- 25 Ağustos 2019
- 62.481
- 119.971
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #18.741
Biraz savaş çiktı o ayrıHahahaha senin de hoşuna gitti mi yoksa savaş mı çıktı evde
Uyurken yastık koy kuzum o banada oluyo yanlis yatişlarimızdanda kaynaklı oluyorrr ben yürüyünce topal gibi yürüyorum sağ belim baskı yapıyo kemiklerimeKasıklarım da ağrıyor sürekli regl olacak gibi
Ama çatı ağrım var. Vajinamın oradaki kemiklerim çok ağrıyor
Bende 2 ci bebe ilkiinde sezaryenliyim aynı durum yaşıyoruz doktorum normal dedi bana dün gel yoldaşımm aynı durumdayızKızlar bu ikinci doğumum ilki sezaryendi.35 haftalık hamileyim yürürken çok ağrı çekiyorum.gecen hafta bı gün öyle oldu iyileşti.dun yine ağrı girdi o kadar zorki yürümek sanki ameliyatlı gibiyim.normal mi bu ağrılar ilkinde yoktu böyle agrim
Ay evet aynen iç dikislerim patlamış gibi.topal gibiyim ayakta durunca sıkıntı yok ama yürümek o kadar zorki.Bende 2 ci bebe ilkiinde sezaryenliyim aynı durum yaşıyoruz doktorum normal dedi bana dün gel yoldaşımm aynı durumdayıztopal gibi yürüyorum iç dikişlerim ağrıyo bende 35 haftalığı.
Koyuyorum canımUyurken yastık koy kuzum o banada oluyo yanlis yatişlarimızdanda kaynaklı oluyorrr ben yürüyünce topal gibi yürüyorum sağ belim baskı yapıyo kemiklerime
Valla biraz rahatsz oluyorum geceleri çıkartıyorum ama gündüzleri hep göğsümde. Gerçekten onun içi yumuşacık oluyor çıkarttığımda iz oluşuyor belli oluyor kuru yumuşak olan yerleraYyy ben hala almadımm yaa hepmi duruyo göğsünde
Sonra kullandım ama keşke önceden kullansaydım joum. İmkanın varsa al doğuma yakın kullanmaya başlaAyyy bende gidip alayim ozaman doğumdan sonramı kullandın onceden başladınmı
O masallah az kalmis normal dogummu olacak sezeryanmi bellimi amin canim ya cumlemiz sag salim kucagimiza alalım inşallah37. haftadayım canım sağ ol sağ salim kucağımıza alalım hepimiz inşallah
Oy güzel kalpli acemimMesirrr önce güldürdün sonra ağlattınmaşallah size, çok güzel bir kavuşma hikayesi inşallah bütün aksilikleri, hastalıkları bir an önce atlatın, yapacağınız tek şey en güzel anıları biriktirmek olsun canım Yasemin’im, güzel Sena kuşum
Cokta pahalıymış yaa e bebekteSonra kullandım ama keşke önceden kullanmasaydım joum. İmkanın varsa al doğuma yakın kullanmaya başla
Yok uygulamadım çünkü ilk zamanlar sürecek kadar süt olmadı benim canımmesirmacunu bize gebelik okulunda bebek etmeden önce sütünüzü göğsünüze sürün, emmeyi bırakınca da sürün, kurumaya bırakın diye bilgi verdiler. Bunu uyguladın mı hiç?
Benimki 3ay önce kestik memeyi kızımdan bakalım aynı acıma olcakmıValla biraz rahatsz oluyorum geceleri çıkartıyorum ama gündüzleri hep göğsümde. Gerçekten onun içi yumuşacık oluyor çıkarttığımda iz oluşuyor belli oluyor kuru yumuşak olan yerler
Canım HavvaDogumum 3 haziranda.
Yasemin aglayarak okudum yazdiklarini
Sağlıcakla büyüt inşallah canım benim
Evett kuzumm hiç boa moralini gerektiğinden fazla dinlenmene bakKoyuyorum canımolsun az kaldı bebişlerimiz için değer
Ben indirimde almıştım 400 filandı yanlış hatırlamıyorsamCokta pahalıymış yaa e bebekte
Aynı aynı çok duramiyorum dikişlerim ağrıyo oturunca geçiyo bebekten kaynaklı baski yapinca acayip değişik yürüyorum halime gülüyorum resmenAy evet aynen iç dikislerim patlamış gibi.topal gibiyim ayakta durunca sıkıntı yok ama yürümek o kadar zorki.
Çok iyi etmişsinBen indirimde almıştım 400 filandı yanlış hatırlamıyorsam
İste ben 36 ya gircem pazartesi kontrolüm var sorarım o zaman sağol canımBende devlete gidiyorum canım ama sen gene bi sor doktoruna 35 girdik bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?