Ben rutin de bulamadım bacım etkinlikte hak getire. Yüzümü yıkayabilsem çok şükür diyorum . Ne kendime ne de oğluma yetemiyor gibiyimBizde gece uykusuna 1 buçukta yatıyoruz kaç gündür rutin oluşturayım diyorum akşam 8’de odaya geçiyorum salla salla yarım saat uyu 1.5 saat oyna yapıyoruz olmadı rutin falan hak getire
Bize iki günde bir geliyor valla yavrum ben artık saldım. Her gün görüntülü arıyor . İki ay sonra işe başlıcam o bakacak durum daha da kötüye gidecek anlayacağınKızlar selam.Ya bu 10 günde veya haftada bir kv nin torununu görmek için ya çağırması ya bizim gitmemiz olayı bi bana mı fazla geliyo ya? Yani bir süre sonra işe de başlamam gerekiyor, sürekli görüşmek de istemiyorum zaten o tarafla, mesafeli olmak isteyen biriyim.çocuk olmasa belki 2-3 ayda bir görüyordum şimdi sürekli bir görmesi gerekiyormuş, çağırıyor veya kendisi uğruyor ama bana fazla geliyo ya.Yarın yine akşam oturması gideceğiz mesela, normalde işin gücün arasında çocukla kalk git zor geliyor, yarın bi gün işe başlayınca daha da zor gelecek.Yani yoruyorlar cidden.aynı şehirde olanlar sizde durum nasıl ?
aa keske azicik sagip deneseydinBende yeni aldım Philips avent almadı asla emmedi kendi sütüm ü vermiştim oda ilk süttü döktüm mecbur içim yandı
valla bizde haftada 2 kez gorusme oluyo ahahshs bende onceden cok sık gidilip gelinmesin diyordum özellikle calisirken cok zor geliyordu zamanla alistim hatta kolayima gelmeye basladi yemek derdim olmuyordu hic degilse simdide valla sıkılıyorum evde bebisle banada iyi geliyo gelen giden geldimmi yemegimi yapiyo gittimi hazir yemege gidiyorum bebeğe bakan var koymuyor o yuzdenKızlar selam.Ya bu 10 günde veya haftada bir kv nin torununu görmek için ya çağırması ya bizim gitmemiz olayı bi bana mı fazla geliyo ya? Yani bir süre sonra işe de başlamam gerekiyor, sürekli görüşmek de istemiyorum zaten o tarafla, mesafeli olmak isteyen biriyim.çocuk olmasa belki 2-3 ayda bir görüyordum şimdi sürekli bir görmesi gerekiyormuş, çağırıyor veya kendisi uğruyor ama bana fazla geliyo ya.Yarın yine akşam oturması gideceğiz mesela, normalde işin gücün arasında çocukla kalk git zor geliyor, yarın bi gün işe başlayınca daha da zor gelecek.Yani yoruyorlar cidden.aynı şehirde olanlar sizde durum nasıl ?
ben ayaga gecjs yaptim bebem en son 6250ydi kolumda salladikca uyumadikca ve agridikca ben geriliyordum gerildikce o uyumuyordu artik ayagima aliyorum valla saldimBen rutin de bulamadım bacım etkinlikte hak getire. Yüzümü yıkayabilsem çok şükür diyorum . Ne kendime ne de oğluma yetemiyor gibiyimkollarım ağrıyor sallamaktan
Ne kadarlık ken 6250ydi kuzuumben ayaga gecjs yaptim bebem en son 6250ydi kolumda salladikca uyumadikca ve agridikca ben geriliyordum gerildikce o uyumuyordu artik ayagima aliyorum valla saldim
Çocuğa kim bakacak canım senin bu arada biz hergün içli dışlıyız çok özlüyorlarmış şimdi de senin çocuğun çok kucakçı oldu adım yere yatırın yerde sevin dememe rağmen alcaz kucakta daha güzel dediler kendilerine alıştırdı şimdi de oğlum asla kucaktan inmiyor ağlıyor bağırıyor yere bırakıncaKızlar selam.Ya bu 10 günde veya haftada bir kv nin torununu görmek için ya çağırması ya bizim gitmemiz olayı bi bana mı fazla geliyo ya? Yani bir süre sonra işe de başlamam gerekiyor, sürekli görüşmek de istemiyorum zaten o tarafla, mesafeli olmak isteyen biriyim.çocuk olmasa belki 2-3 ayda bir görüyordum şimdi sürekli bir görmesi gerekiyormuş, çağırıyor veya kendisi uğruyor ama bana fazla geliyo ya.Yarın yine akşam oturması gideceğiz mesela, normalde işin gücün arasında çocukla kalk git zor geliyor, yarın bi gün işe başlayınca daha da zor gelecek.Yani yoruyorlar cidden.aynı şehirde olanlar sizde durum nasıl ?
Benim de taşımaktan ağrıyor valla ama bi gülüşüne değer diyorum kendime zaten yetemiyorum eşimle hiç kendimize vakit ayıramıyoruz yemeklerimi falan gece yapıyorum nasıl uyuduğumu bilmiyorum zaten ama geçecek rutinlerin oluştuğu günlerde gelecek inşallahBen rutin de bulamadım bacım etkinlikte hak getire. Yüzümü yıkayabilsem çok şükür diyorum . Ne kendime ne de oğluma yetemiyor gibiyimkollarım ağrıyor sallamaktan
Kucakta sallamaktan ayağa geçince uyudumu alıştımi?ben ayaga gecjs yaptim bebem en son 6250ydi kolumda salladikca uyumadikca ve agridikca ben geriliyordum gerildikce o uyumuyordu artik ayagima aliyorum valla saldim
Rahatsızlandım buzluktaki sütü çıkarayım dedim hastaneye giderken ne olur ne olmaz hiç emmez dye ihtimal vermedim milletin çocuğu biberon alır meme reddeder benimki biberon reddediyor şimdi de Allah korusun süt falan yetmese biberon da almıyor be yaparım diye düşünüyorumaa keske azicik sagip deneseydinben elimle nir kac damla sagip denedimde hic emmeye yeltenmihor bilee
3 günde 1 mutlaka gitmeliyiz eşim de kv de de en fazla 3 gün dayanabiliyor. 3. Gün gittiğimiz de de neden gelmediniz vs diye söyleniyor.Kızlar selam.Ya bu 10 günde veya haftada bir kv nin torununu görmek için ya çağırması ya bizim gitmemiz olayı bi bana mı fazla geliyo ya? Yani bir süre sonra işe de başlamam gerekiyor, sürekli görüşmek de istemiyorum zaten o tarafla, mesafeli olmak isteyen biriyim.çocuk olmasa belki 2-3 ayda bir görüyordum şimdi sürekli bir görmesi gerekiyormuş, çağırıyor veya kendisi uğruyor ama bana fazla geliyo ya.Yarın yine akşam oturması gideceğiz mesela, normalde işin gücün arasında çocukla kalk git zor geliyor, yarın bi gün işe başlayınca daha da zor gelecek.Yani yoruyorlar cidden.aynı şehirde olanlar sizde durum nasıl ?
Çocuğa kim bakacak canım senin bu arada biz hergün içli dışlıyız çok özlüyorlarmış şimdi de senin çocuğun çok kucakçı oldu adım yere yatırın yerde sevin dememe rağmen alcaz kucakta daha güzel dediler kendilerine alıştırdı şimdi de oğlum asla kucaktan inmiyor ağlıyor bağırıyor yere bırakınca
Bizdeki gündem işte görümce evleniyor o olabilir ama o da kv ye komşu oluyor.balayında kv iyice evde yalnız kalırsa bize sarabilir diye düşünüyorum torundan dolayı …sizin olay efsoymuşKuzu çocuk olmadan eşimle dogum günümü kutlamaya gittik eşim supriz yapmış minik tekneler var ya ondan kiralamış İstanbula falan gitmiştik. Kayinleder bende geliyim demişti düşün durumu gffb. Bence mesafe koymadık devam edecek ya da yeni bir gündem gelmedikce
Bizdeki gündem işte görümce evleniyor o olabilir ama o da kv ye komşu oluyor.balayında kv iyice evde yalnız kalırsa bize sarabilir diye düşünüyorum torundan dolayı …sizin olay efsoymuşKuzu çocuk olmadan eşimle dogum günümü kutlamaya gittik eşim supriz yapmış minik tekneler var ya ondan kiralamış İstanbula falan gitmiştik. Kayinleder bende geliyim demişti düşün durumu gffb. Bence mesafe koymadık devam edecek ya da yeni bir gündem gelmedikce
Ya eşimin çalışma saatler çok kötü, özlüyorlarBenim gün aşırışimdi şöyle yapıyorum söylediklerine aaa öyle miymiş tamam yaparım vs diyorum çünkü susmuyor idare etme yöntemim bu. Sonra bebek dediğin gün kararınca uyur gün aydınlanınca kalkar büyüme hormonu için şart bu diyosun akşam yemeğinde evdeyiz 7.5 ta da uyuyor bebe diyosun akşam buluşmaları böylece kapanıyor hafta sonu da planımız olur gündüze alışır böyle böyle iki haftaya falan. Ama eşinin tutumu önemli destek verirse daha güzel. Benimki zevk aldığı için çok da yapacak bi şeyim yoktu bu kadarıyla yetindik düzenledik alabildiğim yer haftada minimum bir
Her gördüğümde gıcığıma gidecek bişey ya söylüyor ya yapıyor moral bozuyo yoksa dert değil de faydadan çok zararı varvalla bizde haftada 2 kez gorusme oluyo ahahshs bende onceden cok sık gidilip gelinmesin diyordum özellikle calisirken cok zor geliyordu zamanla alistim hatta kolayima gelmeye basladi yemek derdim olmuyordu hic degilse simdide valla sıkılıyorum evde bebisle banada iyi geliyo gelen giden geldimmi yemegimi yapiyo gittimi hazir yemege gidiyorum bebeğe bakan var koymuyor o yuzden
Valla sabırlar diliyorum cm sen işe başlayınca küm bakacaktı ? Annen dimi3 günde 1 mutlaka gitmeliyiz eşim de kv de de en fazla 3 gün dayanabiliyor. 3. Gün gittiğimiz de de neden gelmediniz vs diye söyleniyor.
Ellerinden gelse (teklif etmişlikleri var) orada bi oda bize verecekler kalmamızı isteycekler.
Çocuk olmadan öncede böyleydi. Çocuk oldu iyice coştular. Havalar ısınsın 2 günde 1 en geç gidelim veya gelin diye baskı yicem.
Eşimle çok gerildik çocuk olmadan bu gitme mevzusu yüzünden eşimin tek bi savunması var onlar çok yaşlı kaç gün ömürleri kaldı vakit geçirmek istiyorum onlar da istiyor nolur gelsen sana kötülükleri mi var.
Eyvallah büyük bi sıkıntı yok ama evimde ayağımı uzatıp yatıyorum evim yani rahatım. Ama orada olmuyor o rahatlıksın. Gelinsin. Sıkılıyorum bide yaşlı oldukları için muhabbet de sarmıyor. Velhasıl bu mesele benim kanayan yaram. Keşke bizde 10 günde bir gitsek bayram ederim.
Annem 7 yıl evvel rahmetli oldu. Ablam uzakta bakamaz. Abimin eşi yengem bakacak inşallah.Valla sabırlar diliyorum cm sen işe başlayınca küm bakacaktı ? Annen dimi
Canım benKizlar Almanya’da yasayaniniz var mi? Bi arkadas orada suan; ne getireyim diyor? Soyle uygun ama kaliteli ne alabiliriz ya
Bende birkaç güne geçerim heralde yavrum 6300 dü en son kalkmıyor kollarım . Bir kere deneyeyim dedim illa kucak istiyorben ayaga gecjs yaptim bebem en son 6250ydi kolumda salladikca uyumadikca ve agridikca ben geriliyordum gerildikce o uyumuyordu artik ayagima aliyorum valla saldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?