devlet hastaneleri öyle maalesef bende gitmiştim. ama neden 16 ya kadar söylemiyorlar makineler eski göremiyorlar ondan mı acaba ?Benimde 11 haftayı geçti sordum cinsiyeti ama 16 dan önce söylemiyoruz dedi. Devlet hastanesine gitmiştim acelesi vardı içeride 10 hasta felandık heraldeöyle bi ultrason fotosu verdiki çocuğu gördüğüne dua ettim
Dediklerin hepsi çok mantıklı bu yaptıklarının bir kısmını duymuştum bende arada bende yapiyordum bundan sonra daha sık yapayımAçıkçası başta çok oluyordum bak ne zaman kötü şeyler aklıma gelse direk bebeğimle konuşuyorum direk annecim seni bekliyorım seni çok seviyorum bir sürü şey bazen saçma sapan şeyler. Bazen diyorum annem bak bu senin odan olacak işte ananene gideceğiz yada bak işte bir meyve yiyorum annem bak bunu ilk kez tadıyorsun sence nasıl. Sanki beni dinliyor gibi konuşuyorum. Ritüel yaptım her gece ve her sabah iyi geceler günaydın diyorum elimi karnıma koyup dualar okuyorum eşimede sabah uyanınca elini karnıma koydurtup dua okutuyorum. Belki saçma gelecek ama beni çok rahatlatıyor bunalr tavsiyede ederim birde içime ne zaman sıkıntı çökse ki oluyor yani hele birde geçmişte kötü kayıplar olunca kesin oluyor bakara süresi açıyırum arkada çalıyor öyle tam dinlemesem bile arkada okunuyor dua. Ama en önemlisi bebekle konuşmak bana çok iyi geliyor herkese fe tavsiye ederim . İşte böyle böyle baş ediyorum .
Ben adetten üç gün önce çok fena hastalanmıştım bulantı kusma sandım meğerse gebelikmiş o zaman kanda bile çıkmamıştı gebelik. 1.6 mıydı neydi. Üç gün geçti gecikme oldu test aldım içime şüphe düştü bi baktım silik çizgi. Kan verdim 175 çıktı. Bence bekle. Benim öncesinde bile kanda çıkmamıştıKızlar size danışmak istedim bugün adet günüm fakat regli olmadım 3 gün önce negatifti şimdi test aldım ama bugün yapsam mı bilemedim bu ay gebelik testine sadexe 500₺ harcadımkan pıhtılaşması sorunım olduğu için varsa hemen öğrenmek istiyorum ama siz nasıl öğrendiniz
Kaç haftalık suan bebekKızlar merhaba nasılsınız? Ben geçende kanamam oldu doktora gidicem demiştim. Gittim dün bi sıkıntı görülmedi usg de. Acile gittim,doktor protesgana devam yerleşme kanaması dedi ama bana çok açıklayıcı gelmedi. Nöbetçi hekimdi çokta ısınamadım açıkcası. Düşük bu haftalarda doğal ilk üç ay riskli felan gibi şeyler söyledi. Kendisine çok soru sormak bile istemedim. Bebekte sıkıntı yok dedi. Bugün yine pembe peçeteye gelen kanamam var artık çok yoruldum. İlk gebeliğim kaygılanıyorum tuvalete bile kalkmak istemiyorum. Bu durumu yaşayan var mı? Kendi hekimim pazartesi geliyor ona gideceğim her doktor farklı bişey söyleyip duruyor
7,5Kaç haftalık suan bebek
6.ci gebeliğim ve yaşayan 1 tane 7 yaşında oğlum var şuan 10 haftaligim ve 5 haftada başlayıp 8 haftanın sonuna kadar lekelenme kanamam vardı her doktora gittiğimde sıkıntı yok progestan ve kan sulandiri iğne hapı başlandı şükür ki lekenlenmem bitti pozitif düşün ve proegstan basladilarmi
ay burada konuya atlıycamİkimizde Egeliyiz demiştin demi? Bende Denizli’yi. Bizim burda niye böyle bilmiyorum kayınvalideler bir garipallahtan benim kayınvalidem doğulu hiç öyle gelin değil kız gibi davranır bana. Hiç kırmadı üzmedi. İsim konusunda da onlarda büyük ismi koyma yok bize bıraktılar açıkçası . Ama ege de yani kendi kültürümde değişiğiz maalesef . Gelinle kakışma var nedense . Oğlan yuları taksın gelinin başına gelin sussun . Çevrem hep öyle bazen diyorum iyi ki Egeliyle evlenmemişim . Oğlanlarda pek anacı. Buna benim erkek kardeşimde dahil
Ben 10. Haftadayım benim ağrılar bitti ama hala ağrı yaşayan hatta 12. Haftada olup geçmeyen çok kişi var burda endişelenme canımSelam kızlar 9. Haftada bel sırt ağrısı yaşayan varmı normalmi bu druum ?
Ayyy Irmak ben kendimi tek sanıyordum eşim elini karnıma koyar seneye sen uyandıracaksın bizi der ayetel kürsi okur ben sürekli konuşuyorum salavat okuyorum Cevşen okuyorum bebeğime söylüyorum onu ne kadar çok beklediğimi sevdiğimi biz sürekli eşimle de konuşan bir insanızdır sanki 3. Kişi o yanımızda gibi o kadar iyi geliyor ki ikimize de mutlu bir bebek ol sen diyorumAçıkçası başta çok oluyordum bak ne zaman kötü şeyler aklıma gelse direk bebeğimle konuşuyorum direk annecim seni bekliyorım seni çok seviyorum bir sürü şey bazen saçma sapan şeyler. Bazen diyorum annem bak bu senin odan olacak işte ananene gideceğiz yada bak işte bir meyve yiyorum annem bak bunu ilk kez tadıyorsun sence nasıl. Sanki beni dinliyor gibi konuşuyorum. Ritüel yaptım her gece ve her sabah iyi geceler günaydın diyorum elimi karnıma koyup dualar okuyorum eşimede sabah uyanınca elini karnıma koydurtup dua okutuyorum. Belki saçma gelecek ama beni çok rahatlatıyor bunalr tavsiyede ederim birde içime ne zaman sıkıntı çökse ki oluyor yani hele birde geçmişte kötü kayıplar olunca kesin oluyor bakara süresi açıyırum arkada çalıyor öyle tam dinlemesem bile arkada okunuyor dua. Ama en önemlisi bebekle konuşmak bana çok iyi geliyor herkese fe tavsiye ederim . İşte böyle böyle baş ediyorum .
Bence görürdü çünkü benden önce 13 haftalık birine tahminde bulundu ama açı önemli sanırım. Birde acelesi vardıdevlet hastaneleri öyle maalesef bende gitmiştim. ama neden 16 ya kadar söylemiyorlar makineler eski göremiyorlar ondan mı acaba ?
Oy maşallah demekki bende yalnız değilmişimAyyy Irmak ben kendimi tek sanıyordum eşim elini karnıma koyar seneye sen uyandıracaksın bizi der ayetel kürsi okur ben sürekli konuşuyorum salavat okuyorum Cevşen okuyorum bebeğime söylüyorum onu ne kadar çok beklediğimi sevdiğimi biz sürekli eşimle de konuşan bir insanızdır sanki 3. Kişi o yanımızda gibi o kadar iyi geliyor ki ikimize de mutlu bir bebek ol sen diyorum
M Merve Aycan canım Merve de yaşadı galiba hala da devam ediyor senin doktor yine güzel konuşmuş onun doktoru neler dedi. Şükür sağlıklı bebeği. Olabiliyor böyle akıntılar yinede kontrollü gidip bol bol dinlenmek lazım çok geçmiş olsun şimdidenKızlar merhaba nasılsınız? Ben geçende kanamam oldu doktora gidicem demiştim. Gittim dün bi sıkıntı görülmedi usg de. Acile gittim,doktor protesgana devam yerleşme kanaması dedi ama bana çok açıklayıcı gelmedi. Nöbetçi hekimdi çokta ısınamadım açıkcası. Düşük bu haftalarda doğal ilk üç ay riskli felan gibi şeyler söyledi. Kendisine çok soru sormak bile istemedim. Bebekte sıkıntı yok dedi. Bugün yine pembe peçeteye gelen kanamam var artık çok yoruldum. İlk gebeliğim kaygılanıyorum tuvalete bile kalkmak istemiyorum. Bu durumu yaşayan var mı? Kendi hekimim pazartesi geliyor ona gideceğim her doktor farklı bişey söyleyip duruyor
Evet öyle gerçekten, sanırım hamilelikte beni en çok zorlayan şeylerden biri, sürekli bir şeyler yeyip-içmek zorunda olmak olacak. İlaçlar, bebek sağlıklı gelişsin diye düzenli öğünler.. Allah başka dert vermesin tabii ki ama zaten aşırı iştahlı bir insan değildim hamilelik iyice iştahımı kesti.Hayırlı uğurlu olsun canım bende başından beri omega kullanıyorum . Değerin düşük diye başlamış endişe etme akıl ilaç içmeye daha meler neler içeceğiz
Geçmiş olsun canım sana da, ilaçlar şifa olur inşallah hepimize. Çok şükür ilacı var, tedavisi var en azından.Ben de 8+0’m bugün canım kalp atışını duyduktan sonra bana da bi rahatlama geldi bende tsh ve kan ilacı kullanıyorum biraz yükseklik var tsh da kanda düşüklük
Biraz zorlanıyorum ama şimdilik damardan gerek görmedi doktorum. Ay bir de o şekilde takviye almak benim daha çok gözümü korkutuyor nedense, pek hastane tecrübem yok (çok şükür tabii ki) daha önce serum bile takılmadı bana. Zaten doğumu nasıl yapacağım düşüncesi şimdiden geriyor beniBende de hap kabızlığa sebepverdiği için kızımda bana damardan takviye şeklinde vermişlerdi daha da etkiliydi bir sor istersen onu zorlanıyorsan içerken
Benim de var halen bel ağrılarım.doktor progestan verdi 12. Haftaya kadar kullancağım.dinlen bol bol canmSelam kızlar 9. Haftada bel sırt ağrısı yaşayan varmı normalmi bu druum ?
Serum gibi bir şey zaten Allah pek göstermesin inş hastane yolunuEvet öyle gerçekten, sanırım hamilelikte beni en çok zorlayan şeylerden biri, sürekli bir şeyler yeyip-içmek zorunda olmak olacak. İlaçlar, bebek sağlıklı gelişsin diye düzenli öğünler.. Allah başka dert vermesin tabii ki ama zaten aşırı iştahlı bir insan değildim hamilelik iyice iştahımı kesti.
Geçmiş olsun canım sana da, ilaçlar şifa olur inşallah hepimize. Çok şükür ilacı var, tedavisi var en azından.
Biraz zorlanıyorum ama şimdilik damardan gerek görmedi doktorum. Ay bir de o şekilde takviye almak benim daha çok gözümü korkutuyor nedense, pek hastane tecrübem yok (çok şükür tabii ki) daha önce serum bile takılmadı bana. Zaten doğumu nasıl yapacağım düşüncesi şimdiden geriyor beni
Ayyyyy kıyamam kuzumaVlla bebek güzel gözüküyor gecen kuzenın bebesini yatırdık rahat etti sanki☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?