2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
IMG_20231201_111204.webp
IMG_20231201_111139.webp

Cinsiyet tahmini yapan arkadaşlar varsa yorumlayabilirmisiniz
bacak arasından tahmin etmek için çok erken çünkü iki cinsiyette de aynı göründüğü bi haftada şuan. Kafatası teorisine göre bir bak istersen, ben sadece bakıyorum tahmin edemiyorum 🙈😂😂. Sağlıkla gelsinnn 😍

Eklentiler

• IMG_5689.webp
    IMG_5689.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 101
İyiyim şu anda gitmedim kontrole randevu bulmak zor burada ayın 11 ine alabildim etrafımda bir çok insan var öyle olan kırmızı olmadığı sürece normal demişti doktorum alttan muayene etmek istedi izin vermedim öyle düşük tehlikesi olur diye iki ablamda öyle düşük yaptı kırmızı olmadığı için sorun etmedim bide takip ettim de her adet olacağım günlerde sancı oluyor ve hafif leke oluyor bir daha ki ayda öyle olursa ondandır şimdilik iyiyim çok şükür 🤲
Evet kanama yada lekelenme kırmızıya dönmediği sürece bende sıkıntı yok diye biliyorum. Ama alttan muayene de düşüğe sebep olmuyor diye biliyorum.

Kizlar bugun eczaneye gittim basım çok agridigi için parol alacaktım.eczaci onun yerine panadol extra verelim etkisi çok az gebeler için dedi.bende bı tane kullandım.vicdan azabı çekiyorum ya bebeğime bişey olsa.basim çok agrimasa asla kullanmazdim.

bacak arasından tahmin etmek için çok erken çünkü iki cinsiyette de aynı göründüğü bi haftada şuan. Kafatası teorisine göre bir bak istersen, ben sadece bakıyorum tahmin edemiyorum 🙈😂😂. Sağlıkla gelsinnn 😍
😂Ayy canım teşekkür ederim yine de bende anlamıyorum ki kafatası şekli kıza daha çok benziyor gibi ama bilemedim🥰

Herkese merhabalar arkadaşlar😊 bende yavastan gruba katilayim 10haftalik hamileyim daha önce iki kimyasal iki dusugum var o yüzden gruba hemen girmek istemedim daha önce Mayıs ve kasim anneleri grubundaydim rabbim nasip etmedi herşey de vardir bir hayır çok şükür şimdi tekrardan nasip oldu ve herşey yolunda şimdilik umarım gruptaki bütün anneler sag salim bebeklerimize kavuşuruz🤲son adet tarihim 22eylul yaş 30 2.gebelik mesirmacunu mesirmacunu lisyeye eklermisin canim
hoşgeldiiin sağlıkla al kucağına inşallahhh :)

Kizlar bugun eczaneye gittim basım çok agridigi için parol alacaktım.eczaci onun yerine panadol extra verelim etkisi çok az gebeler için dedi.bende bı tane kullandım.vicdan azabı çekiyorum ya bebeğime bişey olsa.basim çok agrimasa asla kullanmazdim.
Bende de maalesef bas ve boyun agrilari cok kötü. Tiger balm diye bi krem var onu sürüyorum surekli

Back
X