2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Diyecek söz bulamıyorum sende benimle aynisin ama benim tek farkım eşimin ailesi aileme gitmeme bişey derse eşim buna laf ediyor yani beni koruyor AA burda eşim beni koruyormus bence eşlerimiz aileleri ve eşleriyle aralarındaki bağı iyi kursa bizlerde bu sorunları yasamayacaz ama yok arkadaş kurmuyorlar
Kapatılmaz bacım oğlanları iyi yetiştirmek gerekiyor inan ki

Bilmiyorum 12.hafta atağı diye birşey varmı. Ama memeyi reddediyor desem, biberon verdiğimde bile asla ağzına bile almak istemiyor. İştahı mı azalıyor anlamadım eskiden çok iyi emen çocuk 3 günde bozuldu. Durumda değişiklik olursa ya da bir çözüm bulabilirsen lütfen bana da yaz

Weleda’ninkileri aldim, kötü mü? burada cok pahali bi de weleda, iyi diyolardi.
Yooo o da baya iyi ben hamilelikte falan hep onun yağlarını kullandım. Şimdi bebişe de onun losyonunu kullanıyorum sadece Türkiye’de o kadar pahalı olduğunu bilmiyordum

ya bebegimi iki gundur ayakta salliyorum normalde 30 dk uyuyup uyaniyordu gerode asla uyumuyordu simdi uyandigi an sallamaya devam edip uyuyunca duruyorum 1 saattir uyuyo ve muhtemelen 1 saat daha boyle uyur yani tek problem kendi kendine uykuya donememesi mi bu cocugun ? hayir dogdugundan beride en az destekle uyutmaya calistim ama bebek desteksiz uyuyamiyo demekki siz nasil uyutuyosunuz desteksiz ya?

12. hafta atagi var evet ama bildigim kadariyla baya kisa suruyor canim

Uyku arasında uyanınca emzik verip ortamın sessiz olmasını sağlıyorum uykuya kendi dönüyor canım

Çok haklı vallahi bende niyet ettim denemeye 4.ay atağına girdik sanırım on dakika uyuyor kalkıyor

Ay vallahi aynı saatlerce emip öyle dalıyor gece çok zor gerçekten ya bizim de uyku ihtiyacımız oluyor sonuçta
Bu gece çığlık ata ata ağlayacaktım hiç memeden ayrılmadı yerine yatırdığım an 10 dakika sonra ağlayarak uyandı . Zombi gibiyim. Hayır bir de saatlerce kucağımda salladım uyudu gibi oluyor sonra meme yine

O zaman gün içinde 3 kere sağdım diyelim 40,40,40 koydum 3ayrı şekilde dolaba. Soguyunca 120ml birleştirip poşete döküp buzluğa alacağım. Doğru mu anlamışım acaba? Bide gündüz ve gece sütünü ayrı poşetleyin diyorlar

İyi ki anneler var Allah başımızdan eksik etmesin inşallah kv ile anlaşman için onun samimi olması gerekiyor yıllar sonra bizde kv olmaz Allah izin verirse inşallah hep derler ya yaşadıklarımı gelinime asla yaşatmıycam diye benim kv nin kv si çok iyi bir insanmış el üstünde tutmuş bunu o yüzden bu bana kötü davranıyor diyorum ben de

Bizde sünnet olacağız haftaya bugün çok tedirginim bakalım nasıl olacak çocuklar hasta olmasın yaa

Bebeğin eğer gece uzun uyuyorsa canım yatmadan önce emziriyorsan eğer kalanı sağıp atabilirsin ben hep böyle yapıyorum gece yatarken genelde sağ memeyi eziriyorum solu sağıyorum sabaha karşı da sağı sağıyorum ama gün içinde sağacaksam bebek emdikten sonra ne kalırsa onu sağarım

Çok haklı vallahi bende niyet ettim denemeye 4.ay atağına girdik sanırım on dakika uyuyor kalkıyor
valla benimkide oyle. bugun ayagimda 1 saat tuttum her uyandiginda salladim uyumaya devam etti ama ben hic bosey yapamadim tabiki ehdjd ama en azindan telefonda rahatca takildim oturdugum yerde kagvemi icebildim yani ayaklarimi uzatmış oturuyorum gibiydi sjdjd kolda sallamakfan sonra baya luks geldi shdhdh birde uyuyor kendi kendimr kalmisim gibi hissettim

Evet doğdu dediğin gibi olucak. Gece gündüz ayrımı ile ilgili bir şey bilmiyorum hiç yanlış yönlendirmeyeyim ama ben bir sürü kişi takip ediyorum herkes sadece tarih yazıyor üzerine gündüz sağdım gece sağdım diye saat görmedim

İnşallah geçicidir bu canım. Haberleşelim

Kızlar kalça ultrasonu 2. ayda 58di doktor 1 ay bekleyelim dedi bugün 56 çıktı böyle geriye gitme imkanı var mı? Doktor da şaşırdı başka yerde çektirin bir de dedi. Ultrason çeken kişi iyi ölçmedi mi acaba çok şaşkınım

Yooo o da baya iyi ben hamilelikte falan hep onun yağlarını kullandım. Şimdi bebişe de onun losyonunu kullanıyorum sadece Türkiye’de o kadar pahalı olduğunu bilmiyordum
Hay yasa bee uc urun toplami turkiyede tek bir urun ediyo desem….

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…