2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar tam hastalık havasi havalar çok soğuk aman dikkat edin. Bugün dışarı çıktım rüzgardan başım tuttu resmen

Eğitim aldığım ebe 3. Ayda meme reddi yaşayabilirsin demişti gerçekten doğruymuş. Bizde de aynı durum var emmesi çok azaldı, Anne sütü + mama şeklinde ilerliyorduk kilo alımı yavaş gittiğinden. Ama mama kabul etmiyor ve çok az emiyor. Parmak ve beslenme sondası kullanıyordum mama verirken 2 gündür onu kabul etmiyor en son gemileri yaktım biberon teklif ettim almıyor. Az önce çay kaşığıyla içirdim zorla

Bizimki de öyle akşam olunca emmiyor ama biberonu alıyor. Çok üzülüyorum

Hahaha ne güzel biraz dinlenmişsinn gibi olmuş Kahve yapmayalı çok olmuş şimdi sende okuyunca farkettim. Bende pusetini koydum yatağa hahahah onda salladım valla

İnanır mısın çay kaşığıyla sağdığım sütü vermeye çalıştım almadı, ya dedim sütümün tadı mı bozuk noluyor bi mama vereyim kaşıkla dedim direkt tükürdü. Yok yani çözüm yok herşeyi denedim kendi sütümden bile şüphe ettim kız içmek istemiyor. Neyse üstüne gitmiyorum uykuya dalmaya çalışırken meme veriyorum az da olsa tutuyor

Biz anneler her türlü yolu deniyoruz canım inşallah en kısa zamanda düzelir bebişlerçok zorlamamak lazım haklısın, geçecek en kısa zamanda

Evet valla benim de inanılmaz derecede dökülüyor doktora söyledim çinko ve d vitamini hap yazdı bakalım işe yarayacakmı
Bende bugün dahiliyeye gidecem benim oglandan vakit bulursam ona söyleyecem değerlerine bakışında varsa sorun yazsın diye inşallah bişey yoktur kız ben ilaçları kullanmayı unutuyorum tiroid ilacımı bile günlerdir içmiyorum aha yeni aklıma geldi

İnşallah etmeyiz ay valla dökülenler in yerine yenileri çıkıyor ya küçük küçük kafamın üstünde duruyolar sinir oluyorum onlarada

Niye ki ay hiç mi uyumuyor peki gündüzleri falan nasıl
Gündüzleri maksimum 40 dakika 4 uyku yapıyor o da düştü bu ara yavrum .yarım saatte bir kalkıyor gece üç günden beri uyku gerilemesi başladı sanırım

Kızlar selam

3. ay sonu veya 4. ay başında olup diş çıkması belirtisi yaşayan var mı? Kızımın eli sürekli ağzında, salyası çok fazla, huzursuz ve arada hafif ateş oluyor sanki.
Bizimde aynı oğlum sürekli salyalı. Doktorumuz dişlerin izleri belli olmuş 3-4 aya kadar çıkar süreci başlamış dedi

Kızlar günaydın.
Benim miniğimin burnu tıkalı 2-3 gündür. Havalar soğudu diye kombiyi iyice yükselttik oda sıcaklığı 24 derece ama kuruluk etkiliyor sanırım. Gün içinde iyi ama gece uykuda öksürüyor. Tıkanıyor. Burnunu da yıkayıp açıyorum ama 2-3 saat sonra yine tıkanıyor.

Hava nemlendiricisi almak istiyoruz. Öneriniz var mı? Kullanıp memnun kalan.

Bizde hasta olunca koştur koştur bunu aldık. Dijital göstergeli ayarlı orana gelince duruyor ben çok memnunum

Eklentiler

• IMG20250220105000.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…