2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
ben koltuğumun ayarını en geriye alıyorum hafif yaslanır gibi çalışıyorum dik çalışmam mümkün değil gibi çünkü nefesim kesiliyor aynı şekilde :) online alışveriş candır unknown bende elimden geldiği kadar çıkmıyorum :)

Çok teşekkür ederim bilgiler için canım maşallah çabuk toparlamışsın
Hepiniz çabuk toparlarsınız ben canım tatlı insanıyım korkmayın gerçekten mucizevi bir şey yapıyoruz normal ya da sezaryen önemli değil sizin sağlığınız için hangisi olmalıysa onu yapmak lazım

Kızlar günaydın ilk ve idrarın son damlası diye ayrıca istedi mi hiç doktor?

Reactions: Jou
Helva kıvamında ev işlerine uğraşıyorum, 30dan sonra psikolojik midir nedir ağırlaştım sankiii yoksa öyle mi oluyorr? Sen nasılsınn Joumm
Evett canım 30 dan sonra artık 3 trimestere geldin uyku isteğin artcak yorulcaksın hep bide bebiş cok kiloluysa yanduk bol bol dinlenmene bak sonrası zaten evinde neşe dolu hayat olcak toton yer görmeyecek
Nasıl olayimm yorgunum kuzum herzamanki gibi evde durdukça iş bitmiyor kızım ağlaklı atak geçiriyorr atak dönemleri oluyor

Herkesin aynı olmuyor canım asagida da olabilir yukarıda da benim ilki tukaridaydi bu aşağıda hep

çok haklısın , hepimiz için en sağlıklısı kolaylıkla olsun

İdrar istedi doktor. Vermeye gidince iki kutu verdiler birine idrarı diğerine de idrarın son bir kaç damlasını istedi. İlk kez istedi ben de anlamadım
kültür istemiş , benden de istemişlerdi, onda üreme var mı diye bakıyorlar eğer idrarda enfeksiyon çıkarsa

Evett haftasına göre önde, pazartesi 1596ydı . Artık vurunca vücudum o yöne sarsılıyor .
Ayy 2 yaş atağı mı? Hiç bilmiyorum ama şimdiden yenidoğan yerine o yaş ataklarını okuyorum. Çok endişelendiriyor beni

İdrar istedi doktor. Vermeye gidince iki kutu verdiler birine idrarı diğerine de idrarın son bir kaç damlasını istedi. İlk kez istedi ben de anlamadım
İdrarda enfeksiyon çıkınca kültür istiyorlar. Ben de verdim geçen hafta kültürde üreme çıkmadı. Hafif bir enfeksiyon için de antibiyotik vermedi sonra doktor

ENdişelenme kuzum yaşadıkca anlıcaksın bide tam akıllılar tam 3 kagıtçılarrr
Maşaallahh kızzz kaçhaftalıktın peki o kilo duyduğun

benimde üreme çıkmayınca antibiyotiğe gerek yok dediler bol su içiyorum :) inşallah seninde öyle temiz çıkar . o kültürün çıkması bir kaç günü buluyor

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…