- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #14.641
Ayyy evet ya bende takip ediyorum bayılıyorum o kıza çok tatlı şimdi kan takviyesi oluyo kanı çok düşüktü herşerde var bi hayırBiraz kafanızı dağıtayım güven Elvan vardı ikizlere hamile 33+5 doğurmuş storilerini izliyordum binada suyu gelmiş bebişler iyimişsıra bize geliyor güzel anneler
Belli olmuyo kuzum benim 33 ten sonra başlamıştıAnnişler ne zaman nst ye almaya başlayacak doktorum belli bi haftası var mıı
Evet bozyakada egepolda doğurmuş galiba bende farkettim sağlıklı dedi ama iyilerdir inşallah ikiz olunca biraz erken geliyor galiba kıyamam hikaye atmış bide oynuyorlar böyle ben çıkcam sen çıkcan bunlar neyin kavgasını yapıyor falan diye içine doğdu herhaldeBana çok yakın oturuyor onlar, İzmir'e taşındılar ya. Bende sabah gördüm doğum yapmış. Aramız 12 gün falandı onla. İnşallah sağlıkla çıkarlar hastaneden
Öyle ikizler durmamış 33+5 olunca biraz tutuştum tabiAyyy evet ya bende takip ediyorum bayılıyorum o kıza çok tatlı şimdi kan takviyesi oluyo kanı çok düşüktü herşerde var bi hayır
Kız benim 3 tane balkonum var kocaman istediğin yere getir serKoltuk üstlerine çamasır asmalara devammkeee ozamannn
27 sinde kontrol var da 33 haftalık olacağım ilk defa nst ye gireceğim diye heyecanlandım alır umarımBelli olmuyo kuzum benim 33 ten sonra başlamıştı
Alır alırrr kasılmaların falan varsa erken alır27 sinde kontrol var da 33 haftalık olacağım ilk defa nst ye gireceğim diye heyecanlandım alır umarım
Ooo maşaallahh kızz bide 3 tanee annnooovvvvvvKız benim 3 tane balkonum var kocaman istediğin yere getir ser
öncelikle sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah canım. Aldım bende sabah dayanamayıp teşekkür ederim yanıtın içinBenim ilk gebeliğim nasipse, deneyimim yok ama çevremdeki çocuğu olan arkadaşlarım mutlaka almalısın dedi canım
Sorma valla temizlik beni mahfediyorOoo maşaallahh kızz bide 3 tanee annnooovvvvvvdonlarımı seremem ama bahhh
Jou kasılma nasıl oluyorAlır alırrr kasılmaların falan varsa erken alır
Geçmiş olsun canım herkeseAayy biz Kayseri acemim iyi salladı kalbim hala pıt pıt atıyor Rabbim daha beterinden korusun
Kullandığın magnezyum yetersiz kalıyor sanırım. Benim de öyleydi, muz yiyince, maden suyu içince olmuyor , magnezyum içeren şeyler ye iç.Kızlarr
Kaç gündür geceleri bacağıma kramp giriyor beni uykudan uyandırıyor ve kramp giren yerlerim acıyor sizde durumlar nedir.
Iki gece ben de oyle bir sey yasadim. Sonra doktorum magnezyum verdi. Inanilmaz iyi geldi. Bir daha hic olmadi.Kızlarr
Kaç gündür geceleri bacağıma kramp giriyor beni uykudan uyandırıyor ve kramp giren yerlerim acıyor sizde durumlar nedir.
Sağol seyyahcim Rabbim beterinden korusunGeçmiş olsun canım herkese
Bana da bir iki kere oldu maden suyu icmemistim o ara sonra maden suyuna devam ettim geçti şükür magnezyum almıyorum ben ekstraKızlarr
Geçmiş olsun canim rabbim beterinden korusin dikkat edinAayy biz Kayseri acemim iyi salladı kalbim hala pıt pıt atıyor Rabbim daha beterinden korusun
Sen ne taraftasin izmirde spagettii. Bizim seninle haftalarda ayniydi yanlis hatirlamiyorsamBana çok yakın oturuyor onlar, İzmir'e taşındılar ya. Bende sabah gördüm doğum yapmış. Aramız 12 gün falandı onla. İnşallah sağlıkla çıkarlar hastaneden
Evet bozyakada egepolda doğurmuş galiba bende farkettim sağlıklı dedi ama iyilerdir inşallah ikiz olunca biraz erken geliyor galiba kıyamam hikaye atmış bide oynuyorlar böyle ben çıkcam sen çıkcan bunlar neyin kavgasını yapıyor falan diye içine doğdu herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?