- 15 Şubat 2024
- 2.671
- 3.614
- 53
- 34
Bencillik değil haklısın canımHaklısın kimse madalya vermeyecek ben memurum doğum izni sonuna ücretsiz izin alacağım bi süre. Tek maaş nasıl yapacaksınız diyenlere bunu eşim düşünsün diyorum, gerekirse taşı sıksın suyunu çıkarsın ben 4 aylık bebeği evde bırakıp işe gitmek istemiyorum bu konuyu düşünmesi gereken ben değilim. Bencillik bile olsa.
Yaşım 33 canım yıllardır çalışıyorum üniversite okurken bile kimseye muhtaç olmamalıyım. Dedim ailemin imkanı yoktu hep çalıştım evlendim yine işin başına geçtim arabamız evimiz yoktu en azından iyi bir arabamız olsun muhtaç olmayalım kimseye dedik herşeye karışan kv herkese kendine araba alsın deyince mecburen başladım işe şimdi de devam et tek zor olur eşin yetmez muhabbeti oluyor eşim bize bakmak zorunda yapacak herkes nasıl yapıyorsa oda yapar ben kendim bakacağım çocuğuma dedimSeninle aynı şeyi düşünüyorum en az 2 yaşına kadar kendim bakmalıyım onun bana ihtiyacı var her kafadan bir ses çıkıyor gerçekten ya
Yaa ben şimdi özeldeki randevudan çıktım. Her şey değişti. Bebek 3300gr en az dedi. Boyu 50 cm olmuş. 4e yaklaşırsa normal olmaz dedi. Haftaya çağırdı. Aramızda 1 gün var ya seninleoyyy maşallah . ben dün kontrole gittim çok hareketli nst de sancı çıkmadı ama aralarda ölçemedi deçok zayıf 2500 . 37+0 olduk bugün . haftaya cumartesi çatı kontrolü için çağırdı. sonra 25 ekim'e de randevu al dedi. merdivene bende başlıcam bakalım bugün işte son günüm
Biz ailelerden uzaktayız. Kv'de de diyor ki çocuğa kim bakacak. Bıraksan mı işi.. Ben yıllarca çalışmışım didinmişim. Atanmışım. Çocuğa bakıcı mı bakacak diyor. Ben 1 yıl ücretsiz izin alacağım ama sonrası için mesleğimi bırakmak mantıklı gelmiyor.Yaşım 33 canım yıllardır çalışıyorum üniversite okurken bile kimseye muhtaç olmamalıyım. Dedim ailemin imkanı yoktu hep çalıştım evlendim yine işin başına geçtim arabamız evimiz yoktu en azından iyi bir arabamız olsun muhtaç olmayalım kimseye dedik herşeye karışan kv herkese kendine araba alsın deyince mecburen başladım işe şimdi de devam et tek zor olur eşin yetmez muhabbeti oluyor eşim bize bakmak zorunda yapacak herkes nasıl yapıyorsa oda yapar ben kendim bakacağım çocuğuma dedim
FL yazıyor ya ultrason kağıdına bak o femur boyu, yani o üst bacağının boyu oluyor. Onu 7 ile çarpınca bebeğin boyu oluyorBende haftasına göre uzun biliyorum bana da Dr hiç boyunu cm olarak söylemedi
Yaa bir zahmet bu kararı sana bıraksaınlar sizene diyeceksin de işte benimkilerde asla biz destek oluruz yok ödleri kopuyor onlara bakıcı ayarlayacağız dedik tmm ben de gelirim diyor öncesinde niye söylemiyorsun şimdi mi aklına geldiBiz ailelerden uzaktayız. Kv'de de diyor ki çocuğa kim bakacak. Bıraksan mı işi.. Ben yıllarca çalışmışım didinmişim. Atanmışım. Çocuğa bakıcı mı bakacak diyor. Ben 1 yıl ücretsiz izin alacağım ama sonrası için mesleğimi bırakmak mantıklı gelmiyor.Ben vicdansızmışım mualemesi görüyorum
Oyyyy maşallahhhYaa ben şimdi özeldeki randevudan çıktım. Her şey değişti. Bebek 3300gr en az dedi. Boyu 50 cm olmuş. 4e yaklaşırsa normal olmaz dedi. Haftaya çağırdı. Aramızda 1 gün var ya seninleçatı muayenesi de yaptı normal doğuma uygun bekleyelim bakalım. Sezaryen istersen planlayalım dedi
Yok ya ne vicdansızlığı şartlarına göre hayatına devam ediyorsun 1 yıl ücretsiz bakıp sonrasında da güvendiğin birisi bakar 3 yaşında da kreşe verirsin hiç öyle düşünme gerçekten o kadar okuyup atanmışsın bırakmak mantıklı değil ama özel sektörde öyle değil bi işten çıksan bidaha bulursun ben birde kokartlı rehberim o yüzden çok takmıyorum kafayaBiz ailelerden uzaktayız. Kv'de de diyor ki çocuğa kim bakacak. Bıraksan mı işi.. Ben yıllarca çalışmışım didinmişim. Atanmışım. Çocuğa bakıcı mı bakacak diyor. Ben 1 yıl ücretsiz izin alacağım ama sonrası için mesleğimi bırakmak mantıklı gelmiyor.Ben vicdansızmışım mualemesi görüyorum
Bana da demişti geçen doktorum 4’ü geçerse yapamazsın normal kendin de kilo almışsın dediYaa ben şimdi özeldeki randevudan çıktım. Her şey değişti. Bebek 3300gr en az dedi. Boyu 50 cm olmuş. 4e yaklaşırsa normal olmaz dedi. Haftaya çağırdı. Aramızda 1 gün var ya seninleçatı muayenesi de yaptı normal doğuma uygun bekleyelim bakalım. Sezaryen istersen planlayalım dedi
İnsan hiç memurluğu bırakır mı allah allah ya, eşin idare ettiği yere kadar ücretsiz alırsın sonra da bakıcı ya da kreş ayarlarsın. Her konuda fikri olan kv gına geldiBiz ailelerden uzaktayız. Kv'de de diyor ki çocuğa kim bakacak. Bıraksan mı işi.. Ben yıllarca çalışmışım didinmişim. Atanmışım. Çocuğa bakıcı mı bakacak diyor. Ben 1 yıl ücretsiz izin alacağım ama sonrası için mesleğimi bırakmak mantıklı gelmiyor.Ben vicdansızmışım mualemesi görüyorum
Ya aynen katılıyorum, erkek dediğin zaten evin geçimini sağlamakla yükümlü. Ben 33 haftalık halimle hala işe geliyorum ama kızımı kucağıma aldığımda artık eşim gerekirse iki işe gitsin beni ilgilendirmiyor. Kv hala oğlunu düşünüyor, geçinemeyip bizden bişey istemeseler bari diyordur içinden eminimYaşım 33 canım yıllardır çalışıyorum üniversite okurken bile kimseye muhtaç olmamalıyım. Dedim ailemin imkanı yoktu hep çalıştım evlendim yine işin başına geçtim arabamız evimiz yoktu en azından iyi bir arabamız olsun muhtaç olmayalım kimseye dedik herşeye karışan kv herkese kendine araba alsın deyince mecburen başladım işe şimdi de devam et tek zor olur eşin yetmez muhabbeti oluyor eşim bize bakmak zorunda yapacak herkes nasıl yapıyorsa oda yapar ben kendim bakacağım çocuğuma dedim
Gayet kolaydı. Hiç anlattıkları gibi değil. Doktor zaten gayret nazik davrandı. Hiç kasmayın kendiniziOyyyy maşallahhhölçümler nasıl değişiyor ya gerçekten. bana çatıyı haftaya dedi. nasıl geçti çatı muayenesiiiiiiii
Ben 168im şimdi 80 kilo olmuşum. Ama sadece karnım var öyle başka yerimde kilo yok. Bana yapabilirsin ama bebek çok büyümezse dedi. Düşünüyorum içimde kocaman bebek varBana da demişti geçen doktorum 4’ü geçerse yapamazsın normal kendin de kilo almışsın dedi
Ayy aklımız sendeydi şükürler olsun ki ikiniz de iysinizKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun.
Kasım annesi olacağım derken Ekim annesi oldumŞükürler olsun oğlum yanımda Sağlığı da yerinde Allah geride kalan arkadaşlarımı sağ salim evlatlarına kavuştursun. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim
ay bakalım cumartesi nasıl olacakkk . bu hafta geçmez bana artıkGayet kolaydı. Hiç anlattıkları gibi değil. Doktor zaten gayret nazik davrandı. Hiç kasmayın kendinizi
memursan daha kolay zaten doğum iznin bitince azcık rapor biraz yıllık izin arkasına da ücretsiz yapıştır gitsin 1.5 yaşına gelir zaten Allahın izniyle sonra da kreş işte miss gibi bende memurum aynen böyle yapmayı düşünüyorum mümkünse 2 yaşına gelecek şekilde ayarlicam ücretsiz izniHaklısın kimse madalya vermeyecek ben memurum doğum izni sonuna ücretsiz izin alacağım bi süre. Tek maaş nasıl yapacaksınız diyenlere bunu eşim düşünsün diyorum, gerekirse taşı sıksın suyunu çıkarsın ben 4 aylık bebeği evde bırakıp işe gitmek istemiyorum bu konuyu düşünmesi gereken ben değilim. Bencillik bile olsa.
senle beraber mi çalışmış kpss ye öyle kolay mı işi bırak demek deli mi bunlarBiz ailelerden uzaktayız. Kv'de de diyor ki çocuğa kim bakacak. Bıraksan mı işi.. Ben yıllarca çalışmışım didinmişim. Atanmışım. Çocuğa bakıcı mı bakacak diyor. Ben 1 yıl ücretsiz izin alacağım ama sonrası için mesleğimi bırakmak mantıklı gelmiyor.Ben vicdansızmışım mualemesi görüyorum
Bir de öğretmenim + branş öğretmeniyim yani 5 gün aktif çalışmıyorum. Ders saatlerim çalışma saatlerim o kadar güzel ki.. Ama insana kötü hissettiriyorlarmemursan daha kolay zaten doğum iznin bitince azcık rapor biraz yıllık izin arkasına da ücretsiz yapıştır gitsin 1.5 yaşına gelir zaten Allahın izniyle sonra da kreş işte miss gibi bende memurum aynen böyle yapmayı düşünüyorum mümkünse 2 yaşına gelecek şekilde ayarlicam ücretsiz izni
ayrıca da ne demek bencillik kendin için değil biricik bebeğin için yapıyorsun tabiki kocan size bakmakla yükümlü
senle beraber mi çalışmış kpss ye öyle kolay mı işi bırak demek deli mi bunlar
millet bizim yerimizde olmak için ne terler döküyor
her doğuran iş mi bırakıyormuş
Ayyy öğretmenlerin boş gün imkanınbile var ayrıca suan atanmak o kadar zor ki saçmala her türlü idare edersiniz hatta eşinde öğretmense baskıcıya bile gerek kalmaz ücretsiz izin bile almadan bakabilrisnzBir de öğretmenim + branş öğretmeniyim yani 5 gün aktif çalışmıyorum. Ders saatlerim çalışma saatlerim o kadar güzel ki.. Ama insana kötü hissettiriyorlar
Ben de öyle düşünüyorum, benim çalışıyor olmama öyle garip yorumlar yapıyorlar ki zatenAyyy öğretmenlerin boş gün imkanınbile var ayrıca suan atanmak o kadar zor ki saçmala her türlü idare edersiniz hatta eşinde öğretmense baskıcıya bile gerek kalmaz ücretsiz izin bile almadan bakabilrisnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?