- 8 Nisan 2022
- 306
- 333
- 23
- 33
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #4.441
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bacak arasından tahmin etmek için çok erken çünkü iki cinsiyette de aynı göründüğü bi haftada şuan. Kafatası teorisine göre bir bak istersen, ben sadece bakıyorum tahmin edemiyorumCinsiyet tahmini yapan arkadaşlar varsa yorumlayabilirmisiniz
Evet kanama yada lekelenme kırmızıya dönmediği sürece bende sıkıntı yok diye biliyorum. Ama alttan muayene de düşüğe sebep olmuyor diye biliyorum.İyiyim şu anda gitmedim kontrole randevu bulmak zor burada ayın 11 ine alabildim etrafımda bir çok insan var öyle olan kırmızı olmadığı sürece normal demişti doktorum alttan muayene etmek istedi izin vermedim öyle düşük tehlikesi olur diye iki ablamda öyle düşük yaptı kırmızı olmadığı için sorun etmedim bide takip ettim de her adet olacağım günlerde sancı oluyor ve hafif leke oluyor bir daha ki ayda öyle olursa ondandır şimdilik iyiyim çok şükür![]()
bacak arasından tahmin etmek için çok erken çünkü iki cinsiyette de aynı göründüğü bi haftada şuan. Kafatası teorisine göre bir bak istersen, ben sadece bakıyorum tahmin edemiyorum. Sağlıkla gelsinnn
![]()
Allahhh beee :) ayyyy ne güzel her yer kız :))) ekledim canım benim hayırlı olsun sağlıkla inşallahhhGünaydınn güzel annebenim kızımı da listeye ekleyebilirsin teyzesi
sonucum geldi sağlıklı bir kız bebiş
![]()
hoşgeldiiin sağlıkla al kucağına inşallahhh :)Herkese merhabalar arkadaşlarbende yavastan gruba katilayim 10haftalik hamileyim daha önce iki kimyasal iki dusugum var o yüzden gruba hemen girmek istemedim daha önce Mayıs ve kasim anneleri grubundaydim rabbim nasip etmedi herşey de vardir bir hayır çok şükür şimdi tekrardan nasip oldu ve herşey yolunda şimdilik umarım gruptaki bütün anneler sag salim bebeklerimize kavuşuruz
son adet tarihim 22eylul yaş 30 2.gebelik
mesirmacunu lisyeye eklermisin canim
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah hepimizhoşgeldiiin sağlıkla al kucağına inşallahhh :)
Bende de maalesef bas ve boyun agrilari cok kötü. Tiger balm diye bi krem var onu sürüyorum surekliKizlar bugun eczaneye gittim basım çok agridigi için parol alacaktım.eczaci onun yerine panadol extra verelim etkisi çok az gebeler için dedi.bende bı tane kullandım.vicdan azabı çekiyorum ya bebeğime bişey olsa.basim çok agrimasa asla kullanmazdim.
Çok korkuyorum ya bişey olursa diye keşke almasaydim.tek hap bile olsa kötü hissediyorumBende de maalesef bas ve boyun agrilari cok kötü. Tiger balm diye bi krem var onu sürüyorum surekli
Rahat olun insanlar hamileyken kayak bile yapiyor dusumek icin ilaclar iciyor yine bisey olmuyor Allahin izniyle bebekler zannetigimzden cok daha guclulerÇok korkuyorum ya bişey olursa diye keşke almasaydim.tek hap bile olsa kötü hissediyorum
İnşallah ikinci gebeliğim ama yinede korkuyorum işte,teşekkür ederimRahat olun insanlar hamileyken kayak bile yapiyor dusumek icin ilaclar iciyor yine bisey olmuyor Allahin izniyle bebekler zannetigimzden cok daha gucluler
listemizin ilk erkekkiiiiiiKızlar selammmm benim oğluşum olacak![]()
geçmiş olsun canım korkma eczacı önerdiyse bir şey olmaz Allah'ın izniyleİnşallah ikinci gebeliğim ama yinede korkuyorum işte,teşekkür ederim
Saol canımmm şükürler olsun fetal dna sonucumuz geldi sağlıklı bir erkek bebeğim olacak allahın izniyle :)listemizin ilk erkekkiiiiiihayırlı olsun canıııım ekledim listeye
![]()