- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #14.681
Ve bunu sonradan senin alıngan bi insan olduğuna inandırmaya çalışmaları. Alıngan değilim ki sadece insanlara verdiğim değeri ben de görmek istiyorum, amannn neyse keyfimizi bozmayalım, işte benim mesafe koyma durumum yok ben direkt siliyorum ortam yokBir de çok yakın olmasa da normalde hal hatır soranların hamilelikte yok olmasıdüğünüme gelmeyenlerde ilk aydınlanmayı yaşamıştım bu iki oldu ay çok güzel söyledin bak minik kuşlarımız bize yeter
He ya bende öyle diye bekliyorum işte canımgeç olsun güç olmasın mevsimim :)
Ya bende bebiş sertleşiyor ya o normal sanırım ama çok mu oluyor bazen ya da çokluk azlık neye göre ölculuyor onu da bilemedimSertlik gibi birşey oluyo ama bazende bebegin kasilmasinada oluyo karışık bunu bende adapte olamıyorum
Aayy moni bu hafta bir kaç gün bende öyleydim hiç sevmedim ben bu halimi ya kendime tahammül edemedimAynen ben de öyle ağlıyorum, normalde bu kadar ağlamazdım, bakalım artık gidişat ne olacak
Böyle olmamıza üzüldüm ama yalnız olmadığıma sevindimAayy moni bu hafta bir kaç gün bende öyleydim hiç sevmedim ben bu halimi ya kendime tahammül edemedim
Günaydın YasemincimMagnezyum eksikliğinden oluyor Elif
Kullandığın magnezyum yetersiz kalıyor sanırım. Benim de öyleydi, muz yiyince, maden suyu içince olmuyor , magnezyum içeren şeyler ye iç.
Ayriyeten magnezyum kullanıyorum
Iki gece ben de oyle bir sey yasadim. Sonra doktorum magnezyum verdi. Inanilmaz iyi geldi. Bir daha hic olmadi.
Kızlar magnezyum alıyorum ben ama demekki dediğini gibi yetmiyor biraz daha dikkat etmem gerekiyor magnezyumlu şeylereBana da bir iki kere oldu maden suyu icmemistim o ara sonra maden suyuna devam ettim geçti şükür magnezyum almıyorum ben ekstra
çok normall benim de oluyor doktoruma sormuştum e büyüyor geriniyor tabi demişti :)Ya bende bebiş sertleşiyor ya o normal sanırım ama çok mu oluyor bazen ya da çokluk azlık neye göre ölculuyor onu da bilemedim
günaydın güzelim , maden suyu öneririm o zaman günde bir tane mutlaka :)Günaydın Yasemincim
Magnezyum değerlerim iyi çıktı benim ama takviyede kullanmaya başladım aslında neden böyle oluyor anlamadım belkide hamileliğin şeylerinden işte
Seni o kadar iyi anliyorum kiVe bunu sonradan senin alıngan bi insan olduğuna inandırmaya çalışmaları. Alıngan değilim ki sadece insanlara verdiğim değeri ben de görmek istiyorum, amannn neyse keyfimizi bozmayalım, işte benim mesafe koyma durumum yok ben direkt siliyorum ortam yoksonrada ne kaybettim hiçbir şey diyip yoluma devam ediyorum, neyse kendimizi üzmeyelim biz boşverelim
Senle bu kadar aynı olmamız beni korkutuyor moniVe bunu sonradan senin alıngan bi insan olduğuna inandırmaya çalışmaları. Alıngan değilim ki sadece insanlara verdiğim değeri ben de görmek istiyorum, amannn neyse keyfimizi bozmayalım, işte benim mesafe koyma durumum yok ben direkt siliyorum ortam yoksonrada ne kaybettim hiçbir şey diyip yoluma devam ediyorum, neyse kendimizi üzmeyelim biz boşverelim
Evett bende anlamıyorum hiçYa bende bebiş sertleşiyor ya o normal sanırım ama çok mu oluyor bazen ya da çokluk azlık neye göre ölculuyor onu da bilemedim
Neden ama yani ben anlam veremiyorum tamam herkesin kendi hayat telaşı var ama benim en yakın arkadaşım hamile olacak, ben arayıp sormayacağımSeni o kadar iyi anliyorum kibu surecte beni arayip soran, merak eden tek ama tek kisi annem oldu. En yakin arkadasim, kardesim dedigim 20 yillik arkadasim bile ipleri kopardi. Asla eskisi gibi degiliz boyle zamanlarda hayatimizdaki insanlari taniyoruz demek ki neyse saglik olsun, bebisler bize yeter
Şu açıdaan okadar sinir oluyorumki anlatamamm soğutuyo beni kendindenmesela bir tanesi tutturdu hediye alacağım o benim ilk yeğenim diye, en sonunda tamam dedim belki iki ay geçti üstünden bayramda bile yazmadı
KiimŞu açıdaan okadar sinir oluyorumki anlatamamm soğutuyo beni kendinden
Bi arkadaşım oda aynı dediğin gibi
Yok yok yalniz değilsin emin olBöyle olmamıza üzüldüm ama yalnız olmadığıma sevindimkendimi mutfağa temizliğe vuruyorum böyle zamanlarda biraz iyi geliyor
Ben yoğurt süt ve maden suyu a düzenli devam ediyorum canısı her gün 3 öğün de mutlaka birini bulunduruyorum takviye in yaninda ona dikkat et bide krampları önlemek için ayak bilek hareketleri var çok kısa ve cidden iyi geliyor günlük onları yap çokta kolay inşallah şifa olsunKızlar magnezyum alıyorum ben ama demekki dediğini gibi yetmiyor biraz daha dikkat etmem gerekiyor magnezyumlu şeylere
Aynen yasemincim normal diye okudum bende hep hatta olmazsa olmazlariymis gebeligin ama bazen çok mu oluyor diye aklıma takiliyorçok normall benim de oluyor doktoruma sormuştum e büyüyor geriniyor tabi demişti :)
Bunu not alayım da unutmayıp sorayım Dr a en iyisi bilgilenmekEvett bende anlamıyorum hiç
Benimkide öyle yapıyo geriliyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?