2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Temizlik için bende yardımcı bir abla çağıracağım ama ne kadar doğuma yakın o kadar temiz kalır diyorum. Bir yandan da ya ben erken davranır doğurursam diyip emin olamıyorum

Büyük temizliği yapsın da ablalar kalanını artık yavaş yavaş ben yaparım :) 2 kişiyiz zaten ev çok batmıyor bizde çocuk olmayınca. ama cam vs silemedim o sebeple abla tuttum. çalışınca vaktim de gücüm de kalmıyor zaten.

Kiloyu takma canım stres yapma kendine bende 34+2 yim bebek 2341 gram 2 haftada 300 gram almış neler yemiyorum ben ama işte

Kızlar doktora gittim herşey yolunda ama 34+4 olmamıza rağmen 2200 Gr olmuşuz doktor biraz düşük dedi fotolarinda da kilolu duruyor dedi
Haftaya cuma tekrar çağırdı kilo aldirmamiz lazım dedi
Canım benimde 34+2 de 2400 dü. Ve doktor bu ağlata 2100/2500 arası bekleriz . Normal dedi. Düşünürsek neye göre düşük dedi acaba kilosuna. Birde benim bir önceki kontrolde 1700 dü. Ve göbek çevresi gerideydi. O zaman düşüktü kilosu. Bana günde 2 yumurta ye ve muz süt ceviz tüket dedi. Direk işe yaradı bebek hemen kilo aldı. Hiç kafaya takma beslenmene bunları ekle direk etki ediyor bebeğin kilosuna .

Varya böylr herşey minik birde renklere göre ayırıp Yıkıyoruz ya Sanki böyle çok az yıkamışım gibi geldi. Kurutmalığı asınca bir kurutmalık doldu. Minnak minnak ama belli olmuyorlar aslında çok şey var Ama çok zevkli her parçada eriyorsun haberin olsun. Çorabını ayrı şapkasını ayrı seviyorsun

Kiloyu takma canım stres yapma kendine bende 34+2 yim bebek 2341 gram 2 haftada 300 gram almış neler yemiyorum ben ama işte
İlk doktor dediğinde bı taktım ama sonra dedim bence gayet iyi ki ultrasonda tahmini diyolar yani
Aman aldirirm bı çok şeyi fazla yiyerek
Banada sana dediği gibi dedi canım öyle yapacam artık kaşar ve cevizi çok ye kilo aldırır dedi onları deneyecem artık
Ya işte halbuki daha var haftamız ama doktorların tepkisi insanı kaygilandiriyor

Cnm raporu sorabildin mi ?çalışmanın Bitimine de yazıyor mu ? Yoksa otomatik 37 de devreye mi giriyor
Sordum canım yazmıştım sabah sana ,rapordaki çalışma günün bitince otomatik sistem çalışamaz a dönüyor dedi. 16 hafta eklediğinde son günü bulursun ya da sistemden bakarsınız dedi doktorun sekreteri. direkt devreye giriyormuş yavrum

Canım sancıların arar ara yüksek çıkması değil düzenli çıkması daha riskliymiş. Bana da ilk gebeliğimde ebe anlatmıştı. Doğum için bize orta yükseklikte düzenli aralıklı lazım dedi yüksek sancı kortkutmasın demişti. Tabi yine sen hazırlıklarını yap

İşte zaten kaygı için fırsat kollluyıruz biz anneler hiç takılma zaten ilk baştaki gibi de değilsin sen de farkındasın minyonum diyorsun . Sağlıkla doğsun sütle kilo aldırırsın kız

Geldim kizlar doktordan magnezyumu iç dedi kasılmalari önler dedi sanci cok cıkmadi 35 haftalık 2600 kilo dedi doğum 15 kasım dedi ama ekim sonu bence gelir gibi ekim annesi olucam gibi bence
Maşallah aman iyi sancın çıkmamış sevindim öyle deme belli mi olur 15 kasıma kadar doğmuyormuş birde . Şimdi aman doğmasın daha erken diyoruz o zamanlar Artık doğ dicez herhalde

İşte zaten kaygı için fırsat kollluyıruz biz anneler hiç takılma zaten ilk baştaki gibi de değilsin sen de farkındasın minyonum diyorsun . Sağlıkla doğsun sütle kilo aldırırsın kız
Amin canım valla tek temennim o yönde rabbim hepimiz evladını sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Öğretmenlik bırakılır mı yaa.. Hele ki bu devirde. Hem de ben ailem yıllarca emek vermişken. Ailem ne hallere okuttu beni. Bu tamamen nankörlük olur

Bugün kontrolum vardı 35+6 yız geçen muayenede kilosu ile geri kalmıştı bir kaç gün ama sorun olmadığını söylemişti doktor. Bu geçen iki haftada güzel beslendim kızım 3070 olmuş yanaktam oluşuyor resmen nstde bir sorun da çıkmadı çok şükür şimdiki planımıza göre tam 3 hafta sonra bugün kıızıma kavuşuyorum

Kızlar doktora gittim herşey yolunda ama 34+4 olmamıza rağmen 2200 Gr olmuşuz doktor biraz düşük dedi fotolarinda da kilolu duruyor dedi
Haftaya cuma tekrar çağırdı kilo aldirmamiz lazım dedi
Benim de düşüktü geçen kontrolde bu iki hafta avokado, muz ceviz kaju yumurta süt yoğurt haftada 2 gün kırmızı et 2 gün beyaz et 2 gün sebze 1 gün balık olacak şekilde beslendim işe yaramış iştahında sorun yoksa alır bebiş kilo bir de anne babanın fiziğiyle de alakalı bence siz minyonsanı bebek de çok iri olmuyor gelişimi yolunda gitsin ilerlesin önemli olan o

Allah'a şükür kuzu istahta çok sıkıntı yok hani mesela balık kokuyor yiyemiyorum ama et yumurta falan hepsi yediğim şeyler ama 2 hafta önce bı taşınma yaşadım o süre zarfında en az bı 9 gün adam akıllı yemek yiyemedim belki o etkilemiştir diye düşünüyorum ama haftaya cuma tekrar bı bakalım dedi hergun yumurta ceviz yoğurt yemeye calisacam
Aynen gelişimi gayet iyi ve evet eşimde bende minyonuz
Kaçıncı haftada din kaç kilodan kaça çıktın canım acaba

Canım benim de taşınma sürecinde aynen kilosu geri kalmıştı bu haftalarda yeni yeni öne geçmeye başladı o zaman da doktorum bana süt Muz ceviz blenderdan geçir hergün iç dedi kahvaltılara kaşar peynir 2 yumurta hafta da bir gün mutlaka balık kırmızı et tüket dedi dediklerini yaptım 2 haftada öne geçmiş doktor bu sefer de blender süt işini bırakabiliriz dedi

Doktorlarda karar versinler bı yiyin diyolar bı yemeyin o muzla cevizli sütü deneyim bende artık bı kaç hafta hergun yumurta yiyecez ama olsun yanına ekstra biseyler yaparım
O taşınma bizleri biraz yordu ya ama inanıyorum bende kilo aldircam

Kızlar nst bağlanırken hemşireler bilgi verdiler ve hastaneye gelirken emzik biberon süt sağma makinesi mama getirmeyin dedi. Gerekli görürse doktor reçete eder mamayı dedi, sütün öneminden falan bahsetti. Sütü elle sağın makine kullanmayın. Gümüş kapak krem kullanmayın sütünüzü sürün dedi. Bir memeden emzirdikten sonra uyuduğunda yeniden emzirirken aynı memeden devam edin diğer memeye sonra geçin dedi ama anlattığı hiçbir şey içime sinmedi açıkçası. Süt gelmezse yani ne bileyim aç kalırsa diye düşünüyorum o yüzden ben yine de yanıma alma denilen her şeyi alırım sizce sezeryan olacağı belli olduktan sonra süt içen şeyler yiyip içmeli miyiz? Daha şimdiden ya çocuk aç kalırsa diye geriliyorum saçma sapan

Alır alır canım benimde baya kilosu göbek kısmı geriydi şu an öne geçti doktor normalde dursun dedi yumurtanın bende beyazını tüketemiyorum ama yanında bişeylerle yiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…