- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #12.761
ben koltuğumun ayarını en geriye alıyorum hafif yaslanır gibi çalışıyorum dik çalışmam mümkün değil gibi çünkü nefesim kesiliyor aynı şekilde :) online alışveriş candır unknown bende elimden geldiği kadar çıkmıyorum :)Benim de niyetim o ama şimdiden oturduğum yerde belim ağrıyor, göğsümün altı sıkışıyor. Nasıl dayanıcaz 37’ye kadar bakalım
Dün biraz alışveriş yapayim dedim kendime. Giyecek hiçbişeyim yok perileri gelmişti. 1 saat ayakta durdum şu göğsümün tam altındaki kemiğin boşluğuna nasıl bir ağrı giriyor anlatamam. Alışverişlerinizi son aya asla bırakmayın diyorlar doğru galiba
bence bu normal yaa hepimizin aynı sankiben anlamıyorum aşağıda mı yukarıda mı ortada mı.ama oturunca göğüslerim karnıma değiyor yaşlı teyzeler gibi
Hepiniz çabuk toparlarsınız ben canım tatlı insanıyımÇok teşekkür ederim bilgiler için canımmaşallah çabuk toparlamışsın
Evett canım 30 dan sonra artık 3 trimestere geldin uyku isteğin artcak yorulcaksın hep bide bebiş cok kiloluysa yandukHelva kıvamında ev işlerine uğraşıyorum, 30dan sonra psikolojik midir nedir ağırlaştım sankiiiyoksa öyle mi oluyorr? Sen nasılsınn Joumm
O Nasıl yaniii enson kan testi ve idrar tesri için istemişti onu mu diyorsun acabaKızlar günaydınilk ve idrarın son damlası diye ayrıca istedi mi hiç doktor?
İdrar istedi doktor. Vermeye gidince iki kutu verdiler birine idrarı diğerine de idrarın son bir kaç damlasını istedi. İlk kez istedi ben de anlamadımO Nasıl yaniii enson kan testi ve idrar tesri için istemişti onu mu diyorsun acaba
Herkesin aynı olmuyor canım asagida da olabilir yukarıda da benim ilki tukaridaydi bu aşağıda hepKızlar günaydın
Belimin tam ortası ağrıyor ya özellikle bir anda ayaklarımın üstüne bastığımda neden olurki bu ya dün biraz ayakta kaldım ondan olmuş olabilir mi.
Birde göbekleriniz tam yukarı çıktı mı yoksa hala aşağıda mı bu aralar göbeğime taktım.
çok haklısın , hepimiz için en sağlıklısı kolaylıkla olsunHepiniz çabuk toparlarsınız ben canım tatlı insanıyımkorkmayın gerçekten mucizevi bir şey yapıyoruz normal ya da sezaryen önemli değil sizin sağlığınız için hangisi olmalıysa onu yapmak lazım
kültür istemiş , benden de istemişlerdi, onda üreme var mı diye bakıyorlar eğer idrarda enfeksiyon çıkarsaİdrar istedi doktor. Vermeye gidince iki kutu verdiler birine idrarı diğerine de idrarın son bir kaç damlasını istedi. İlk kez istedi ben de anlamadım
maşallah çok güzel çıkmış :)Açlık tokluk kan testinde bu sonuçlar normal di mi rahatlayabilirim
İlk kez isteyince bi sorayım dedim buraya da, teşekkür ederimkültür istemiş , benden de istemişlerdi, onda üreme var mı diye bakıyorlar eğer idrarda enfeksiyon çıkarsa
İyi bari çok şükür, şeker yüklemesinden yırttım desenemaşallah çok güzel çıkmış :)
Birşeye bakcak demekki kuzumİdrar istedi doktor. Vermeye gidince iki kutu verdiler birine idrarı diğerine de idrarın son bir kaç damlasını istedi. İlk kez istedi ben de anlamadım
Evett haftasına göre önde, pazartesi 1596ydıEvett canım 30 dan sonra artık 3 trimestere geldin uyku isteğin artcak yorulcaksın hep bide bebiş cok kiloluysa yandukbol bol dinlenmene bak sonrası zaten evinde neşe dolu hayat olcak toton yer görmeyecek
Nasıl olayimm yorgunum kuzum herzamanki gibi evde durdukça iş bitmiyor kızım ağlaklı atak geçiriyorr atak dönemleri oluyor
İdrarda enfeksiyon çıkınca kültür istiyorlar. Ben de verdim geçen hafta kültürde üreme çıkmadı. Hafif bir enfeksiyon için de antibiyotik vermedi sonra doktorİdrar istedi doktor. Vermeye gidince iki kutu verdiler birine idrarı diğerine de idrarın son bir kaç damlasını istedi. İlk kez istedi ben de anlamadım
ENdişelenme kuzum yaşadıkca anlıcaksın bide tam akıllılar tam 3 kagıtçılarrrEvett haftasına göre önde, pazartesi 1596ydı. Artık vurunca vücudum o yöne sarsılıyor .
Ayy 2 yaş atağı mı? Hiç bilmiyorum ama şimdiden yenidoğan yerine o yaş ataklarını okuyorum. Çok endişelendiriyor beni
İkizler bi de senin kız, benimki de öyle olacakk. Zeki olurlar geneldeENdişelenme kuzum yaşadıkca anlıcaksın bide tam akıllılar tam 3 kagıtçılarrr
Maşaallahh kızzz kaçhaftalıktın peki o kilo duyduğun
benimde üreme çıkmayınca antibiyotiğe gerek yok dediler bol su içiyorum :) inşallah seninde öyle temiz çıkar . o kültürün çıkması bir kaç günü buluyorİdrar istedi doktor. Vermeye gidince iki kutu verdiler birine idrarı diğerine de idrarın son bir kaç damlasını istedi. İlk kez istedi ben de anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?