Yarın gidecem kuzum da işte benim ailemde Ankara'da onları görmek için illaki gelmem gerekiyor ee kv de Ankara'da olduğundan mecburAy allahım sen bir an önce evine git ruh sağlığın açısından en iyisi bu ben kaynanangilden uzaktayım çok şükür yakın olsam benim görümcelerim kaynanam da şapır şupur öper çocuğumu görmemiş gibiler telefonda yiyecekler çocuğu görüntülü konulurken bile sinir oluyorum ben
Bol bol etkinlik mi neler yapıyorsun bize de anlat yaa ben yıldım resmen son bir haftadır sadece ayakta geziyoruz ayağımda topuk dikeni oldu etkinlik yapmak imkansız ne oyun halısı ne şıngırak ne kitap ne yapsam bilmiyorum yatmak asla istemiyorKızlar bir kaç gündür yaptığım şeyi anlatayım.
Sabah 6-7 deyince ayaktayız kendisi kalkıyor çoğunda .
Saat 6dan önce uyanırsa uyutmaya çalışıyorum ama 6yı geçerce uyandık sayıyorum. Emzirip alt değiştiriyorum ilk uyanıklık kısa sürüyor 50 dk kadar uykuya gidiyoruz.
6 civarında uyandıysa 8e kadar uyuyor.
Gündüz uykularında bir buçuk saati aşmıyorum haa zaten yarım saat uyuyor o ayrı.
Her uyku arası uyanıklığı bir öncekinden uzatıyorum 50 dkysa ilki ikincisi 1 saat 5 -10 dk
Gündüz uykularını uzatmaya çözüm bulamadım.4 5 uyku yapıyor. Eğer çok kısa uyuduysa çok yormuyorum ama 1 saat ve üzeri uyursa bol bol etkinlik yapıyorum.
Son uykuyu 6yı geçmiyorum
Sonra 5 buçuk 6 gibi uyanınca uyanıklık max seviyede hemen emziriyorum ortalama 2.5 saat ayakta sonra banyo yaptırıp mama veriyorum öyle biraz daha uzun uyuyor sabah bol bol konuşurken akşam 9 ve sonrası konuşmuyorum emzirip uyutmaya çalışıyorum direniyor ağlıyor sadece pış pışş yapıyorum. Gece saat başı kalkıyor emmek için ondada aynısını yapıyorum.
bu programa reflümüz hep engel çoook derin uyusa bile 10 dk sonra ağzına süt gelip uyanıyoruz ama direniyorum.
Bir tavsiyede bulunacağım.
Telefona chatgpt indirin. 3 ay üstü için uyku uyanıklık sürelerini ayarlayıp ne yapmanız gerektiğini söylüyor.
Yani en çok yerdeyiz onla yerde zaman geçiriyorum orda gülüp eğlendiriyorum sonra tummy time çünkü kafa kaldırmıyor çok durmuyor ama deniyorum. Farklı kumaşlar materyaller veriyorum eline hep yada ayağını dokunduruyorum bebek pusetine tummy time koyup evin içinde dolanıyoruz bol şarkı ninni kitap okuyoruz ellerine kaşık poşet peçete ne bulursam sürekli sıkıştırıyorum biraz kavrama ve tutmada hala yeni yeni gelişiyor yastıklara streç film alimınyum koyuyorum piyanolu oyun halısına kurdele asıyorum büyük borcama toplar koyuyorumBol bol etkinlik mi neler yapıyorsun bize de anlat yaa ben yıldım resmen son bir haftadır sadece ayakta geziyoruz ayağımda topuk dikeni oldu etkinlik yapmak imkansız ne oyun halısı ne şıngırak ne kitap ne yapsam bilmiyorum yatmak asla istemiyor
doyuyor canim rahat ol benimki de tam 3 aylik ozellikle ilk 2 ay surekli kendime bunu sordum ama doymasalar kiyameti kopartirlar bazen sut azaliyor evet ama onlari doyuracak kadar hala var ozellikle sabahlari likir likir emiyo 5 dk suruyor emmesi ama aksama dogru sure uzuyor o cektikce geliyor gogsum bos oldugundan cunku dolmasina firsat kalmiyorKızlar iyi akşamlar hepinize birşey soracağım bebeğim 3 aylık tam şuan emziriyorum ama göğsüm eskisi gibi kaynamıyor gibi yani bebeğim bazen aşırı yutkunuyor ama bazı emmelerinde bu olmuyor yine yuttuyor ama hızlı hızlı yutmadığı zamanda oluyor bu normal mi sizce doymuyor mu acaba diye düşünüyorum her emmeden sonra gaz da çıkarıyor ağzından bu doyduğu anlamına mı geliyor? çişini de gayet yapıyor ama annelik işte yinede düşünüyo insan
Ahhh benimki sanki yerde diken varda sırtına batıyor gibi bağırıyorYani en çok yerdeyiz onla yerde zaman geçiriyorum orda gülüp eğlendiriyorum sonra tummy time çünkü kafa kaldırmıyor çok durmuyor ama deniyorum. Farklı kumaşlar materyaller veriyorum eline hep yada ayağını dokunduruyorum bebek pusetine tummy time koyup evin içinde dolanıyoruz bol şarkı ninni kitap okuyoruz ellerine kaşık poşet peçete ne bulursam sürekli sıkıştırıyorum biraz kavrama ve tutmada hala yeni yeni gelişiyor yastıklara streç film alimınyum koyuyorum piyanolu oyun halısına kurdele asıyorum büyük borcama toplar koyuyorum
Benim şuan 8 gün geçti idrar testi yaptım negatif geldi, o yüzden ihtimal vermiyorum hayırlısıBenim de 4-5 gün gecikti canım ama oldum. Doğumdan sonra olabiliyormuş böyle durumlar.
Bizim de çok benzer gibi. Sabah 6-7 arası uyanıyoruz. İlk uyanıklık sürelerimiz falan çok benzer. Gündüz uykularımız da hep 30 dkKızlar bir kaç gündür yaptığım şeyi anlatayım.
Sabah 6-7 deyince ayaktayız kendisi kalkıyor çoğunda .
Saat 6dan önce uyanırsa uyutmaya çalışıyorum ama 6yı geçerce uyandık sayıyorum. Emzirip alt değiştiriyorum ilk uyanıklık kısa sürüyor 50 dk kadar uykuya gidiyoruz.
6 civarında uyandıysa 8e kadar uyuyor.
Gündüz uykularında bir buçuk saati aşmıyorum haa zaten yarım saat uyuyor o ayrı.
Her uyku arası uyanıklığı bir öncekinden uzatıyorum 50 dkysa ilki ikincisi 1 saat 5 -10 dk
Gündüz uykularını uzatmaya çözüm bulamadım.4 5 uyku yapıyor. Eğer çok kısa uyuduysa çok yormuyorum ama 1 saat ve üzeri uyursa bol bol etkinlik yapıyorum.
Son uykuyu 6yı geçmiyorum
Sonra 5 buçuk 6 gibi uyanınca uyanıklık max seviyede hemen emziriyorum ortalama 2.5 saat ayakta sonra banyo yaptırıp mama veriyorum öyle biraz daha uzun uyuyor sabah bol bol konuşurken akşam 9 ve sonrası konuşmuyorum emzirip uyutmaya çalışıyorum direniyor ağlıyor sadece pış pışş yapıyorum. Gece saat başı kalkıyor emmek için ondada aynısını yapıyorum.
bu programa reflümüz hep engel çoook derin uyusa bile 10 dk sonra ağzına süt gelip uyanıyoruz ama direniyorum.
Bir tavsiyede bulunacağım.
Telefona chatgpt indirin. 3 ay üstü için uyku uyanıklık sürelerini ayarlayıp ne yapmanız gerektiğini söylüyor.
Kız bunlar çildirmişş baska açklma bulamiyorumBen yıldım usandım geçen uyku arkadaşı örmeye çalışıyorum eşim kv denene demiş hemen gece bize geldiler görümcem denen yüzünü örter diyor sanane sabah 8’de uyanıyor gece 12’yr kadar kucağımda bi düzen kurmaya çalışıyorum ben gelir bakarım diyor gel dedim emzir altını değiştir yada al götür sizin olsun dedim ben bunu mu demek istedim diye ağlamaya yeltendi bak sakın dddim zaten sinirim tepemde
Bunlara rağmen dökülüyor benimde yavrumBana tek kan ilacı vermişti onada tekrar kontrole gidemedim ya şimdide bitti öyle kaldım
Bizde aynı bak yemin ederim şuan memede uyuyor o da maksimum 40 dakikaBizim de çok benzer gibi. Sabah 6-7 arası uyanıyoruz. İlk uyanıklık sürelerimiz falan çok benzer. Gündüz uykularımız da hep 30 dkama 1 saat uyanık kalıyor tekrar uykusu geliyor. Gece de 8 de odaya alıp 9 u geçerken falan uyuyor çok zor dalıyor amaaaaaaaa bizim sorunumuz gece sürekli emmek istiyor. Saat başı bazen yarım saat sonra falan devamlı emmek istiyor asla uzun uyumuyor bunu çözemiyorum. Pışpışı falan asla kabul etmiyor gündüz ayağımda sallıyorum gece onu da kabul etmiyor tek derdi meme resmen eridim adamı doyurcam diye. O kilo aldıkça ben veriyorum sıfır uykuyla duruyorum her güm
Süt arttırma konusunda bende memnunum yavrum sütün kalitesini arttırsın diye verdim dedi doktorum . Bende magnezyum a başlıcam dizlerim çıt çıt dönüyor kucağımda sallarkenBisey dicem bende gozle gorulur derecede sutu arttirdi sanki ama belki de ben oyle dusunmek istiyorumben de imom latte aliyorum. Bi de doktor D vit almami soyledi emzirdigim surece. Tahlil falan yaptirdim. Magnezyuma da basladim. Dizlerim bacaklarim muthis agriyodu. Sanki daha iyiyim.
Bir saat diye biliyorum canm en fazla bir saat bekleyebilirKızlar mamayı kaç saatte içmesi gerekiyor? 1 saat sonramı 2 saat sonramı süresi bitiyor?
Benmde dünden beri karnmda belimde ağrı adet ağrısı ama gelen giden yok dün biraz gelir gibi oldu devamı yok 2 gün geçti geçen aya göre bu ikinci adetim olacakBenim şuan 8 gün geçti idrar testi yaptım negatif geldi, o yüzden ihtimal vermiyorum hayırlısı
Ben âdet olmadım hiç prolaktin yüksekliğinden dolayı hep adetlerim gecikirdi zatenBenmde dünden beri karnmda belimde ağrı adet ağrısı ama gelen giden yok dün biraz gelir gibi oldu devamı yok 2 gün geçti geçen aya göre bu ikinci adetim olacak
Ay benim de sol dizim nasil kotu. Alt degistirirken bukup oturuyorum geri acamiyorum bacagimi. Eskiler 7 tane falan nasil dogurmus ya. Ben bi taneyle gtmu falan elime alicam yakinda.Süt arttırma konusunda bende memnunum yavrum sütün kalitesini arttırsın diye verdim dedi doktorum . Bende magnezyum a başlıcam dizlerim çıt çıt dönüyor kucağımda sallarken
Bende daha olmadımBen âdet olmadım hiç prolaktin yüksekliğinden dolayı hep adetlerim gecikirdi zaten
Geceleriniz nasıl kuzum. Beni en çok mahveden geceler açıkçası çok uykusuz kalıyorum asla bırakmıyor memeyi geceBizde aynı bak yemin ederim şuan memede uyuyor o da maksimum 40 dakika
Bu ikinci olacak Doğum öncesi duzenliydi 24 25 günde olurdum şimdi 30 gun oldu ağrı var ama kendisi yokBen âdet olmadım hiç prolaktin yüksekliğinden dolayı hep adetlerim gecikirdi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?