2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Kanz baya iyi cano

Peki o tüm sağdıklarınızı napıyorsunuz

Teşekkür ederim gündüz geceyi de şu şekilde duydum ben. Gece dağılan sütte meletonin varmış o yüzden ikisini karıştırmayın demişlerdi

Gündüzleri maksimum 40 dakika 4 uyku yapıyor o da düştü bu ara yavrum .yarım saatte bir kalkıyor gece üç günden beri uyku gerilemesi başladı sanırım
Aynı durumu ben de yaşıyorum bu kadar erken başlar mı diye de durmadan araştırma yapıyorum. Ama bebemin huyu bariz değişti gündüz gece mahvolduk. Uyumuyor tak diye uyanıyor kucaktan inmiyor meme reddi de var. Valla tam çıldırmak olduk. 3 hafta sürüyor diyorlar napcam bilmiyorum

Poşetliyorum dolaba koyuyorum çarşıysa pazara çıkarken biberon alıyorum yanıma oturduğumuz kafede. Isıtıp biberona koyup veriyorum çok rahat oluyor bazen işim olunca anneme bırakıyorum annem veriyor
Gündüz sağdıklarınızı birleştiriyoemusunuz yoksa tek, seferde çok mu çıkıyor

1 hafta gitti kaldır geriye 2 öyleyse sürekli kucakta taşıyorum kucakta oynanan oyunlar ürettim evin içinde sürekli kanguruda çocuk taşınır mı taşıyorum yoksa ağlayıp bağırıyor günde maksimum 45 dakikalık üç uyku kendine hak görüyor

Bebeğin D vitamininin yanına koysana ben öyle yapıyorum, onunkini asla unutmuyorum kendimi de böylece ihmal etmemiş oluyorum yoksa aklımın ucuna gelmez benim de vitamin içmek

Gündüzleri maksimum 40 dakika 4 uyku yapıyor o da düştü bu ara yavrum .yarım saatte bir kalkıyor gece üç günden beri uyku gerilemesi başladı sanırım
Ay tam uyuyorsun o uyanıyor hayır bebiş içinde senin icinde çok zor inşallah tez zamanda düzelir bakalım bizimki ne tepki verecek ya
Senin bebişim elleri hep ağzında mi kuzu böyle çok fazla salyasi falan akıyor mu

Bebeğin D vitamininin yanına koysana ben öyle yapıyorum, onunkini asla unutmuyorum kendimi de böylece ihmal etmemiş oluyorum yoksa aklımın ucuna gelmez benim de vitamin içmek
Kız yanımda da ben gene unutuyorum onu zaten gene benim hastane kaldı çok yoğundu oğlanı götürdüm rotavirus aşısını hallettik burda ne devlet ne sağlık ocağı yapmadı aşıyı bizde özele götürdük onlarla uğraştım gene kendime vakit bulamadım

Cooh cohh diye ellerini emiyor sürekli. Üzerini sürekli değiştiriyorum salyası o kadar akıyor ki. Önlük te taktırmıyor paşa yavrum

İnan her yere baktım bende bu kadar erken normal mi diye. En son harika haftalar uygulamasını indirdim 30 gün kaldı huysuz dönemin bitmesine diyor. İnşallah o kadar uzun sürmez valla hiç dinlenemedim hastalıktan çıktık hala öksürüyoruz şimdi uykuda yok. Korku filmi gibi ama çokta seviyorum napcaz bilmiyorum

30 gün mü ay yarabbim. Bitince b güzel bir dönem başlıyormuş onu düşünüp teselli olalım bari

45 dk uyuyorsa süper bence:)

Cooh cohh diye ellerini emiyor sürekli. Üzerini sürekli değiştiriyorum salyası o kadar akıyor ki. Önlük te taktırmıyor paşa yavrum
Samaklarida sertlestiyse kuzu senin bebekte dış çıkaracak demek bugün doktor bana öyle dedi dış çıkaracak bu dedi sende dikkat et ben zaten bakıyordum özelde rotavirus aşısı olduk baktı bugün boğazına damaklarina falan damakları sertleşmiş dişleri çıkacak dedi ki yeni sünnet olduk bakalım belki bayrama falan dişlerimiz çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…