- 25 Haziran 2016
- 7.534
- 13.394
- 248
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #18.761
Doktor bişey onermedi mi bı çare arıyorumAynı aynı çok duramiyorum dikişlerim ağrıyo oturunca geçiyo bebekten kaynaklı baski yapinca acayip değişik yürüyorum halime gülüyorum resmen
Nerdeeeeeeee keşke önerilcek birşey olsa nedesemDoktor bişey onermedi mi bı çare arıyorum
Doktor iyisini bilir tabiiki ama genelde kahve daha saglıklı diye biliyorumBanada doktorum nescafe önerdi. İlk doğumumda da 4 5 bardak içtim çarpıntı vs hiç bişe yaşamadım
Benim kızımın 17ydi ama yatıs vermemisti süt yermiyor galiba mama verin değerlerine bakalım demisti bir gün sonra tahlil verdik düsmüstü16 ile yatış yaptık canım şuan 10 değeri
Benim kızım hem kilo verdi hem sarılığı arttı ondan yatış oldu canım. Rabbim korusun cümlesiniBenim kızımın 17ydi ama yatıs vermemisti süt yermiyor galiba mama verin değerlerine bakalım demisti bir gün sonra tahlil verdik düsmüstü
Prego solo sizin öneriniz üzere minimoda mağazasından görerek aldım hafif ve tek elle kolay katlanabiliyor üstelik ayak örtüsü de için de hediye verdiler teşekkür ederim öneririniz içinPregonun solo diye bir modeli var o baya hafif bi de aria 7 kg civarı bu modelleri. Prego mios 11 kg yoksa onu alırdım
Ben de bugün mama verdim 25 ml. İnanılmaz rahatladı çocuk foto çekimi vardı sakince durduBen doktor tavsiyesi ile emzirme sonrası 30 cc mama verdim hastanede kaldığımızda. Şuan anne sütü ile besliyorum sadece. Bir sorun yaşamadık canım. İyi gelecekse mama da verilir benceunutuyorlar hemen zaten
Acemimm öyle oldu valla. Tahminimden bile güzel bir kız oldu. Çok teşekkür ederim senin de yaşamana çok çok az kaldıCanımmm hepsi geçti gitti bak Alin kuşum kucağında, anneciğinin kollarındaanlık düşsem de burada sizin iyi haberlerinizi almak emin ol günümü güzelleştiriyor, her şeyi unutturuyor bugün nasılsınızz ne zaman eve geçiyorsunuzz
Geçtik canımm yeni geldik. Ağrılarım meme ucumda var. Emzirirken ve memeden çekerken yanlış hareketler yaptım sanırım; kapağa ve kreme rağmen sağlam yara oldu. Emzirirken jiletle kesiliyormuş gibi ağrı oluyor
Canım beniim geçmiş olsun okuyamadım buradaki mesajları detaylı, nasıl iyi mi şuan minik kuşBenim kızım hem kilo verdi hem sarılığı arttı ondan yatış oldu canım. Rabbim korusun cümlesini
Kızla birde ayvanın içindeki çivitini deneyin bende baya işe yaramıştı. Bş ferahlık beriyor insana o. Çekirdekleri sabhtan az suya koyun akşama kadar o zaten jel hbi oluyor. Hemen emiyor onu göüsBen de bugün mama verdim 25 ml. İnanılmaz rahatladı çocuk foto çekimi vardı sakince durdu.
Acemimm öyle oldu valla. Tahminimden bile güzel bir kız oldu. Çok teşekkür ederim senin de yaşamana çok çok az kaldı. Bi saat falan oldu yeni eve geldik. Göğüslerim gümüş kapak ve kreme rağmen yara oldu ve sezaryen kesiği ağrısının önünde ağrısı şu an. Mecbur mama verdim ama şimdilik sanki daha iyi oldu
Geçtik canımm yeni geldik. Ağrılarım meme ucumda var. Emzirirken ve memeden çekerken yanlış hareketler yaptım sanırım; kapağa ve kreme rağmen sağlam yara oldu. Emzirirken jiletle kesiliyormuş gibi ağrı oluyor. Sezaryen kesiği onun yanında hiç bişimişş sen nasılsınn nasıl geçiyor son günlerr
Ben ağrım olmasa temizlik yapmak istiyorum yaBurda birisi doğuma 2 hafta kala insana bi enerji geliyor demişti kızlar benim şu sıra her şeyi yapasım halledesim geliyoraklıma da bu geliyor ama daha 35 haftadayım
Ben dün evi sildim süpürdüm heryeri halı bile sildim ama cıkss gelen giden yokBen ağrım olmasa temizlik yapmak istiyorum ya
Ağrılara rağmentemizlik işi bitti bende bittim tabi ablalarim ve görümcem Sağolsun boya da yaptık evi o miss artık doğuma hazırız tabi zamanında olsunBen ağrım olmasa temizlik yapmak istiyorum ya
Ev bile boyandı daha ne olsunAğrılara rağmentemizlik işi bitti bende bittim tabi ablalarim ve görümcem Sağolsun boya da yaptık evi o miss artık doğuma hazırız tabi zamanında olsun
Benim azıcık hafifledi yapasım var ama yine çok ağrırsa diye korkuyorum annem gelecek onunla yaparız artıkBen ağrım olmasa temizlik yapmak istiyorum ya
Hahahaha benim arkadaşımda sen gibi etti defalarca yürüyüş yaptı gelmiyo diyo açılmamda olmadı diyo ensonda sezaryene girdim diyo hahahaha işimiz zor vallahii ben zorlanmak istemiyorum açikcası havada sıcak akşam olunca yapıyorum artık işBen dün evi sildim süpürdüm heryeri halı bile sildim ama cıkss gelen giden yokpaşamızın keyfi yerindeee
Evettt engüzeli 2 kişilik nezaman gelcekBenim azıcık hafifledi yapasım var ama yine çok ağrırsa diye korkuyorum annem gelecek onunla yaparız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?