2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bencillik değil haklısın canım

Seninle aynı şeyi düşünüyorum en az 2 yaşına kadar kendim bakmalıyım onun bana ihtiyacı var her kafadan bir ses çıkıyor gerçekten ya
Yaşım 33 canım yıllardır çalışıyorum üniversite okurken bile kimseye muhtaç olmamalıyım. Dedim ailemin imkanı yoktu hep çalıştım evlendim yine işin başına geçtim arabamız evimiz yoktu en azından iyi bir arabamız olsun muhtaç olmayalım kimseye dedik herşeye karışan kv herkese kendine araba alsın deyince mecburen başladım işe şimdi de devam et tek zor olur eşin yetmez muhabbeti oluyor eşim bize bakmak zorunda yapacak herkes nasıl yapıyorsa oda yapar ben kendim bakacağım çocuğuma dedim

Yaa ben şimdi özeldeki randevudan çıktım. Her şey değişti. Bebek 3300gr en az dedi. Boyu 50 cm olmuş. 4e yaklaşırsa normal olmaz dedi. Haftaya çağırdı. Aramızda 1 gün var ya seninle çatı muayenesi de yaptı normal doğuma uygun bekleyelim bakalım. Sezaryen istersen planlayalım dedi

Biz ailelerden uzaktayız. Kv'de de diyor ki çocuğa kim bakacak. Bıraksan mı işi.. Ben yıllarca çalışmışım didinmişim. Atanmışım. Çocuğa bakıcı mı bakacak diyor. Ben 1 yıl ücretsiz izin alacağım ama sonrası için mesleğimi bırakmak mantıklı gelmiyor. Ben vicdansızmışım mualemesi görüyorum

Yaa bir zahmet bu kararı sana bıraksaınlar sizene diyeceksin de işte benimkilerde asla biz destek oluruz yok ödleri kopuyor onlara bakıcı ayarlayacağız dedik tmm ben de gelirim diyor öncesinde niye söylemiyorsun şimdi mi aklına geldi

Oyyyy maşallahhh ölçümler nasıl değişiyor ya gerçekten. bana çatıyı haftaya dedi. nasıl geçti çatı muayenesiiiiiiii

Yok ya ne vicdansızlığı şartlarına göre hayatına devam ediyorsun 1 yıl ücretsiz bakıp sonrasında da güvendiğin birisi bakar 3 yaşında da kreşe verirsin hiç öyle düşünme gerçekten o kadar okuyup atanmışsın bırakmak mantıklı değil ama özel sektörde öyle değil bi işten çıksan bidaha bulursun ben birde kokartlı rehberim o yüzden çok takmıyorum kafaya

Bana da demişti geçen doktorum 4’ü geçerse yapamazsın normal kendin de kilo almışsın dedi

İnsan hiç memurluğu bırakır mı allah allah ya, eşin idare ettiği yere kadar ücretsiz alırsın sonra da bakıcı ya da kreş ayarlarsın. Her konuda fikri olan kv gına geldi

Ya aynen katılıyorum, erkek dediğin zaten evin geçimini sağlamakla yükümlü. Ben 33 haftalık halimle hala işe geliyorum ama kızımı kucağıma aldığımda artık eşim gerekirse iki işe gitsin beni ilgilendirmiyor. Kv hala oğlunu düşünüyor, geçinemeyip bizden bişey istemeseler bari diyordur içinden eminim

Oyyyy maşallahhh ölçümler nasıl değişiyor ya gerçekten. bana çatıyı haftaya dedi. nasıl geçti çatı muayenesiiiiiiii
Gayet kolaydı. Hiç anlattıkları gibi değil. Doktor zaten gayret nazik davrandı. Hiç kasmayın kendinizi

Bana da demişti geçen doktorum 4’ü geçerse yapamazsın normal kendin de kilo almışsın dedi
Ben 168im şimdi 80 kilo olmuşum. Ama sadece karnım var öyle başka yerimde kilo yok. Bana yapabilirsin ama bebek çok büyümezse dedi. Düşünüyorum içimde kocaman bebek var hele sığmıyor içime sağımdan solumdan sürekli bir yerleri çıkıyor çocuğumun

Ayy aklımız sendeydi şükürler olsun ki ikiniz de iysiniz

memursan daha kolay zaten doğum iznin bitince azcık rapor biraz yıllık izin arkasına da ücretsiz yapıştır gitsin 1.5 yaşına gelir zaten Allahın izniyle sonra da kreş işte miss gibi bende memurum aynen böyle yapmayı düşünüyorum mümkünse 2 yaşına gelecek şekilde ayarlicam ücretsiz izni
ayrıca da ne demek bencillik kendin için değil biricik bebeğin için yapıyorsun tabiki kocan size bakmakla yükümlü
senle beraber mi çalışmış kpss ye öyle kolay mı işi bırak demek deli mi bunlar
millet bizim yerimizde olmak için ne terler döküyor
her doğuran iş mi bırakıyormuş

Bir de öğretmenim + branş öğretmeniyim yani 5 gün aktif çalışmıyorum. Ders saatlerim çalışma saatlerim o kadar güzel ki.. Ama insana kötü hissettiriyorlar

Bir de öğretmenim + branş öğretmeniyim yani 5 gün aktif çalışmıyorum. Ders saatlerim çalışma saatlerim o kadar güzel ki.. Ama insana kötü hissettiriyorlar
Ayyy öğretmenlerin boş gün imkanınbile var ayrıca suan atanmak o kadar zor ki saçmala her türlü idare edersiniz hatta eşinde öğretmense baskıcıya bile gerek kalmaz ücretsiz izin bile almadan bakabilrisnz

Ayyy öğretmenlerin boş gün imkanınbile var ayrıca suan atanmak o kadar zor ki saçmala her türlü idare edersiniz hatta eşinde öğretmense baskıcıya bile gerek kalmaz ücretsiz izin bile almadan bakabilrisnz
Ben de öyle düşünüyorum, benim çalışıyor olmama öyle garip yorumlar yapıyorlar ki zaten onların ah vah ettiği bütün ev işlerini yapıyorum + çalışıyorum. Sanki ben onlar gibi bir hayat yaşıyormuşum gibi ki yeri gelince de oo siz zaten çift maaşsınız diyorlar. Sanki sırf kocam benimle evli olduğu için devlet 2. maaş veriyor ben hiç emek vermiyorum gibi konuşuyorlar. İyice çıldırıyorum

Ay kızlar dün sancım çok çıkmıştı idrar testi verdim doktor antibiyotik kullanmayı gerektiren bir enfeksiyon yok bol su iç dedi bugün yine nst girdim sancılarım daha azdı. Doktor normal vücut 34den sonra kendini hazırlar bu saatten sonrasını milat gibi düşün dedi. Valla baya da uzun anlattı rahimle ilgili bir şeyler ama hiç aklımda kalmadı doktor hazırlıklı ol artık dedi eve geldim yusuf yusufum çamaşırlarını yıkıyorum bebişkomun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…