2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
bessste ohhh harika haber bu
Çok çok çok sevindim, bundan sonra ayağınıza taş, gözünüze yaş değmeden mutlulukla ve sağlıkla geçip gitsin yıllarınız

eliif sürekli oturduğumuz için sanırım belde ağrı olabiliyor , benim karnım ne çok aşağıda ne çok yukarda , ama bu kişiye göre değişirmiş takılma derim :)

Reactions: Jou
Şöyle benimde. Aşağıda diyende var bana ama bence normal. Zaten doktorda baskı vs yok kanalda diyor Elif5255 Eki Görüntüle 3408152
Evet evet benim doktorum da herhangi bir sey söylemedi bununla ilgili belki de bize öyle geliyor olabilir ayyy az kaldıı önümüzdeki hafta odası geliyor bayramdan önce temizleyip kıyafetlerini yerlestiricem sonrada cantayı hazırlıcam bayramda 31. Hafta olacak ztn sonrasında da biraz kafamı dinlerim nasip olursa her seyin hayırlısı

Takma kuzum her göbeğin yapısı farklı mesela benim ilk kizımda yukardaydı şimdi oglumda hep yukarda hiç aşşagıda olduğunu görmedim yani aşşagısı hepten yumoş benim

Ben doktora özellikle sordum, benimki de aşağıda çünkü . Takma öyle bişiyi önemli bişi değil dedi. Önemli olan rahim kapalılığı ve uzunluğu dedi.
Fıtık var mı sende? Bende 2 tane var ve belim baya ağrıyor
aslında 32de çıkmamızı isteyen sağlık bakanlığının belli ki bir bildiği var ama ben 37ye kadar çalışıp iznimi doğum sonrası kullanmak istiyorum nasipse
Maşallah sana o zamann doğum sonrası süt iznini bi arkadaşım birleştirip, cuma günü işe gelmemişti, o da şimdi aklıma geldi. Hergün 3de çıkmak yerine, bir tam gün gelmiyordu

aminnn inşallah :) gerçekten çok heyecanlı günlere geldik bir o kadar stres ve endişee de oluyor

bende öyle yapmayı planlıyorum nasipse wasntcım , nasipse haftada bir gün toplu olarak kullanırım diyorum :)

Son düzenleme:
aslında 32de çıkmamızı isteyen sağlık bakanlığının belli ki bir bildiği var ama ben 37ye kadar çalışıp iznimi doğum sonrası kullanmak istiyorum nasipse
Benim de niyetim o ama şimdiden oturduğum yerde belim ağrıyor, göğsümün altı sıkışıyor. Nasıl dayanıcaz 37’ye kadar bakalım
Dün biraz alışveriş yapayim dedim kendime. Giyecek hiçbişeyim yok perileri gelmişti. 1 saat ayakta durdum şu göğsümün tam altındaki kemiğin boşluğuna nasıl bir ağrı giriyor anlatamam. Alışverişlerinizi son aya asla bırakmayın diyorlar doğru galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…