- 28 Temmuz 2016
- 410
- 535
- 103
- 36
Kanz baya iyi canoKızlar günaydın.
Benim miniğimin burnu tıkalı 2-3 gündür. Havalar soğudu diye kombiyi iyice yükselttik oda sıcaklığı 24 derece ama kuruluk etkiliyor sanırım. Gün içinde iyi ama gece uykuda öksürüyor. Tıkanıyor. Burnunu da yıkayıp açıyorum ama 2-3 saat sonra yine tıkanıyor.
Hava nemlendiricisi almak istiyoruz. Öneriniz var mı? Kullanıp memnun kalan.
Bizde de bunun dijital olmayani vat daha kullanmadk bugün hayırlısıyla odasına koyucazBizde hasta olunca koştur koştur bunu aldık. Dijital göstergeli ayarlı orana gelince duruyor ben çok memnunum
Peki o tüm sağdıklarınızı napıyorsunuzBebeğin eğer gece uzun uyuyorsa canım yatmadan önce emziriyorsan eğer kalanı sağıp atabilirsin ben hep böyle yapıyorum gece yatarken genelde sağ memeyi eziriyorum solu sağıyorum sabaha karşı da sağı sağıyorum ama gün içinde sağacaksam bebek emdikten sonra ne kalırsa onu sağarım
Teşekkür ederim gündüz geceyi de şu şekilde duydum ben. Gece dağılan sütte meletonin varmış o yüzden ikisini karıştırmayın demişlerdiEvet doğdu dediğin gibi olucak. Gece gündüz ayrımı ile ilgili bir şey bilmiyorum hiç yanlış yönlendirmeyeyim ama ben bir sürü kişi takip ediyorum herkes sadece tarih yazıyor üzerine gündüz sağdım gece sağdım diye saat görmedim
Poşetliyorum dolaba koyuyorum çarşıysa pazara çıkarken biberon alıyorum yanıma oturduğumuz kafede. Isıtıp biberona koyup veriyorum çok rahat oluyor bazen işim olunca anneme bırakıyorum annem veriyorPeki o tüm sağdıklarınızı napıyorsunuz
Ayrı ayrı koy canım ben gündüz sağdığıma gündüz saati gece sağdığıma gece saati yazıyorumTeşekkür ederim gündüz geceyi de şu şekilde duydum ben. Gece dağılan sütte meletonin varmış o yüzden ikisini karıştırmayın demişlerdi
Aynı durumu ben de yaşıyorum bu kadar erken başlar mı diye de durmadan araştırma yapıyorum. Ama bebemin huyu bariz değişti gündüz gece mahvolduk. Uyumuyor tak diye uyanıyor kucaktan inmiyor meme reddi de var. Valla tam çıldırmak olduk. 3 hafta sürüyor diyorlar napcam bilmiyorumGündüzleri maksimum 40 dakika 4 uyku yapıyor o da düştü bu ara yavrum .yarım saatte bir kalkıyor gece üç günden beri uyku gerilemesi başladı sanırım
Gündüz sağdıklarınızı birleştiriyoemusunuz yoksa tek, seferde çok mu çıkıyorPoşetliyorum dolaba koyuyorum çarşıysa pazara çıkarken biberon alıyorum yanıma oturduğumuz kafede. Isıtıp biberona koyup veriyorum çok rahat oluyor bazen işim olunca anneme bırakıyorum annem veriyor
Gündüz saydıklarımı birleştiriyorum canım. Bi poşette genel de 90’lık ve 120’lik olacak şekilde ayarlıyorumGündüz sağdıklarınızı birleştiriyoemusunuz yoksa tek, seferde çok mu çıkıyor
1 hafta gitti kaldır geriye 2 öyleyseAynı durumu ben de yaşıyorum bu kadar erken başlar mı diye de durmadan araştırma yapıyorum. Ama bebemin huyu bariz değişti gündüz gece mahvolduk. Uyumuyor tak diye uyanıyor kucaktan inmiyor meme reddi de var. Valla tam çıldırmak olduk. 3 hafta sürüyor diyorlar napcam bilmiyorum
Bebeğin D vitamininin yanına koysana ben öyle yapıyorum, onunkini asla unutmuyorum kendimi de böylece ihmal etmemiş oluyorum yoksa aklımın ucuna gelmez benim de vitamin içmekBende bugün dahiliyeye gidecem benim oglandan vakit bulursam ona söyleyecem değerlerine bakışında varsa sorun yazsın diye inşallah bişey yoktur kız ben ilaçları kullanmayı unutuyorum tiroid ilacımı bile günlerdir içmiyorum aha yeni aklıma geldi
Ay tam uyuyorsun o uyanıyor hayır bebiş içinde senin icinde çok zor inşallah tez zamanda düzelir bakalım bizimki ne tepki verecek yaGündüzleri maksimum 40 dakika 4 uyku yapıyor o da düştü bu ara yavrum .yarım saatte bir kalkıyor gece üç günden beri uyku gerilemesi başladı sanırım
Kız yanımda da ben gene unutuyorum onuBebeğin D vitamininin yanına koysana ben öyle yapıyorum, onunkini asla unutmuyorum kendimi de böylece ihmal etmemiş oluyorum yoksa aklımın ucuna gelmez benim de vitamin içmek
Yavrum biz e bebekten aldık 2000 falandı belki nette daha uygundurSağol canım bakayım bende. Kaça aldınız.
Cooh cohh diye ellerini emiyor sürekli. Üzerini sürekli değiştiriyorum salyası o kadar akıyor ki. Önlük te taktırmıyor paşa yavrumAy tam uyuyorsun o uyanıyor hayır bebiş içinde senin icinde çok zor inşallah tez zamanda düzelir bakalım bizimki ne tepki verecek ya
Senin bebişim elleri hep ağzında mi kuzu böyle çok fazla salyasi falan akıyor mu
Biz acele aldık canım bu vardı e bebekte , sabah kalkınca burnu kuru kalkıyordu çok şükür o bitti önemli olan çalışması yaBizde de bunun dijital olmayani vat daha kullanmadk bugün hayırlısıyla odasına koyucaz
İnan her yere baktım bende bu kadar erken normal mi diye. En son harika haftalar uygulamasını indirdim 30 gün kaldı huysuz dönemin bitmesine diyor. İnşallah o kadar uzun sürmezAynı durumu ben de yaşıyorum bu kadar erken başlar mı diye de durmadan araştırma yapıyorum. Ama bebemin huyu bariz değişti gündüz gece mahvolduk. Uyumuyor tak diye uyanıyor kucaktan inmiyor meme reddi de var. Valla tam çıldırmak olduk. 3 hafta sürüyor diyorlar napcam bilmiyorum
30 gün müİnan her yere baktım bende bu kadar erken normal mi diye. En son harika haftalar uygulamasını indirdim 30 gün kaldı huysuz dönemin bitmesine diyor. İnşallah o kadar uzun sürmezvalla hiç dinlenemedim hastalıktan çıktık hala öksürüyoruz şimdi uykuda yok. Korku filmi gibi ama çokta seviyorum napcaz bilmiyorum
45 dk uyuyorsa süper bence:)1 hafta gitti kaldır geriye 2 öyleysesürekli kucakta taşıyorum kucakta oynanan oyunlar ürettim evin içinde sürekli kanguruda çocuk taşınır mı taşıyorum yoksa ağlayıp bağırıyor günde maksimum 45 dakikalık üç uyku kendine hak görüyor
Samaklarida sertlestiyse kuzu senin bebekte dış çıkaracak demek bugün doktor bana öyle dedi dış çıkaracak bu dedi sende dikkat et ben zaten bakıyordum özelde rotavirus aşısı olduk baktı bugün boğazına damaklarina falan damakları sertleşmiş dişleri çıkacak dediCooh cohh diye ellerini emiyor sürekli. Üzerini sürekli değiştiriyorum salyası o kadar akıyor ki. Önlük te taktırmıyor paşa yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?