2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Biz salı günü gideceğiz muayeneye. Ya ek gıda öncesi kilo ve boy olarak önde giden bi bebekti. Sonra ek gıda süt alerjisi derken kabakulak olduk ardından diş süreci yemek o kadar az yiyor ki. Yoğurt makinası almıştım tuzsuz tereyağı yapmıştım hiçbirini kullanamadık. Sağlıklı olsun da ne diyelim

Ya çok çok geçmiş olsun doğru diyecek bir şey yok buna da şükür diyor insan ama işte. İnşallah bir sıkıntı yoktur hatta süt alerjisi geçmiştir artık.
Bizimkinin o zaman kilosu ortalamaydı şimdi kilosu iyi ama boy kısmı düşündürüyor işte beni. Bakalım en azından endişemi anladı doktor bu da bir şey.

Bizde 1 yaş sağlık ocağı kontrolünden çıktık kızım 8900kg 80cm boyu. Dişler artık göğsümü acıtıp yara yapıyor ya varmı bunu yaşayan?

Kutlu olsun şimdiden eşik gibi bişey 1 yaş. Girdik sonra ki gün koltuğa tırmanmaya başladı valla iyi kilosu bence boyunu bilmiyorum ama iştahsızsa hele memeye mamaya düşkünse iyi bile almış
Kızım da 11.aydan beridir tamamen yürüyor ama bizde de kelime yok. Baba dede dedi başka kelime çıkarmıyor asla

Hayvan sesleri çıkarıyor mu? Bu yaş grubunda hayvan sesi taklitleri de kelime sayılıyor.
Havv diyor köpek görünce maksimum bu sorduğumda gösteriyor kedi nerde köpek nerde inek nerde ama kendisi söylemiyor. Topa too diyor suya üff diyor ama bunlar bir kelime değil bence

Geçmiş olsun son durumunız nedir tam olarak iyileştiniz mi ben de 3,5 ay önce devlette normal doğum yaptım hala dikişlerim ayaktaylen sızlıyor dikiş kısmında deformasyon var cinsel yaşamını hala olumsu mu

Havv diyor köpek görünce maksimum bu sorduğumda gösteriyor kedi nerde köpek nerde inek nerde ama kendisi söylemiyor. Topa too diyor suya üff diyor ama bunlar bir kelime değil bence
Sen ne dediğini anlıyosan eğer kelime sayılıyor. Ki çocuk bilinçli bir şeyi belirtmek göstermek için söylüyor

Merhabalar geçmiş olsun size de. Benim şu an cinsel hayatımda bir sorun yok çok şükür ağrı sızı acıma da kalmadı hiç. Biraz lohusalığın (henüz geçmemiş) etkisiyle de gözümde fazla fazla büyütmüşüm. Oradaki fazlalık parçayı alınca iyileşme hızlandı bence. İlk zamanlar o işlem yapıldıktan sonraki bir kaç ilişkide başlarken acır gibi oluyordu hala ama bir iki dk sonra geçiyordu. Şimdi 1 sene oldu doğum yapalı. Başlarken dahil sıfır acı. Size tavsiyem devlet değil biraz buna bütçe ayırarak iyi bir kadın doğum doktoruna gitmeniz. Size gerçekten vakit ayırıp duyarlılıkla iyice incelemesi, sorunu anlaması lazım diye düşünüyorum. Devlette bazen yoğunluktan çok uzun vakit ayıramayabiliyorlar hastalara doktorlar.

Selamlar kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl?
Benim bebeğim 31 Ekim doğumlu o yüzden kasım da sayılır 2 grubu da takip ediyordum hamilelikten beri.
1 yaşına girmeye yakın 4 azı dişi çıkarma + 12. Ay uyku gerilemesi + atak haftası birleşince yaklaşık 1 aydır zombi gibi dolanıyorum gece o kadar sık uyanıyor ki… gece emzirmesini bırakmak istiyordum tam da. Öyle kötü denk geldi ki. Şimdi 4 azısı da patladı çıktı artık uzama aşamasındalar bu yüzden gece ağrı yapmaz diye düşünüyorum ve gece emzirmesini bıraktırmak istiyorum daha kesintisiz uyuması adına. Sizler bırakabildiniz mi?

Yok bizde bırakamadık 1 haftadır sürekli uyanıyor ve bazen oturmak istiyor 2-3 kere emmek istiyor. Hiç böyle değildi 1 kez uyanırdı 12buçuk aylık şuan. Bu süreçte gece emzirmesini bırakabileceğinizi düşünmüyorum

Benimkinin daha 4 dişi var ya azıları düşünemiyorum bile. Bu ara ben de bıraktırmak istiyordum ama yok ya asla bırakmıyor. Krize girmeye başladı memeyi almadığında artık. Dişlerinin çürümesinin de en büyük sebebi gece beslenmesi hiç içime sinmiyor ama ne yapıcam hiç bilmiyorum.
Güzel ipucunuz varsa alırım kızlar

Off off 4 azısı patladı uzarken artık rahat ederim derken yeni 4 diş daha geliyor kızlar köpek üst ve alt dişleri ama kararlıyım dün gece 3 kez kalktı 2 kez emzirdim. Bu gece de 1 kez emzireceğim. Bakalım 1 emzirmeye düşünce uyanmalarının azalacağını düşünüyorum

Kizlar selam, aylar oldu bildirim gelmeyince kimse yazmadi sandim meger problem bendeymis bizimki kasimin basinda 1 yas oldu cok sukur. 9.ayin bitiminde memeyi biranda kendisi birakti. Baya dert sahibi oldum cok uzuldum. Sonra atlattim. Altta 4 ustte 4 8 disle devam ediyoruz. Uykular bi garip. Gece cok zor uykuya geciyo ve gercekten gec yatiyo. Gunduz ne zaman uykusu gelirse o zaman uyutuyorum, zorlamiyorum asla ama iste o zaman da bazen aksam beste uyaniyo. Haaydii gece eller havaya.. henuz yurume yok. Ayaga kalkip bir iki adim atiyo. Cok komik biri oldu ama bu ara biraz asabi. Nerelerden nerelere geldigimize inanamiyorum daha dun meme yarasi falan konusmuyo muyduk biz ya

Kızlar dişler sıkıntı yapıyor çokca biliyorum ama erken diş çıkarmış bir 2.5 yaş annesi olarak zor ama ilerde daha rahat oluyo onu söyleyeyim.2 yaş dedin mi çoğu diş çıkmış oluyo. Şimdi kızımda öyle 10 diş +2 gelen azısı var 1.5 yaşa kadar azılar ve sivri köpek dişleride biter 2 yaşada ağızı tamamlanır diye düşünüyorum. Güzel günler görcez direnin

Ben de kendimi böyle avutuyorum bu köpek dişleri de çıkınca geriye çıkması gereken sadece ikinci azılar toplamda 4 dişi kalacak diye düşünüp olumlu bakmaya çalışıyorum. Dün dişlerini fırçalarken çıkmakta olan yani uzamakta olan azı dişi kanadı ya çok üzüldüm ve kendimi suçladım ama googlelayınca olabiliyormuş böyle

Oluyo ya diş çıkarma sürecinde kanama da oluyo şişlikte oluyo çok takılma. Ben emziklerinin içine şırıngayla su doldurup buzluğa koyuyorum ağrısı sızısı olduğunda veriyorum rahatlatıyor baya. Fırçalamakta rahatlatır kaşıntıyı ama soğuk uygulama ağrıyı alıyor aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…