2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ay hiç deme çevre ve lohusa oyle yap böyle etme bilmem ne yok bebek doğunca hep ağlayacak geceleri falann onlar bana deyince iyi ama ben birsey deyince kırıcı olan ben benim kız değil çevrem yordu ve sıktı vallahiii herşey kendim araştırdım yaptım sonra jouu aferimm iyi bakıyorsun daha fazlasını yapardımda siz sustunuzmu

Ya biliyomusun bende aymı durumdayım bu doğumumda. Sadece eşimle gitmek iatouorım ama benım bebeiş küçğk doğacak galıba ele avuca zor gelir. Eşim asla bakamaz sezeryan olacağım için malum bende 5-6 saat kalkamayacağım. Annemi alacağım galıba peşime yine

İlk bebeğinizde hiç tecrübe olmamasına rağmen annelik içgüdüsü ile bir şekilde başa çıkabiliniyor diye söyleniyor bana hep, moral için mi söyleniyor bilmiyorum sizce böyle mi peki
Valla öyle canım. Benim ilk bebegimde annem bir hafta kaldı sen git dedim zaten bayrama denk geliyordu. Sanki yıllardır anneymisim gibi hicbir sey aksamadı. Rabbimin eksik isi yok

Peki mamayi siringayla mi verdinis acaba neyle verdiniz? Meme reddi olmamasi jcin siringa oneriyordu bi hemsire

Reactions: Jou
Sustum ve ağladım.bu seferde ayy ne var ağlanacak herşeyi abartma diye üstüme geliyorlardi.sanki iyi bişey olmuş gibi hala anlatıyorlar sen çocuk yüzünden ağladın diye.ben bebeğin gelmesinden çok çevreden dolayı stresliyim

Aaaa ciddi misin gümüş kapağa rağmen mi oyle oldu niye aceba ki inşallah biran önce toparlar ya çok acıyor diyorlar aayy heyecanlı bekleyiş devam bol hareket yürüyüş tempoluyum baya bu hafta karnım daha da çok ağırlaştı sanki yürüyüs yaparken farkediyorum şuan plates topumun üzerinden yazıyorum mesela

Kıyamam ya mornancim bunu yapma kendine lütfen başkasına bakma eşin de dahil sıkma canını sana iyi gelecek birşeyler yap bebeğini ve kendini strese sokma nefeslerini kontrol et ara ara egzersiz yap çok iyi geliyor kendini dinle bebeğine odaklan herşey güzel olsun

Yaa çok duygusal İnşallah sağlıcakla alırsın kucağına o ilk emzirmenin tadıda ayrı bi güzel herşeyi doya doya yaşa canım benim

Ay hadi sağsağlim kavuşursnz insallahhh

Ay ne heyecanlı, sağlıcakla kucağına al inşallah

Kızlar yataga yattım ve 10 15 dakikadır karnım ağrıyo sanki adet ağrısı gibide anlamadm hareket ederkende ağrıyo midemde bulanıyo şuan sancımmı var acaba bilemedim bi tuaf hissediyorum kendimi varmı böyle bir ağrı yaşayan

Reactions: Jou
kızlar tam 40+0 a sezeryan günü aldım bebiş erkek sizce bekler mi bu pazartesi 35+0 dı gittiğimde kilosu 2800 dü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…