2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde gece uykusuna 1 buçukta yatıyoruz kaç gündür rutin oluşturayım diyorum akşam 8’de odaya geçiyorum salla salla yarım saat uyu 1.5 saat oyna yapıyoruz olmadı rutin falan hak getire
Ben rutin de bulamadım bacım etkinlikte hak getire. Yüzümü yıkayabilsem çok şükür diyorum . Ne kendime ne de oğluma yetemiyor gibiyim kollarım ağrıyor sallamaktan

Bize iki günde bir geliyor valla yavrum ben artık saldım. Her gün görüntülü arıyor . İki ay sonra işe başlıcam o bakacak durum daha da kötüye gidecek anlayacağın

valla bizde haftada 2 kez gorusme oluyo ahahshs bende onceden cok sık gidilip gelinmesin diyordum özellikle calisirken cok zor geliyordu zamanla alistim hatta kolayima gelmeye basladi yemek derdim olmuyordu hic degilse simdide valla sıkılıyorum evde bebisle banada iyi geliyo gelen giden geldimmi yemegimi yapiyo gittimi hazir yemege gidiyorum bebeğe bakan var koymuyor o yuzden

Ben rutin de bulamadım bacım etkinlikte hak getire. Yüzümü yıkayabilsem çok şükür diyorum . Ne kendime ne de oğluma yetemiyor gibiyim kollarım ağrıyor sallamaktan
ben ayaga gecjs yaptim bebem en son 6250ydi kolumda salladikca uyumadikca ve agridikca ben geriliyordum gerildikce o uyumuyordu artik ayagima aliyorum valla saldim

Çocuğa kim bakacak canım senin bu arada biz hergün içli dışlıyız çok özlüyorlarmış şimdi de senin çocuğun çok kucakçı oldu adım yere yatırın yerde sevin dememe rağmen alcaz kucakta daha güzel dediler kendilerine alıştırdı şimdi de oğlum asla kucaktan inmiyor ağlıyor bağırıyor yere bırakınca

Benim de taşımaktan ağrıyor valla ama bi gülüşüne değer diyorum kendime zaten yetemiyorum eşimle hiç kendimize vakit ayıramıyoruz yemeklerimi falan gece yapıyorum nasıl uyuduğumu bilmiyorum zaten ama geçecek rutinlerin oluştuğu günlerde gelecek inşallah

ben ayaga gecjs yaptim bebem en son 6250ydi kolumda salladikca uyumadikca ve agridikca ben geriliyordum gerildikce o uyumuyordu artik ayagima aliyorum valla saldim
Kucakta sallamaktan ayağa geçince uyudumu alıştımi?
Bizde elde battaniyede sallıyoruz ayağa alıştırayim dedim yok yırtıyor kendini

aa keske azicik sagip deneseydin ben elimle nir kac damla sagip denedimde hic emmeye yeltenmihor bilee
Rahatsızlandım buzluktaki sütü çıkarayım dedim hastaneye giderken ne olur ne olmaz hiç emmez dye ihtimal vermedim milletin çocuğu biberon alır meme reddeder benimki biberon reddediyor şimdi de Allah korusun süt falan yetmese biberon da almıyor be yaparım diye düşünüyorum

3 günde 1 mutlaka gitmeliyiz eşim de kv de de en fazla 3 gün dayanabiliyor. 3. Gün gittiğimiz de de neden gelmediniz vs diye söyleniyor.
Ellerinden gelse (teklif etmişlikleri var) orada bi oda bize verecekler kalmamızı isteycekler.
Çocuk olmadan öncede böyleydi. Çocuk oldu iyice coştular. Havalar ısınsın 2 günde 1 en geç gidelim veya gelin diye baskı yicem.
Eşimle çok gerildik çocuk olmadan bu gitme mevzusu yüzünden eşimin tek bi savunması var onlar çok yaşlı kaç gün ömürleri kaldı vakit geçirmek istiyorum onlar da istiyor nolur gelsen sana kötülükleri mi var.
Eyvallah büyük bi sıkıntı yok ama evimde ayağımı uzatıp yatıyorum evim yani rahatım. Ama orada olmuyor o rahatlıksın. Gelinsin. Sıkılıyorum bide yaşlı oldukları için muhabbet de sarmıyor. Velhasıl bu mesele benim kanayan yaram. Keşke bizde 10 günde bir gitsek bayram ederim.

Annem bakacak cnm o bizde kalacak haftasonları evine gidecek inşallah, Allah anneme uzun sağlıklı, huzurlu ömür versin.vala kv olayı sıkıntı ya birde ben hiç anlaşamıyorum illaki her gördüğünde bişiyi batıyor bana.sık görenlere sabır diliyorum

Bizdeki gündem işte görümce evleniyor o olabilir ama o da kv ye komşu oluyor.balayında kv iyice evde yalnız kalırsa bize sarabilir diye düşünüyorum torundan dolayı …sizin olay efsoymuş

Bizdeki gündem işte görümce evleniyor o olabilir ama o da kv ye komşu oluyor.balayında kv iyice evde yalnız kalırsa bize sarabilir diye düşünüyorum torundan dolayı …sizin olay efsoymuş

Ya eşimin çalışma saatler çok kötü, özlüyorlar
Görmek istiyorlar diyor iyide napayım yani.eşimin evde geçirdiği süre zaten az olanı da orda heba etmek hiç içimden gelmiyor.işte birine yok desem öbürüne diyemiyorum

Her gördüğümde gıcığıma gidecek bişey ya söylüyor ya yapıyor moral bozuyo yoksa dert değil de faydadan çok zararı var

Valla sabırlar diliyorum cm sen işe başlayınca küm bakacaktı ? Annen dimi

Kizlar Almanya’da yasayaniniz var mi? Bi arkadas orada suan; ne getireyim diyor? Soyle uygun ama kaliteli ne alabiliriz ya
Canım ben tam olarak neye ihtiyacın var bilmiyorum ama ben baktığımda babybjörnler arasında baya fark vardı. Tekstil Türkiye’de daha ucuz. Arkadaşım hamile ona carters tulumlar aldım ben ama burda çok fazla çeşit yok malum onun yeri de Amerika ama Türkiye ile Almanya arasında yarı yarıya fark vardı. Dm’lerde bio wolle tulumlar var. Biraz pahalı ama kışın çok sıcak tutuyor. Sonra yine dm’de menekşe kökünden diş kaşıyıcılar oluyormuş kullanmadım henüz ama herkes çok övüyor. Fettwolle var pişik, meme yarası için kullanılıyor. Öksürükte göğüse koyunca ona da iyi geldiğini söylüyorlar. Aklıma bunlar geldi şimdilik.

Bende birkaç güne geçerim heralde yavrum 6300 dü en son kalkmıyor kollarım . Bir kere deneyeyim dedim illa kucak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…