Kesinmikle bizimde öyle birgün güzel yiyosa sonra bakıyorum yok hiçbişey yemiyoUyku işini çözdüm ben çoğunlukta ama yemek işi bende de yok bir gün benim kadar yiyolarsa 2 gün kefirle besleniyolar arası yok yorumum da yok o yüzden
Doktora gittim bi defa 3 gün yemek sürmedi ağızına. Bayıldı mı diye sordu yok dedim yataklara mı düştü dedi yok dedim ee canı istememiş ne zorluyosun çocuğu dediKesinmikle bizimde öyle birgün güzel yiyosa sonra bakıyorum yok hiçbişey yemiyo
Ahhaa bide bize anlatsa onu doktorDoktora gittim bi defa 3 gün yemek sürmedi ağızına. Bayıldı mı diye sordu yok dedim yataklara mı düştü dedi yok dedim ee canı istememiş ne zorluyosun çocuğu dedibıraktım peşini o günden sonra
Evet yaa şükürler olsun son büyük eşik 1.5 yaşa kadar rahatız sonra inşallahBebikoların doğum günleri geldiiiiii
Kanka gerçekten rahat mıyız ağzıma tükürdü bu çocuk ddndndkfkEvet yaa şükürler olsun son büyük eşik 1.5 yaşa kadar rahatız sonra inşallah
Ben kabuslarımda sürekli hamileyim artık yaKanka gerçekten rahat mıyız ağzıma tükürdü bu çocuk ddndndkfk
Rahatız rahatız sonra asıl cehennem 2 ile 3 arasında yaşanıyorKanka gerçekten rahat mıyız ağzıma tükürdü bu çocuk ddndndkfk
Benim rüyalar hahahaha çok zormuş var ya bi dk durmuyorBen kabuslarımda sürekli hamileyim artık yaHatta geçen ikizlere hamileyim doğuma gidiyorum aaa bi tane daha varmış diye 3 bebek çıkarıyorlar
Demeeee halim kalmadı ahhahahaRahatız rahatız sonra asıl cehennem 2 ile 3 arasında yaşanıyor
Bi arkadaşım vardı 1 yaşından sonra çok zayıflamıştı. Nasıl zayıfladın diye sorunca da çocuğun peşinde koşmaktan demiştiBenim rüyalar hahahaha çok zormuş var ya bi dk durmuyor
Çok haklıymış hayır dedikçe güle güle yapıyor birde ben şikayet ediyordum hareketsiz diye fnfnkfkfBi arkadaşım vardı 1 yaşından sonra çok zayıflamıştı. Nasıl zayıfladın diye sorunca da çocuğun peşinde koşmaktan demiştişimdi anlıyorum
Valla enerji depola derim." Ben yapıcam ben yapmıcam bana masal oku hayır yanlış okudun sessiz oku armut ver bu armut değil ( elma istiyomuş aslında) seni sevdim seni sevmedim sen çöpe git sabaha karşı 4te bir ses gelir oooo piti pitiiiii ahahahah bunlara hazır olDemeeee halim kalmadı ahhahaha
İçimi rahatlattın djjdjdjd şu 6 ayı iyi geçireyim. Tek çocuk daha prime dönemini yaşıyorValla enerji depola derim." Ben yapıcam ben yapmıcam bana masal oku hayır yanlış okudun sessiz oku armut ver bu armut değil ( elma istiyomuş aslında) seni sevdim seni sevmedim sen çöpe git sabaha karşı 4te bir ses gelir oooo piti pitiiiii ahahahah bunlara hazır olha bide kardeş varsa bol bol vurma elinden alma itme sesim kısıldı 3 gündür bağırmaktan
Bizim geçen ay babası uyku eğitimi vermeye başladı ondan beri 2-3 kez falan kalkıyor birinde emziriyorum diğerlerinin sebebi umarım diştirKızlar selambebeklerinizin gece uykuları nasıl acaba? benimki 1 yaşına giricek az kaldı gece kıpır kıpır 5 6 defa kalkıyor
Kaka saatimiz sabah 5.30Kızlar ben de bir soru sorayım akşam kaçta akşam uykusuna yatırıyorsunuz ve bebişkolar sabah kaçta uyanıyor?
Benim sıpa 6’da uyanıyor ve ben pek morning person olmadığım için çok zorlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?