2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Yarın gidecem kuzum da işte benim ailemde Ankara'da onları görmek için illaki gelmem gerekiyor ee kv de Ankara'da olduğundan mecbur ay evet bide o görüntülü konuşma var
Sende mi il dışındasin

Bol bol etkinlik mi neler yapıyorsun bize de anlat yaa ben yıldım resmen son bir haftadır sadece ayakta geziyoruz ayağımda topuk dikeni oldu etkinlik yapmak imkansız ne oyun halısı ne şıngırak ne kitap ne yapsam bilmiyorum yatmak asla istemiyor

Yani en çok yerdeyiz onla yerde zaman geçiriyorum orda gülüp eğlendiriyorum sonra tummy time çünkü kafa kaldırmıyor çok durmuyor ama deniyorum. Farklı kumaşlar materyaller veriyorum eline hep yada ayağını dokunduruyorum bebek pusetine tummy time koyup evin içinde dolanıyoruz bol şarkı ninni kitap okuyoruz ellerine kaşık poşet peçete ne bulursam sürekli sıkıştırıyorum biraz kavrama ve tutmada hala yeni yeni gelişiyor yastıklara streç film alimınyum koyuyorum piyanolu oyun halısına kurdele asıyorum büyük borcama toplar koyuyorum

doyuyor canim rahat ol benimki de tam 3 aylik ozellikle ilk 2 ay surekli kendime bunu sordum ama doymasalar kiyameti kopartirlar bazen sut azaliyor evet ama onlari doyuracak kadar hala var ozellikle sabahlari likir likir emiyo 5 dk suruyor emmesi ama aksama dogru sure uzuyor o cektikce geliyor gogsum bos oldugundan cunku dolmasina firsat kalmiyor

Ahhh benimki sanki yerde diken varda sırtına batıyor gibi bağırıyor

Bizim de çok benzer gibi. Sabah 6-7 arası uyanıyoruz. İlk uyanıklık sürelerimiz falan çok benzer. Gündüz uykularımız da hep 30 dk ama 1 saat uyanık kalıyor tekrar uykusu geliyor. Gece de 8 de odaya alıp 9 u geçerken falan uyuyor çok zor dalıyor amaaaaaaaa bizim sorunumuz gece sürekli emmek istiyor. Saat başı bazen yarım saat sonra falan devamlı emmek istiyor asla uzun uyumuyor bunu çözemiyorum. Pışpışı falan asla kabul etmiyor gündüz ayağımda sallıyorum gece onu da kabul etmiyor tek derdi meme resmen eridim adamı doyurcam diye. O kilo aldıkça ben veriyorum sıfır uykuyla duruyorum her güm

Kız bunlar çildirmişş baska açklma bulamiyorum

Bizde aynı bak yemin ederim şuan memede uyuyor o da maksimum 40 dakika

Süt arttırma konusunda bende memnunum yavrum sütün kalitesini arttırsın diye verdim dedi doktorum . Bende magnezyum a başlıcam dizlerim çıt çıt dönüyor kucağımda sallarken

Benim şuan 8 gün geçti idrar testi yaptım negatif geldi, o yüzden ihtimal vermiyorum hayırlısı
Benmde dünden beri karnmda belimde ağrı adet ağrısı ama gelen giden yok dün biraz gelir gibi oldu devamı yok 2 gün geçti geçen aya göre bu ikinci adetim olacak

Süt arttırma konusunda bende memnunum yavrum sütün kalitesini arttırsın diye verdim dedi doktorum . Bende magnezyum a başlıcam dizlerim çıt çıt dönüyor kucağımda sallarken
Ay benim de sol dizim nasil kotu. Alt degistirirken bukup oturuyorum geri acamiyorum bacagimi. Eskiler 7 tane falan nasil dogurmus ya. Ben bi taneyle gtmu falan elime alicam yakinda.

Merhabalar 2 yaşında oğlumu iki otizm şüphesiyle doktora götürdük dikkan dağınıklığı çıktı . Ama anı dalidlarimiz var 5-10 sn ama sürekli dalıyor ara ara dgl sürekli dalışları oluyor int. Epilepsi yazıyor videoları izledigimdede aynı oğlum bu şekilde dalıyor erken olduğu için duzelirmi sizce yada bı atak bişe olur mu yardım edin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…