2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Özellikle erkek bebeği olan anneler sorum size. Oğlumun son 1 aydır sabahları kalktığında çişi önden ve belinden taşmış oluyor. Molfix kullanıyorduk mavi olandan sonra premium denedik bir süre sonra o da taşırdı. Külot bez denedik yine molfix o taşırdı. Primanın premium care ini denedim o da taşırdı. Şöyle anlatayım bez çok dolu olmuyor sadece ön tarafta birikiyor çiş(bu yüzden erkek anneleri dedim) bir de geceleri çok hareketli o sebeple mi taşıyor anlayamadım. Başka önerebileceğiniz bez markası varsa tavsiyelere açığım

Ben almadım henüz ama almayı düşünüyorum dışarıda iyi olacak. Var mı önerdiğiniz termos?

Ben almadım henüz ama almayı düşünüyorum dışarıda iyi olacak. Var mı önerdiğiniz termos?
Canım linki beceremedim ama Fotoğrafını attım bu ikisi kullanıcılar tarafından memnun kalınan ve Benim arkadaşlarımdan da kullananlar var Bunlardan birini düşünüyorum. Ama mesela geçen gün BİM'e de gelmişti uygun fiyatlı ve ml'si yüksek ama onda Emin olamadım markayı tanımıyordum ve almadım alırsam bu ikisinden birini alacağım. Benim benim kendi kullandığım skip hop marka olan bayağı iyi O bana hediye gelmişti bütçen varsa direkt onu da alabilirsin

Eklentiler

• Screenshot_2025-07-03-14-51-39-733_com.pozitron.hepsiburada.webp
    Screenshot_2025-07-03-14-51-39-733_com.pozitron.hepsiburada.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_2025-07-03-14-51-35-599_com.pozitron.hepsiburada.webp
    Screenshot_2025-07-03-14-51-35-599_com.pozitron.hepsiburada.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_2025-07-03-14-53-57-665_com.pozitron.hepsiburada.webp
    Screenshot_2025-07-03-14-53-57-665_com.pozitron.hepsiburada.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 16
Özellikle erkek bebeği olan anneler sorum size. Oğlumun son 1 aydır sabahları kalktığında çişi önden ve belinden taşmış oluyor. Molfix kullanıyorduk mavi olandan sonra premium denedik bir süre sonra o da taşırdı. Külot bez denedik yine molfix o taşırdı. Primanın premium care ini denedim o da taşırdı. Şöyle anlatayım bez çok dolu olmuyor sadece ön tarafta birikiyor çiş(bu yüzden erkek anneleri dedim) bir de geceleri çok hareketli o sebeple mi taşıyor anlayamadım. Başka önerebileceğiniz bez markası varsa tavsiyelere açığım
Canım benim de çok taşıyordu ama numarasını büyütünce o sorun ortadan kalktı ben Prima kullanıyorum diğer bezlerden Memnun kalmadım. Şimdi Migros MiniEs aldım prima'ya en yakın diyorlar Bugün kullanmaya başladım fena değil gibi. Bir de bir arkadaşım pipisi yukarıda kalıyorsa aşağı indirmeyi unutma bezi takarken diyordu Aklında bulunsun

Canım linki beceremedim ama Fotoğrafını attım bu ikisi kullanıcılar tarafından memnun kalınan ve Benim arkadaşlarımdan da kullananlar var Bunlardan birini düşünüyorum. Ama mesela geçen gün BİM'e de gelmişti uygun fiyatlı ve ml'si yüksek ama onda Emin olamadım markayı tanımıyordum ve almadım alırsam bu ikisinden birini alacağım. Benim benim kendi kullandığım skip hop marka olan bayağı iyi O bana hediye gelmişti bütçen varsa direkt onu da alabilirsin
Teşekkür ederim 😊

Canım benim de çok taşıyordu ama numarasını büyütünce o sorun ortadan kalktı ben Prima kullanıyorum diğer bezlerden Memnun kalmadım. Şimdi Migros MiniEs aldım prima'ya en yakın diyorlar Bugün kullanmaya başladım fena değil gibi. Bir de bir arkadaşım pipisi yukarıda kalıyorsa aşağı indirmeyi unutma bezi takarken diyordu Aklında bulunsun
Numarayı da büyüttüm aslında yine olmadı hafif de olsa sızıntı oluyor. Minies hiç kullanmadık onu deneyeyim bir de

Kızlar doktorunuz bebeğinizin ayakta tutulmasına izin verdi mi? Verdiyse kaçıncı aydan itibaren verdi? Benimki iki gündür zıplamak istiyor gibi. 6,5 aylık

7.5-8 aylıkken 😅 pipetten içmeyi hiç bilmese bile kendi kendine biraksaniz 1 haftada öğrenir oyun oynarken falan. Ama ben plastik pipetle alıştırma yapmıştım oyun zannediyorlar zaten. İnternette videoları var suyu pipette parmağınızla tut bırak yapıyorsunuz önce pipetten su geldigini anlıyor sonra da suyu pipette tutup birakmiyorsunuz çekmeyi öğreniyor. Bu şekilde 2 günde alıştı benimki 🫂
Ben de bu şekilde alıştırdım munchkinden çok memnunum tavsiye ederim kızlar

Doktorla konuşmadık meseleyi ama ben istedikçe ayak basmasını destekliyorum çok seviyor
Anladım canım, ben erken yürümüşüm de ondan bacaklarımda eğrilik vardı bebekken, ortopedik ayakkabıyla büyüdüm. Onun için bilemedim ne yapacağımı 🙏🏼

Kızlar bebeği emmeyi birakan ya da bırakacak gibi olan var mı benimki bazen sadece gece emiyor o da 1 kez çok üzülüyorum. Gün içinde hiç emmek istemiyor ağlıyor.

Sofienin Kedisi Sofienin Kedisi selam canım nasılsın senin bebeyle benimki arasında 1 gün vardı ve huyları çok benzerdi. Uykularınız ne durumda şu an acaba benim yaşadığım şeyleri yaşıyor musun sen de merak ettim 🥲

Sofienin Kedisi Sofienin Kedisi selam canım nasılsın senin bebeyle benimki arasında 1 gün vardı ve huyları çok benzerdi. Uykularınız ne durumda şu an acaba benim yaşadığım şeyleri yaşıyor musun sen de merak ettim 🥲
Merhaba canım. Uyku neydi ki 😂

Çok zor uyuyor. 6 aylıkken kendi kendine uyumayı öğretmiştim. Emziği veriyordum. Yarı uyanık koyuyordum beşiğe uyuyordu. Sonra bir diş çıkarmaya başladı 6 ay 20 günlükken o gün bu gündür emerek uyuyor. Gece çok sık uyanıyor. Her defasında emmek istiyor uyumak için. Günde 3 uyku yapıyor. Her sabah 5 buçuk en geç 6da uyanıyor. Sende nasıl durumlar

Çok zor uyuyor. 6 aylıkken kendi kendine uyumayı öğretmiştim. Emziği veriyordum. Yarı uyanık koyuyordum beşiğe uyuyordu. Sonra bir diş çıkarmaya başladı 6 ay 20 günlükken o gün bu gündür emerek uyuyor. Gece çok sık uyanıyor. Her defasında emmek istiyor uyumak için. Günde 3 uyku yapıyor. Her sabah 5 buçuk en geç 6da uyanıyor. Sende nasıl durumlar
Bizde de aaaayni. Gece gozler kapali avaz avaz. Uykuya gecirmek icin cocukla pehlivan gibi guresiyorum. Arada su veriyorum memeyi atlatmak icin. O da ise yaradi bende.

Bizde de aaaayni. Gece gozler kapali avaz avaz. Uykuya gecirmek icin cocukla pehlivan gibi guresiyorum. Arada su veriyorum memeyi atlatmak icin. O da ise yaradi bende.
Ya benimki bıraktı biberonu ve emziği. Ağzına sürmüyor. Suyu nasıl vereceğim ki gece

Bizim de birebir aynı. Emerek uyuyor gece sık uyanıyor sabah 50.45-6 civarı uyanış gündüz de 30 dk uyuyor 3 uyku yapıyor. Uyku konusunda çok dertliyim 🥲

Bizim de birebir aynı. Emerek uyuyor gece sık uyanıyor sabah 50.45-6 civarı uyanış gündüz de 30 dk uyuyor 3 uyku yapıyor. Uyku konusunda çok dertliyim 🥲
Bakıcıya bırakmam gerekiyor 1 ay sonra. En azından sallanarak uyumaya alışsa çok iyi olacak 😢 ama yok illa emmek istiyor

Haftaya randevumuz var canım, götüremedim, kalça çıkıklığı meselesi yüzünden ortopedide gezdik çocuk doktoru randevusunu erteledim. Şimdi de uyudu sadece saydıklarımı yedi düşünebiliyor musun daha 3 ay 8 günlük bebek, diliyle itiyor biberonu anlamıyorum ve çok üzülüyorum. Gezerek yediriyorum oynatarak ama yok. Kilo verdi kesin
Merhabalar Bizimde 2 ay 10 günlükken aşı sonrası beslenme reddi başladı şuan 3 aylık bitik durumdaydım mama içiyordu zaten sütüm yoktu 1 aydır biberon istemiyor sadece uykuda veriyorum o da zorla 120 içiyor çok nadir 150 içirdiğim gece uykusundaysa o da.. nolur yardım edin siz çare buldunuz mu naptınız 4. Ayda zaten ek gıda dedi doktorum bir de kusmamız hiç yok ama reflü olabilir dedi sessiz reflüymüş kusmuyor hiç ama mama içerken rahatsız oluyor olabilir dedi doktor gastrotuss diye şurup verdi daha başlamadım fayda edeceğini de düşünmüyorum çok ama :( Of delircem gerçekten beslemekte okadar zorlanıyorum ki

Kizlar kemiklerim kiriliyo agridan, basim catliyo. Parol attim iki kere. Biraz toparliyo gibi oluyo sonra yine elin ayagim kalkmiyo. Ne ise yarar napiym ya. Pazar pazar eczane bulamam simdi.

Back
X