykusuzluk, 2 saatte bir kalk emzir, doğum sancısı yada sezaryen acısı... saymakla bitmez. Bi zahmet onlarda ev geçindirsin, ücretsiz izin anne ve bebeğim hakkı bence, hayat müşrerekliği içerisinde hemde. Geçindiremiyorsa eşine elinden geldiğinin fazlasını yapmalı, ev işleri ve yemek işlerinin çoğunu yapmalı. Benim eşim de o kadar yapmaz şahsen

Bu senin kişisel tercihin, çalışmak da benim :) sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…