- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #6.941
ağlama canım stres iyi değil, olmazsa haftaya farklı bir doktora gidersin , için rahatlar hemValla jou üzgünüm ağlıyorum ister istemez.
1 ay nasıl geçer bilmiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ağlama canım stres iyi değil, olmazsa haftaya farklı bir doktora gidersin , için rahatlar hemValla jou üzgünüm ağlıyorum ister istemez.
1 ay nasıl geçer bilmiyorum.
19+0 6 kilo almisim ben deKızlar kaç kilo aldınız 5.aya girdik artıkKaçla başlamıştınız şu an kaçsınız? Ben 73le başladım bugün 79 çıktım tartıda devletteki doktor fazla almışsın dedi
bilemedim normal diyen de var ama dikkat edemiyorum bu aralar iştahım açıldı bi anda 1 haftada 3 kilo aldım
![]()
Şöyle söyleyeyim rutin kontrole gittiğim doktorum ben göremezdim anlamazdım gerçekten dedi ama perinatoloji uzmanı bunu detaylı baktığı için anlamış ve bir teşhis koymuş dedi amniyosentez ile emin olalım belki de böyle doğmayacak diye içimi rahatlattı ama detaylıyı yapan doktor tam tersi morelimi çok bozdu en kötüsünü anlattı zihinsel bir engel kaynaklıdır belki sonlandırmak istersiniz dedi ben hayır dedim haftaya yine gel düşün falan dedi diğer bebeğimde hiç bişey yok mesela ve ikilim temiz çıkmıştıÇokmu içe dönüktükii canım
oh sefamız olsun hahahha :)) doğurunca burayı zayıflama topiğine çeviriveririz yahuu19+0 6 kilo almisim ben dehof
![]()
Belki öyle yaparım.ağlama canım stres iyi değil, olmazsa haftaya farklı bir doktora gidersin , için rahatlar hem
canım benim bilgim yok ama Rabbim sağlıklı haberler aldırsın inşallah ferahlık versinŞöyle söyleyeyim rutin kontrole gittiğim doktorum ben göremezdim anlamazdım gerçekten dedi ama perinatoloji uzmanı bunu detaylı baktığı için anlamış ve bir teşhis koymuş dedi amniyosentez ile emin olalım belki de böyle doğmayacak diye içimi rahatlattı ama detaylıyı yapan doktor tam tersi morelimi çok bozdu en kötüsünü anlattı zihinsel bir engel kaynaklıdır belki sonlandırmak istersiniz dedi ben hayır dedim haftaya yine gel düşün falan dedi diğer bebeğimde hiç bişey yok mesela ve ikilim temiz çıkmıştı
Amin canım sürekli dua ediyorum bütün morelim bozuldu heveslenip bi kaç bişeyler sipariş vermeye başlamıştım bu hafta kargolar geldikçe bakasım bile gelmiyorcanım benim bilgim yok ama Rabbim sağlıklı haberler aldırsın inşallah ferahlık versin
Oda ayrı bi manyak konuşmuş içini rahatlatacağına kendisinin evladı başina gelse sonlandıracakmı ne saçma belki gelişmesine daha varr canımm bazıları yansıtmasıda yanlış cıkabilir hic belli olmazz allahın izniylee saglıklı doğacakŞöyle söyleyeyim rutin kontrole gittiğim doktorum ben göremezdim anlamazdım gerçekten dedi ama perinatoloji uzmanı bunu detaylı baktığı için anlamış ve bir teşhis koymuş dedi amniyosentez ile emin olalım belki de böyle doğmayacak diye içimi rahatlattı ama detaylıyı yapan doktor tam tersi morelimi çok bozdu en kötüsünü anlattı zihinsel bir engel kaynaklıdır belki sonlandırmak istersiniz dedi ben hayır dedim haftaya yine gel düşün falan dedi diğer bebeğimde hiç bişey yok mesela ve ikilim temiz çıkmıştı
İnşallah inşallah tek duam hep onları sağlıklı kucağıma almaktı cinsiyetlerini yeni öğrendik ona bile sevinemedim oysa ne hayallerim vardıOda ayrı bi manyak konuşmuş içini rahatlatacağına kendisinin evladı başina gelse sonlandıracakmı ne saçma belki gelişmesine daha varr canımm bazıları yansıtmasıda yanlış cıkabilir hic belli olmazz allahın izniylee saglıklı doğacak
HIç kendini yıpratma millet neler duyupta doğurdu ikizlerde böyle biraz riskli olabiliyor genelde oyüzden kafalarda karışıyor maaleseff allah büyükİnşallah inşallah tek duam hep onları sağlıklı kucağıma almaktı cinsiyetlerini yeni öğrendik ona bile sevinemedim oysa ne hayallerim vardıinşallah sağlıklı doğar ikiside inşallah kendimi boşa yıpratmışım derim bir mucize olur
Benimikizlerim var kızımada 2 gün önce kist var dediler ama 6.aydan sonra geçiyormuş genelde doktorum öyle söyledi oğlumda da içe dönük el ve ayak görüldü bu yüzden ikisindede amniyosentez istediJouu günaydın kızlar
Bugün kontrolüm vardı ya doktor bebeğin kafatasında iki tane kist gördü hiç iyi değilim
Allahtan ümit Kesilmez tabi ki bir an önce pazartesi olsun bi tekrar görüp amniyosentezi konusacagız ama biraz korkuyorum sizce bir sıkıntı var mı yaptırsam mı zarar verir mi bebişlereHIç kendini yıpratma millet neler duyupta doğurdu ikizlerde böyle biraz riskli olabiliyor genelde oyüzden kafalarda karışıyor maaleseff allah büyük
Benim doktorum yaptırma dedi benson 5 yıl içinde olmuştum arayıp duruyorlar beni de ama yaptırmıcam doktorum hiç bişey olmaz diyor yaptırmak istersen de sadece bir doz önerdiKızlar tetanoz aşısı oldunuz mu? Olacak mısınız? 1 saat sonra sağlık ocağında aşıya çağırdılar.
ben yaptırdım canım 10 gün filan oluyorKızlar tetanoz aşısı oldunuz mu? Olacak mısınız? 1 saat sonra sağlık ocağında aşıya çağırdılar.
Ben yaptıracağım haftayaKızlar tetanoz aşısı oldunuz mu? Olacak mısınız? 1 saat sonra sağlık ocağında aşıya çağırdılar.
Amniyosentezi yaptıran ı duydum doktorun güve mesiylee ama istersen durumunda bi sor cvplar verebilirler benimde cok bilgim yokAllahtan ümit Kesilmez tabi ki bir an önce pazartesi olsun bi tekrar görüp amniyosentezi konusacagız ama biraz korkuyorum sizce bir sıkıntı var mı yaptırsam mı zarar verir mi bebişlere
Canım bundan önceki çocuğumun durumu farklıydı ama üslup aynıydı seni anlıyorum üzüleceksin sıkılacaksın belki ama geçicek ne olursa olsun Allah sana evlatlar vermiş onlara karşı sorumluluğun var onlar sana emanet küçük bi çocuk gibi oturup ağlama çözümü yoksada allaha dua et belki o duyar ben hep böyle düşündüm üzülsemde ağlamadım tut kendini kızın sağlıklı şükür et canım benim izmirde misin bilmiyorum ama Mete hoca var Cenk hoca var bunlar çok iyi pertinaloglar devlete detaylıda böbrek büyümesi var dediler bize sonra özele gittik gitmez olaydım sonra en son Mete hoca beni ikna etti uslüp çok önemli böyle durumlarda gitme bidaha o doktora zaten insan hassas oluyor bide herşeye hevesli oluyor kursağına diziyor bide üzerine çıkıp tepiniyorlar ben özeldeki doktorun üstüne atlıyordum eşim tutu yok yaşamaz heyete gir engeli bilmem ne tamam yaşamıcaksa yaşamaz Allah ömür vermemiştir ama insana öyle söylenmez Mete hocanın dedikleri hala kulağımda çocuk sana yük değil hediyedir ister hayatın boyunca o yükün altında ezilirsin istersen tekrar dener hediyeni alırsın rabbim insana önce vicdan versin sonra diploma falan alırsın insan olcaksın duygularını kaybetmiceksin ne iş yaparsan yap…küçük çaplı bi şok yaşadın Şuan panik yapıp herkesle konuşup bir şeyler araştırıyorsun belki ama yapma kafan daha çok karışır 1 ayda beklemem ben senin yerinde olsam internetten yorumları oku güzel bi riskli gebelik uzmanı bul devlet ya da özel ama yorumları oku burayada yaz hangi ildeysen arkadaşlar biliyorsa yazar ilaki mayıs annelerinde yaz onlarda geçirdi detaylıyı sonra bi kontrole git yapılacak bişey varsa zaten Allah yardım eder seninde sınavın buymuş demek ki emanetlerini üzülerek üzme lütfen Allah yardımcın olsunŞöyle söyleyeyim rutin kontrole gittiğim doktorum ben göremezdim anlamazdım gerçekten dedi ama perinatoloji uzmanı bunu detaylı baktığı için anlamış ve bir teşhis koymuş dedi amniyosentez ile emin olalım belki de böyle doğmayacak diye içimi rahatlattı ama detaylıyı yapan doktor tam tersi morelimi çok bozdu en kötüsünü anlattı zihinsel bir engel kaynaklıdır belki sonlandırmak istersiniz dedi ben hayır dedim haftaya yine gel düşün falan dedi diğer bebeğimde hiç bişey yok mesela ve ikilim temiz çıkmıştı
İnşallah sağ sağlim kucaklarımıza alırız bir sorun olmadanBenimikizlerim var kızımada 2 gün önce kist var dediler ama 6.aydan sonra geçiyormuş genelde doktorum öyle söyledi oğlumda da içe dönük el ve ayak görüldü bu yüzden ikisindede amniyosentez istedi![]()