- 25 Ağustos 2019
- 62.453
- 119.878
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #16.541
Normal canım benim de oluyoKizlar birkac gundur cok net bikini bolgemde agri var. Hani boyle hamlarsiniz da o kas harekete gectiginde acir yaanlatabildim mi bilmiyorum sagdan sola soldan saga donerken ya da yattigim yerden kalkarken giriyor agri bunun gibi bir sey yasayan var mi??
Bebis o yolda ilerliyo mu acaba kafasini mi soktu naptiBen yaşıyorum canım kemiği ağrıyor resmen
Ben düşünüyorum canım. Firmayı seçtim sayılır bu hafta görüşeceğim. Çok maliyetli ama bir yerlerden kısıp halledeyim dedimKordon kanı saklatmayla alakalı düşünceniz nedir kızlar?
Bilmem Perşembe günü kontrolüm var bakalım inşallah herşey yolundadırBebis o yolda ilerliyo mu acaba kafasini mi soktu napti
Eh işte gün sayıyorum ne yapayım Elif… 20 güne kadar eğer durumu kötüleşmezse böyle devam ederse taburcu olacak kızım inşallah… konuya bakıyorum arada güçlü olun son demler yaklaştı dayanınbessste
Besteee nasılsın canım ne yapıyorsun kızın nasıl. Bayadır görmüyorum seni burda merak ettim.
İnsallah canimBilmem Perşembe günü kontrolüm var bakalım inşallah herşey yolundadır
Allahın izniyle 20 günde güzel geçecek.Eh işte gün sayıyorum ne yapayım Elif… 20 güne kadar eğer durumu kötüleşmezse böyle devam ederse taburcu olacak kızım inşallah… konuya bakıyorum arada güçlü olun son demler yaklaştı dayanın
Sadece cuma günleri görüyorum arada doktoru hadi gel gör diyor bazen tabi amaAllahın izniyle 20 günde güzel geçecek.Kızını görebiliyorsunuz dimi. Onu görmek bile seni rahatlatır.
Maşallah çok güzel kilo almış besteSadece cuma günleri görüyorum arada doktoru hadi gel gör diyor bazen tabi amaçok yol aldık 1700 gramdı cuma günü daha da iyi olacak inşallah
Senin mesajlarını takip ediyorum en ileride sen ve acemi vardı değil mi ? Sağlıkla gelsin bebişler kucağınıza dualarım hep sizleMaşallah çok güzel kilo almış bestesağ salim kavuşun inşallah
Şimdilik öyle görünüyorSenin mesajlarını takip ediyorum en ileride sen ve acemi vardı değil mi ? Sağlıkla gelsin bebişler kucağınıza dualarım hep sizle
Bu konuyu ilk açtığım zamanlarda da böyle bir mesajlaşma yapmıştık onu hatırladım şu an2023 haziran annesiyim bende zaman çabuk geçiyor benimki yaşına girecek sizde sağlıkla kolaylıkla kavuşun bebeklerinize inşallah
İnsan yaşarken günler geçmiyor gibi geliyor zorlukların içinde tempodan dolayı ama böyle görüncede duygulanıyorBu konuyu ilk açtığım zamanlarda da böyle bir mesajlaşma yapmıştık onu hatırladım şu ançok tatlısınız çok teşekkür ederiz yavrunuza uzun sağlıklı ömürler nasip olsun
Merhaba kusura bakma yeni yanıtlayabiliyorum :) Boyu 45cm kilosu da 2097 gr görünüyor. 32+5 çıkmış ölçümleriRica etsem bnimkinide soylermisin Dr kaç kilo dediğini bile hatırlamıyorum dün öle sanci çıkınca nst de korkudan unutmm şimdiye kadar doktor hiç boyunu söylemedi
Benimde göğüslerimin arasında çıktı demek hormonlardan çok ilginçKızlar benim boynumda ve göbeğimde minik minik et benleri çıktıhamilelikte oluyormuş sonra dökülüyormuş bunlar. Var mı yaşaayan ?
Evet mide yanması bide gaz çok oluyor bende wasntSanırım 36. haftada mide yanması için ilaç da etki etmemeyr başladı. Mide yanmasından uyuyamıyorumm resmenn
Gerçekten de öyleİnsan yaşarken günler geçmiyor gibi geliyor zorlukların içinde tempodan dolayı ama böyle görüncede duygulanıyoraz kalmıl hepinizin allah yardımcınız olsun ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?