2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ve bunu sonradan senin alıngan bi insan olduğuna inandırmaya çalışmaları. Alıngan değilim ki sadece insanlara verdiğim değeri ben de görmek istiyorum, amannn neyse keyfimizi bozmayalım, işte benim mesafe koyma durumum yok ben direkt siliyorum ortam yok sonrada ne kaybettim hiçbir şey diyip yoluma devam ediyorum, neyse kendimizi üzmeyelim biz boşverelim

Kullandığın magnezyum yetersiz kalıyor sanırım. Benim de öyleydi, muz yiyince, maden suyu içince olmuyor , magnezyum içeren şeyler ye iç.
Ayriyeten magnezyum kullanıyorum
Iki gece ben de oyle bir sey yasadim. Sonra doktorum magnezyum verdi. Inanilmaz iyi geldi. Bir daha hic olmadi.
Bana da bir iki kere oldu maden suyu icmemistim o ara sonra maden suyuna devam ettim geçti şükür magnezyum almıyorum ben ekstra
Kızlar magnezyum alıyorum ben ama demekki dediğini gibi yetmiyor biraz daha dikkat etmem gerekiyor magnezyumlu şeylere

Günaydın Yasemincim
Magnezyum değerlerim iyi çıktı benim ama takviyede kullanmaya başladım aslında neden böyle oluyor anlamadım belkide hamileliğin şeylerinden işte
günaydın güzelim , maden suyu öneririm o zaman günde bir tane mutlaka :)

Seni o kadar iyi anliyorum ki bu surecte beni arayip soran, merak eden tek ama tek kisi annem oldu. En yakin arkadasim, kardesim dedigim 20 yillik arkadasim bile ipleri kopardi. Asla eskisi gibi degiliz boyle zamanlarda hayatimizdaki insanlari taniyoruz demek ki neyse saglik olsun, bebisler bize yeter

Senle bu kadar aynı olmamız beni korkutuyor moni

Neden ama yani ben anlam veremiyorum tamam herkesin kendi hayat telaşı var ama benim en yakın arkadaşım hamile olacak, ben arayıp sormayacağım mesela bir tanesi tutturdu hediye alacağım o benim ilk yeğenim diye, en sonunda tamam dedim belki iki ay geçti üstünden bayramda bile yazmadı biraz manevi destek fazla fazla yeterdi neyse ki siz vardınız bütün bu yolculukta kendimi yalnız hissetmedim bebişler de geliyor zaten her şeyi unutup bulutların üstünde yaşayacağımız günlere çokk az kaldı

Böyle olmamıza üzüldüm ama yalnız olmadığıma sevindim kendimi mutfağa temizliğe vuruyorum böyle zamanlarda biraz iyi geliyor
Yok yok yalniz değilsin emin ol Valla bu ben hatta diyorum ki bazen neyse en azından işimi bitirdim bende normalde yapılması gereken ama yapmadığım işlerimi o sinirle yapıyorum iyi oluyor bana da

Kızlar magnezyum alıyorum ben ama demekki dediğini gibi yetmiyor biraz daha dikkat etmem gerekiyor magnezyumlu şeylere
Ben yoğurt süt ve maden suyu a düzenli devam ediyorum canısı her gün 3 öğün de mutlaka birini bulunduruyorum takviye in yaninda ona dikkat et bide krampları önlemek için ayak bilek hareketleri var çok kısa ve cidden iyi geliyor günlük onları yap çokta kolay inşallah şifa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…