Diyecek söz bulamıyorum sende benimle aynisin ama benim tek farkım eşimin ailesi aileme gitmeme bişey derse eşim buna laf ediyor yani beni koruyor AA burda eşim beni koruyormusBen baya uzaktayım 6 saat yol benim annemlerde aynı yerdeler maalesef kv kp sürekli onlarda olmamı istiyor kendi oğulları hep yanlarında zaten kendi ailemden beni kıskanıyorlar defalarca tartıştık kocamla bu yüzden şimdi bebekte var dur bakalım gidince ne olacak nefret ediyorum psikolojim bozuldu memlekete gitmek istemiyorum artık kendi ailemle doyasıya vakit geçiremiyorum gün içinde mekik dokuyorum bir oraya bir oraya şimdi torun azgınlıkları var beni bunaltırlar kesin torunlarının çocuğu var ha ilk torun falan değil bir sürü torunları var her şeyi abartmayı çok seviyorlar koca aileleri kapatılsın
Bilmiyorum 12.hafta atağı diye birşey varmı. Ama memeyi reddediyor desem, biberon verdiğimde bile asla ağzına bile almak istemiyor. İştahı mı azalıyor anlamadım eskiden çok iyi emen çocuk 3 günde bozuldu. Durumda değişiklik olursa ya da bir çözüm bulabilirsen lütfen bana da yaz4. ay atağı için erken değil mi ya? Eskiden iyi kötü 90 cc içiyordu ama çok azaldı kilo alımı durdu resmen nir şey yemediği için. Az az sık sık vereyim diyorum yine yemiyor. Dün sabah 8de mama yedi 90 cc öğlen 1de zorla bir daha yedirdim o saate kadar ben acıkıyorum ya
Yooo o da baya iyi ben hamilelikte falan hep onun yağlarını kullandım. Şimdi bebişe de onun losyonunu kullanıyorumWeleda’ninkileri aldim, kötü mü?burada cok pahali bi de weleda, iyi diyolardi.
12. hafta atagi var evet ama bildigim kadariyla baya kisa suruyor canimBilmiyorum 12.hafta atağı diye birşey varmı. Ama memeyi reddediyor desem, biberon verdiğimde bile asla ağzına bile almak istemiyor. İştahı mı azalıyor anlamadım eskiden çok iyi emen çocuk 3 günde bozuldu. Durumda değişiklik olursa ya da bir çözüm bulabilirsen lütfen bana da yaz
Uyku arasında uyanınca emzik verip ortamın sessiz olmasını sağlıyorum uykuya kendi dönüyor canımya bebegimi iki gundur ayakta salliyorum normalde 30 dk uyuyup uyaniyordu gerode asla uyumuyordu simdi uyandigi an sallamaya devam edip uyuyunca duruyorum 1 saattir uyuyo ve muhtemelen 1 saat daha boyle uyur yani tek problem kendi kendine uykuya donememesi mi bu cocugun ? hayir dogdugundan beride en az destekle uyutmaya calistim ama bebek desteksiz uyuyamiyo demekki siz nasil uyutuyosunuz desteksiz ya?
Çok haklı vallahi bende niyet ettim denemeyebenimkide oyleydi daha fazla kucaga alismadan dene israrla canim basta cok mizmizlaniyordu simdi biraaazcik alisti gibi. ben hix ayaga almayi dusunmiyordum ablam dediki bu cocuk buyuyecek dahada agirlasacak ve senden baskasini istemeyecek kucakta heryerde sen uyutmak zorunda kalacaksin hic degilse gittigin yerlerde birilerinin ayagina verirsin oturduğu yerden sallar uyutur ahshd sonra bir baktim gercekten esimin kucaginda bile zor uyumaya basladi. dedim ayaga almanin vakti gelmiş seni dhdhd
Bu gece çığlık ata ata ağlayacaktım hiç memeden ayrılmadı yerine yatırdığım an 10 dakika sonra ağlayarak uyandı . Zombi gibiyim. Hayır bir de saatlerce kucağımda salladım uyudu gibi oluyor sonra meme yineAy vallahi aynı saatlerce emip öyle dalıyorgece çok zor gerçekten ya bizim de uyku ihtiyacımız oluyor sonuçta
Haaa hiç geçmeyecek mi ya emzirme bitene kadarKız emziren kadın saç döker der annem ben hep ona bağlıyorum
Evet valla benim de inanılmaz derecede dökülüyor doktora söyledim çinko ve d vitamini hap yazdı bakalım işe yarayacakmıKız emziren kadın saç döker der annem ben hep ona bağlıyorum
O zaman gün içinde 3 kere sağdım diyelim 40,40,40 koydum 3ayrı şekilde dolaba. Soguyunca 120ml birleştirip poşete döküp buzluğa alacağım. Doğru mu anlamışım acaba? Bide gündüz ve gece sütünü ayrı poşetleyin diyorlarEmzirme danışmanı şöyle bir şey söylemişti sütleri sağıp ayrı ayrı dolaba koyup hepsi soğuyup aynı dereceye geldiğinde birleştirin. Sen süt sağdın atıyorum o 10 derece dolaba koydun atıyorum oldu 6 derece sonra yine süt sağdın o 10-12 derece onu alıp 6 derece üzerine dökme diye anlatmıştı. Umarım anlatabildim
İyi ki anneler var Allah başımızdan eksik etmesin inşallah kv ile anlaşman için onun samimi olması gerekiyor yıllar sonra bizde kv olmaz Allah izin verirse inşallah hep derler ya yaşadıklarımı gelinime asla yaşatmıycam diye benim kv nin kv si çok iyi bir insanmış el üstünde tutmuş bunu o yüzden bu bana kötü davranıyor diyorum ben deAnnem bakacak cnm o bizde kalacak haftasonları evine gidecek inşallah, Allah anneme uzun sağlıklı, huzurlu ömür versin.vala kv olayı sıkıntı ya birde ben hiç anlaşamıyorum illaki her gördüğünde bişiyi batıyor bana.sık görenlere sabır diliyorum
Bizde sünnet olacağız haftaya bugün çok tedirginim bakalım nasıl olacak çocuklar hasta olmasın yaaAmin amin amin inşallahgeçen günlerde de bu anların kıymetini bilmek istiyorum ya . Bebeğim yeni doğduğu zaman omzumda uyuyordu . Sürekli fotoğraflara bakıyorum o kadar güzelmiş ki her şeyleri çok güzel. Hasta olduk ya birde bu dönem aşı dönemiyle üst üste geldi iyice zor oldu
Bebeğin eğer gece uzun uyuyorsa canım yatmadan önce emziriyorsan eğer kalanı sağıp atabilirsin ben hep böyle yapıyorum gece yatarken genelde sağ memeyi eziriyorum solu sağıyorum sabaha karşı da sağı sağıyorum ama gün içinde sağacaksam bebek emdikten sonra ne kalırsa onu sağarımKızlar Merhaba size bir sorum olacaktı. Süt stoğu yapmak istiyorum. Fakat tek seferde mi sağım yapmak zorundayız. Günde iki üç kere farklı zamanlarda yaptığımız sütü birleştirip buzluğa atabilir miyiz?
valla benimkide oyle. bugun ayagimda 1 saat tuttum her uyandiginda salladim uyumaya devam etti ama ben hic bosey yapamadim tabiki ehdjd ama en azindan telefonda rahatca takildim oturdugum yerde kagvemi icebildim yani ayaklarimi uzatmış oturuyorum gibiydi sjdjd kolda sallamakfan sonra baya luks geldi shdhdh birde uyuyor kendi kendimr kalmisim gibi hissettimÇok haklı vallahi bende niyet ettim denemeye4.ay atağına girdik sanırım on dakika uyuyor kalkıyor
hep bu emzikte eleniyoruz biz yaaUyku arasında uyanınca emzik verip ortamın sessiz olmasını sağlıyorum uykuya kendi dönüyor canım
Evet doğdu dediğin gibi olucak. Gece gündüz ayrımı ile ilgili bir şey bilmiyorum hiç yanlış yönlendirmeyeyim ama ben bir sürü kişi takip ediyorum herkes sadece tarih yazıyor üzerine gündüz sağdım gece sağdım diye saat görmedimO zaman gün içinde 3 kere sağdım diyelim 40,40,40 koydum 3ayrı şekilde dolaba. Soguyunca 120ml birleştirip poşete döküp buzluğa alacağım. Doğru mu anlamışım acaba? Bide gündüz ve gece sütünü ayrı poşetleyin diyorlar
İnşallah geçicidir bu canım. HaberleşelimBilmiyorum 12.hafta atağı diye birşey varmı. Ama memeyi reddediyor desem, biberon verdiğimde bile asla ağzına bile almak istemiyor. İştahı mı azalıyor anlamadım eskiden çok iyi emen çocuk 3 günde bozuldu. Durumda değişiklik olursa ya da bir çözüm bulabilirsen lütfen bana da yaz
Hay yasa beeYooo o da baya iyi ben hamilelikte falan hep onun yağlarını kullandım. Şimdi bebişe de onun losyonunu kullanıyorumsadece Türkiye’de o kadar pahalı olduğunu bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?