ya öyle ama ıkınınca falan insan endişeleniyor dün bir de korktum bişeyden hemen karnıma sanci girdi herşeyden nem kapar olduk kaç saat acaba diye düşündüm.
Birde akıntı başladığı gün mü iliskide bulundun yada yumurtan çatladı, ben 7si akıntı başladı ağrı basladi Ogün oldu ilişki ama akıntı 10una kadar sürdü ne zaman çatlıyor ilk akinti başladığı gün mü
Benim akıntı 14-15. Günlerde yoğundu. 16. Gün birliktelik, 17. Gün de yumurtlama. Yani o gün mü yumurtladım bilmiyorum ama kullandığım uygulamaya göre o gün görünüyo. Test pozitif.
Benim akıntı 14-15. Günlerde yoğundu. 16. Gün birliktelik, 17. Gün de yumurtlama. Yani o gün mü yumurtladım bilmiyorum ama kullandığım uygulamaya göre o gün görünüyo. Test pozitif.
Ya evet öyleymiş ben kızım da hiç böyle bişey yaşamadım. Ümidide kestim açıkçası ama yine de acaba mı diyorum kesinleşse de ne düşüneceğimi bilsem en azından
Herkesin bedeni farklıdır benim akıntının son günleriydi senin ilk günleriymiş spermler 36 saate kadar yaşayabiliyo diye biliyorum insallah pozitifi görürsün sen de
Herkesin bedeni farklıdır benim akıntının son günleriydi senin ilk günleriymiş spermler 36 saate kadar yaşayabiliyo diye biliyorum insallah pozitifi görürsün sen de
Günaydın canım kızımı kreşe bırakmaya gitti eşim gelsin gidicez. Onu da sürüklemeyelim dedik yanımızda. Baya regl kanı gibi geliyor artık. Ya yerleşmedi hiç adete çevirdi ya da bilmiyorum ama hayatımda bu kadar ağrı yaşamadım.
Günaydın canım kızımı kreşe bırakmaya gitti eşim gelsin gidicez. Onu da sürüklemeyelim dedik yanımızda. Baya regl kanı gibi geliyor artık. Ya yerleşmedi hiç adete çevirdi ya da bilmiyorum ama hayatımda bu kadar ağrı yaşamadım.
Artış çok iyi canım benim doktorum dün beta 2000 lerdeyken kese görürüz dedi. 4-5 gün sonra gözükür muhtemelen garantiye alıp 6 gün sonra gitsen daha iyi olur.
Sizleri de üzdüm kusura bakmayın tatlı heyecanlarınız var. Böyle bişey yaşayıp da buraya yazacağım aklıma gelmezdi. Nasip değilmiş diyelim vardır Allahın bir bildiği. Haber vericem çok sağolun kızlar