- 25 Ağustos 2019
- 62.482
- 119.980
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #12.781
Evettt çok zeki gercekten bak çok akıllı girişken cok kalabalık ortamı girer ama sıkıliyo hastanede 1 saat durdu durdu daha asla durduramazsın onu kendi gibi arkadaş buluyo hemen yada baskası yanina geliyorr enerjiyi çekiyomu kızım napıyosaİkizler bi de senin kız, benimki de öyle olacakk. Zeki olurlar genelde.
O ölçümde tam 30+0’dı tombikimm
Üreme değeri hangisi oluyor acaba ya bazı değerler çıkmış kırmızı gözüküyor gerildim birazbenimde üreme çıkmayınca antibiyotiğe gerek yok dediler bol su içiyorum :) inşallah seninde öyle temiz çıkar . o kültürün çıkması bir kaç günü buluyor
Oh ne güzel maşallah, inşallah hep iyi sonuçlar alırızİdrarda enfeksiyon çıkınca kültür istiyorlar. Ben de verdim geçen hafta kültürde üreme çıkmadı. Hafif bir enfeksiyon için de antibiyotik vermedi sonra doktor
üreme ayrı bir sonuç olarak çıkıyor üreme var yada üreme yok yazıyor dur bi sn bulup atayım ben sana benimkiniÜreme değeri hangisi oluyor acaba ya bazı değerler çıkmış kırmızı gözüküyor gerildim biraz
Üreme değeri hangisi oluyor acaba ya bazı değerler çıkmış kırmızı gözüküyor gerildim biraz
Yok benimki çıkmamış henüz hayırlısı bakalım inşallah güzel sonuç çıkarüreme ayrı bir sonuç olarak çıkıyor üreme var yada üreme yok yazıyor dur bi sn bulup atayım ben sana benimkini
Evett benimde böyle gibi hemen hemen.Şöyle benimde. Aşağıda diyende var bana ama bence normal. Zaten doktorda baskı vs yok kanalda diyorElif5255 Eki Görüntüle 3408152
Hee tamam o zamanTakma kuzum her göbeğin yapısı farklı mesela benim ilk kizımda yukardaydı şimdi oglumda hep yukarda hiç aşşagıda olduğunu görmedim yani aşşagısı hepten yumoş benim
Oyy maşallahEvettt çok zeki gercekten bak çok akıllı girişken cok kalabalık ortamı girer ama sıkıliyo hastanede 1 saat durdu durdu daha asla durduramazsın onu kendi gibi arkadaş buluyo hemen yada baskası yanina geliyorr enerjiyi çekiyomu kızım napıyosa
Benimde ozaman o civarı olcak herhalde 25 haftalıkken 970 gramsa
rabbim sağsalim kucağımıza nasip etsin inşaallahh yaHee tamam o zaman
Benimde bebek baş aşağı pozisyonsaydı belki ondan olabilir gibi geldi.Ben doktora özellikle sordum, benimki de aşağıda çünkü. Takma öyle bişiyi önemli bişi değil dedi. Önemli olan rahim kapalılığı ve uzunluğu dedi.
Fıtık var mı sende? Bende 2 tane var ve belim baya ağrıyor
Maşallah sana o zamanndoğum sonrası süt iznini bi arkadaşım birleştirip, cuma günü işe gelmemişti, o da şimdi aklıma geldi. Hergün 3de çıkmak yerine, bir tam gün gelmiyordu
Peki o zaman anlamış oldun canoHerkesin aynı olmuyor canım asagida da olabilir yukarıda da benim ilki tukaridaydi bu aşağıda hep
korkma canım eğer üreme çıkmazsa ilaç bile vermiyorlar bu değerler için, üreme çıkarsa da ona uygun antibiyotik verecekler, ben 7 haftalıkken kullanmıştım, enfeksiyon çok riskli oluyormuş üreme olursa mutlaka antibiyotik kullanmalıyız, zaten plesantadan geçebilen grupta değil bizim kullandıklarımız, kullanır rahatlarsın :)Bunlar çıktı şimdilik tam sınırda bazı değerler.. idrarda da şu lökosit olan korkuttu beni
Eki Görüntüle 3408314 Eki Görüntüle 3408315 Eki Görüntüle 3408316
annelik eşittir endişe gerçekten :) hep güzel düşünelim güzel şeyler olsun inşallahh :)Evett benimde böyle gibi hemen hemen.
Belim ağrıdı ya dedim aşağı mı düştü ne ya kafama takıldı. Bugünde sağlık ocağına gittim kalp atışını duyamadılar tribe girdim sonra çikolata yedim yürüyüş yaptım duydular sonunda.
Sabah yatakta kıpırtılarını hissetmiştim Allahtan
Bu arada Maşallah sanada nazar değmesin
Yorgunluk çok etkiliyorBenimde bebek baş aşağı pozisyonsaydı belki ondan olabilir gibi geldi.
Fıtık değilde bende bel kayması vardı zaten normaldede ağrırdı dün evde misafirim vardı biraz ayakta kaldım çamaşır katla salata yap felan derken ondan ağrısı azdı
Öyle guzel anlatıyorsunki hayranım sanakorkma canım eğer üreme çıkmazsa ilaç bile vermiyorlar bu değerler için, üreme çıkarsa da ona uygun antibiyotik verecekler, ben 7 haftalıkken kullanmıştım, enfeksiyon çok riskli oluyormuş üreme olursa mutlaka antibiyotik kullanmalıyız, zaten plesantadan geçebilen grupta değil bizim kullandıklarımız, kullanır rahatlarsın :)
Gerçekten öyle.annelik eşittir endişe gerçekten :) hep güzel düşünelim güzel şeyler olsun inşallahh :)
Bazen de delilikannelik eşittir endişe gerçekten :) hep güzel düşünelim güzel şeyler olsun inşallahh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?