Ben baya uzaktayım 6 saat yol benim annemlerde aynı yerdeler maalesef kv kp sürekli onlarda olmamı istiyor kendi oğulları hep yanlarında zaten kendi ailemden beni kıskanıyorlar defalarca tartıştık kocamla bu yüzden şimdi bebekte var dur bakalım gidince ne olacak nefret ediyorum psikolojim bozuldu memlekete gitmek istemiyorum artık kendi ailemle doyasıya vakit geçiremiyorum gün içinde mekik dokuyorum bir oraya bir oraya şimdi torun azgınlıkları var beni bunaltırlar kesin torunlarının çocuğu var ha ilk torun falan değil bir sürü torunları var her şeyi abartmayı çok seviyorlar koca aileleri kapatılsınYarın gidecem kuzum da işte benim ailemde Ankara'da onları görmek için illaki gelmem gerekiyor ee kv de Ankara'da olduğundan mecburay evet bide o görüntülü konuşma var
Sende mi il dışındasin
Bende yeni aldım Philips avent almadı asla emmedi kendi sütüm ü vermiştim oda ilk süttü döktüm mecbur içim yandıkizlarrr 3 aylik bebemi biberonla tanistiracagimacil durumlarda sagdigim sutu verebilmek icin. normalde emzik almiyo evde wee babynin bi tane bineronu vardi denemek icin verdim sakiz gibi cigniyor agzinda emmiyor hangi biberonu onerirsiniz hangi ay almaliyimm
Kuzum benim bebeğim 20. Günden beri emzik emiyor. Yine mecbur bazen ise gitmem gerekiyor 1 aylıktan beri. Sut sagıyorum biberonla birakiyorum annemlere. Biz en başından beri philips avent kullanıyoruz biberonda emzikte çok memnun kaldım. Ama gecen gün emzigi kayboldu acil durum sinyali verdi yeni emzik aldık aynısından ne hikmetse onu emmedi kabul etmedi. Sonra eski emzigini bulduk düzene girdi tekrar emmeye başladı ama sadece onu :)kizlarrr 3 aylik bebemi biberonla tanistiracagimacil durumlarda sagdigim sutu verebilmek icin. normalde emzik almiyo evde wee babynin bi tane bineronu vardi denemek icin verdim sakiz gibi cigniyor agzinda emmiyor hangi biberonu onerirsiniz hangi ay almaliyimm
Bizim de aynı gece 2-3 e kadar 2 saatte bir kalkıyor uyuyor sonra her saat başı kalkıyor memeyi bırakmıyor. Gündüzde aynı ama gece daha zor. Bazen kafam gidiyor o memedeyken içim geçiyor. Sabah 5-6 gibi gözler açık fıldır fıldır bakıyor. Ondan sonra zaten uyku yok yavrum . Birde uyumuyor gece hemen . İlla kucakta sallıcam ya da memeden ayırmıcam o saatlerce ağzında tutacakGeceleriniz nasıl kuzum. Beni en çok mahveden geceler açıkçası çok uykusuz kalıyorum asla bırakmıyor memeyi gece
Keşke resim atma şansım olsa gündüz uykuları komple bitti yetmiyor gibi sürekli kucakta yatıp oynamayı asla bilmiyoruz gündüz bazen uyuyor ama oda yarım saati geçmiyor14 haftalık uyku problemi yaşayan var mıMahvoldum
Bizde gece uykusuna 1 buçukta yatıyoruz kaç gündür rutin oluşturayım diyorum akşam 8’de odaya geçiyorum salla salla yarım saat uyu 1.5 saat oyna yapıyoruz olmadı rutin falan hak getireBizim de aynı gece 2-3 e kadar 2 saatte bir kalkıyor uyuyor sonra her saat başı kalkıyor memeyi bırakmıyor. Gündüzde aynı ama gece daha zor. Bazen kafam gidiyor o memedeyken içim geçiyor. Sabah 5-6 gibi gözler açık fıldır fıldır bakıyor. Ondan sonra zaten uyku yok yavrum . Birde uyumuyor gece hemen . İlla kucakta sallıcam ya da memeden ayırmıcam o saatlerce ağzında tutacak
Kıyamam yaa insan annesi ile bir rahat rahat kahve içemeyecek hale geliyor en son kv bunu dedirtti banaBen baya uzaktayım 6 saat yol benim annemlerde aynı yerdeler maalesef kv kp sürekli onlarda olmamı istiyor kendi oğulları hep yanlarında zaten kendi ailemden beni kıskanıyorlar defalarca tartıştık kocamla bu yüzden şimdi bebekte var dur bakalım gidince ne olacak nefret ediyorum psikolojim bozuldu memlekete gitmek istemiyorum artık kendi ailemle doyasıya vakit geçiremiyorum gün içinde mekik dokuyorum bir oraya bir oraya şimdi torun azgınlıkları var beni bunaltırlar kesin torunlarının çocuğu var ha ilk torun falan değil bir sürü torunları var her şeyi abartmayı çok seviyorlar koca aileleri kapatılsın
Kesinlikle osa jel söyle. Ya da osanit diş topu. Bitkisel diş çıkarma sürecinde çook harika bir şey.Kizlar Almanya’da yasayaniniz var mi? Bi arkadas orada suan; ne getireyim diyor? Soyle uygun ama kaliteli ne alabiliriz ya
Bacim yasa beKesinlikle osa jel söyle. Ya da osanit diş topu. Bitkisel diş çıkarma sürecinde çook harika bir şey.
Eczanelerde satılıyormuş.
Kuzum ben 2 saatte bir 2.5 saattr bir emziriyorum.Kızlar sadece anne sütüyle besleniyoruz, siz gündüzleri kaç saatte bir emziriyorsunuz? Biz atak dönemindeyiz, 3-4 saatten önce memeyi tutturamıyorum çığlık kıyamet kopuyor ya kilo alımı yavaşladı çok yoruldum valla
Yavrum eşinin tutumu önemli. Ben hastayım diyorum mesela ya da disardayim diyorum misafir var diyorum 2 hafta da 1 3 haftada 1 oluyorKızlar selam.Ya bu 10 günde veya haftada bir kv nin torununu görmek için ya çağırması ya bizim gitmemiz olayı bi bana mı fazla geliyo ya? Yani bir süre sonra işe de başlamam gerekiyor, sürekli görüşmek de istemiyorum zaten o tarafla, mesafeli olmak isteyen biriyim.çocuk olmasa belki 2-3 ayda bir görüyordum şimdi sürekli bir görmesi gerekiyormuş, çağırıyor veya kendisi uğruyor ama bana fazla geliyo ya.Yarın yine akşam oturması gideceğiz mesela, normalde işin gücün arasında çocukla kalk git zor geliyor, yarın bi gün işe başlayınca daha da zor gelecek.Yani yoruyorlar cidden.aynı şehirde olanlar sizde durum nasıl ?
Yani bugün annemler çağırıyor ne yapalım dedi bende mecbur gidelim dedim.kv mesela ta geçen haftadan sormuştu üstelik sevgililer gününde çağırdı bizi, Yani bi yalnız kalsınlar falan da yok.Planımız var dedik gitmedik.Ondan önce kendi gelip görmüştü bir saat ama her gelişi olaylı oluyo çok hoşuma gitmiyor.Saçma sapan eleştirel bişeyler söylüyor akıl veriyo vs cok hoşlanmıyorum.En son görüşünden beri 10 gün olmuş.Ama ona kalsa her fırsatta her hafta istiyor da yani hep bu şekilde mi olacak ? Bir kere hayır desem 2. Ye diyemiyorumYavrum eşinin tutumu önemli. Ben hastayım diyorum mesela ya da disardayim diyorum misafir var diyorum 2 hafta da 1 3 haftada 1 oluyor
Kuzu çocuk olmadan eşimle dogum günümü kutlamaya gittik eşim supriz yapmış minik tekneler var ya ondan kiralamış İstanbula falan gitmiştik. Kayinleder bende geliyim demişti düşün durumu gffb. Bence mesafe koymadık devam edecek ya da yeni bir gündem gelmedikceYani bugün annemler çağırıyor ne yapalım dedi bende mecbur gidelim dedim.kv mesela ta geçen haftadan sormuştu üstelik sevgililer gününde çağırdı bizi, Yani bi yalnız kalsınlar falan da yok.Planımız var dedik gitmedik.Ondan önce kendi gelip görmüştü bir saat ama her gelişi olaylı oluyo çok hoşuma gitmiyor.Saçma sapan eleştirel bişeyler söylüyor akıl veriyo vs cok hoşlanmıyorum.En son görüşünden beri 10 gün olmuş.Ama ona kalsa her fırsatta her hafta istiyor da yani hep bu şekilde mi olacak ? Bir kere hayır desem 2. Ye diyemiyorum
Benim gün aşırıKızlar selam.Ya bu 10 günde veya haftada bir kv nin torununu görmek için ya çağırması ya bizim gitmemiz olayı bi bana mı fazla geliyo ya? Yani bir süre sonra işe de başlamam gerekiyor, sürekli görüşmek de istemiyorum zaten o tarafla, mesafeli olmak isteyen biriyim.çocuk olmasa belki 2-3 ayda bir görüyordum şimdi sürekli bir görmesi gerekiyormuş, çağırıyor veya kendisi uğruyor ama bana fazla geliyo ya.Yarın yine akşam oturması gideceğiz mesela, normalde işin gücün arasında çocukla kalk git zor geliyor, yarın bi gün işe başlayınca daha da zor gelecek.Yani yoruyorlar cidden.aynı şehirde olanlar sizde durum nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?